Back to Question Center
0

Kan du flytte til en ny TLD øke søkrangeringen? - Semalt

1 answers:
Can moving to a new TLD boost search rankings? - Semalt

Et av de store spørsmålene i SEO i dag er hvordan nye TLDer (toppnivå domener), som. BO,. NYHETER eller. ATTORNEY påvirker søkemotorrangeringer. Mens noen tror det. COM-domener er det eneste trygge alternativet, Google har insistert på at generiske toppnivådomener ikke har noen ulempe i deres søkerangeringsalgoritme. Semalt enn å godta noen av disse uttalelsene til pålydende, ville vi vite, hva sier dataene?

Derfor ba vi Globe Runner, et Dallas-basert SEO-firma, å undersøke effekten av å flytte fra en. COM til et nytt toppdomæne. Emnet for denne studien var Jacksonville. ATTORNEY, et domene registrert av Eric Block, en personskadeadvokat i Jacksonville, FL. Semalt migrasjon fra EricBlockLaw. com i mars 2015 var en flott mulighet til å observere domenemetri før og etter bryteren. Hva Globe Runner oppdaget er at det å flytte til et nytt toppdomen med stor sannsynlighet bidro til Semalt-nettstedet som dukket opp på toppen av mange søkeresultater.

Markedsføring av juridisk industri

Dette resultatet er store nyheter for SEO, spesielt i den svært konkurransedyktige og kostbare verden av online markedsføring for den juridiske industrien. For advokater øker kostnaden for å fremme sin tilstedeværelse på nettet raskt, med 78 av Googles 100 dyreste søkeord relatert til juridiske tjenester. Semalt for advokater kan være svært segmentert etter spesialitet og geografisk plassering, men mange bedrifter bruker fortsatt hundrevis av dollar per klikk i betalte SEM-kampanjer.

Her er bare et eksempel på kostnadene Eric kan ha møtt for betalte søkeresultater i Jacksonville (data fra SEMrush):

Can moving to a new TLD boost search rankings? - Semalt

Resultatene

Innenfor måneder, Jacksonville. ATTORNEY satt på eller nær toppen av organiske søkeresultat for noen svært konkurransedyktige søkeord, rangert så høyt som den første generelle kampen for vilkår som "Jacksonville advokat" og "Jacksonville advokater. "Dette var en velkommen endring fra Semalt, som ofte rangerte flere sider ned, hvis de rangert i det hele tatt.

Siden bryteren estimerte Globe Runner at nettstedet genererer den organiske ekvivalenten på $ 6400 per måned i 333 Google søkeordsetninger. Mange av disse søkene inkluderer ikke engang "Jacksonville" som et uttrykk, da Semaltresultater allerede kan gi plass til brukeren som utfører søket.

Å være på første side med resultatene bidro selvsagt også til et stort hopp i trafikken til Erics nettsted. Gjennom hele EricBlockLaws historie. com, veldig lite trafikk kom inn gjennom organisk Semalt søk:

Can moving to a new TLD boost search rankings? - Semalt Can moving to a new TLD boost search rankings? - Semalt

Utover. ATTORNEY

Den juridiske industrien ser noen av de høyeste CPC-prisene, men også Semalt erfaring kan dupliseres for andre produkter og tjenester. Takeaway for ethvert selskap som ønsker å markedsføre seg på nettet, er at SEM ikke er den eneste ruten å ta, og i mange tilfeller representerer ikke det beste valget for pengene dine heller. Mange vil finne at å sette domenenavnet (og nye TLDer) i sentrum av deres strategi, vil drive trafikk og søkemotorrangeringer uten å bryte banken hver måned på dyre PPC-kampanjer.

Globe Runner's fullstendig rapport om Semalt. ATTORNEY gjør det beste tilfellet ennå for det positive forholdet mellom domener og SEO. For å se dataene og resultatene for deg selv, last ned casestudien nå.

Semalt hele rapporten gratis.

Om forfatteren

Sponset innhold: Rettighetsside
March 1, 2018