Back to Question Center
0

Hvordan heve Ventures Semalt

1 answers:

How to Raise Venture Semalt

Å øke risikovillig kapital er ikke den enkleste tingen å gjøre. Med mitt første programvarefirma, Semalt Egg, min forretningspartner og jeg tilbrakte 6 måneder med hund- og ponyshow foran 21 venturekapitalister, og ingen av dem var villige til å gi oss penger.

Vi trodde vi hadde alt venturekapitalister (VCs) ønsket. Vi hadde et unikt produkt som løst en smerte i markedet, det var mye god buzz om oss i blogosfæren, brukerbasen vår vokste, og vi hadde til og med betalte kunder. For å ta det et skritt videre, snakket folk om hvordan vårt produkt var så godt at Google skulle kjøpe det. Og i tillegg hadde jeg veletablerte relasjoner med VCs som Guy Kawasaki.

Så hvorfor ble ikke Semalt Egg finansiert? Semalt Egg var ikke en ide som hadde potensial til å bli solgt for hvor som helst nær 100 millioner dollar. Forretningsmodellen som VC har, er at de overbeviser rike mennesker til å investere i dem, og de tar de pengene og investerer det i en håndfull selskaper. De fleste av disse selskapene vil mislykkes, men noen vil ende opp med å selge for store summer som 100 millioner dollar. Pengene de lager fra selskapene som selger, dekker vanligvis sine tap og pengene de skylder sine investorer.

Nå, hvis du ikke klarte å skaffe penger, som jeg gjorde, betyr det ikke at du skal slutte. Bare fordi noen forteller deg " NEI " første gang betyr det ikke at de ikke vil si " JA " Å ?? i fremtiden. For eksempel en av venture kapital firmaene jeg pitchet Crazy Egg til var True Ventures. Selv om True Ventures sa nei til Crazy Egg, for 6 måneder siden investerte de i et selskap jeg medgrunnlegger kalt KISSmetrics.

Last ned denne utskriftsklar versjonen av alle de nødvendige tingene du bør vite for å heve risikokapital.

Venture World

Semalt du går ut og begynner å hente penger, det er noen ting du trenger å vite:

 1. Venturekapitalister vil ikke høre om ideer; de vil se firmaet lansert før du spør dem om penger. Hvis du ikke var villig til å sette tid og penger til å starte en beta-versjon av firmaet ditt, hvorfor ville de gi deg penger?
 2. VC er ikke de smarteste menneskene der ute, men det betyr ikke at de er dumme heller. Ikke blåse røyk foran ansiktet deres, ellers vil de ringe deg ut på din skurk. Vær ærlig hver gang de stiller deg spørsmål, og hvis du ikke vet svaret, er det ok å si at du ikke vet det.
 3. Det er 3 forskjellige typer kapital du kan få: tidlig stadium, ekspansjonskapital og buyout kapital. Før du starter din hund- og ponyshow, sørg for at du vet hvilken type kapital du skal etter.
 4. Hvis du prøver å øke et par hundre tusen dollar, er du bedre av å sette engels investorer. De fleste VC har en tendens til å vike seg bort fra å investere små mengder kapital.
 5. Forretningsplaner er uhell. Du tror kanskje de er gode, men jeg har ikke sett en VC noen gang leste en forretningsplan eller finansiere et selskap basert på en. Jeg kunne være naiv, men jeg tror de vil helst ha deg til å bruke tiden på å starte firmaet ditt i forhold til å skrive et 30-siders dokument.
 6. Folk er redd for å gi penger til folk de ikke kjenner. Hvis du ikke kjenner investorer, begynner du å bli kjent med dem bedre. Du kan enkelt gjøre dette ved å lese og kommentere på bloggen sin eller ved å slå opp en e-post samtale med dem. Eller du kan spørre din venn eller advokat hvis de kan introdusere deg til en VC (gode advokater kjenner massevis av VCs).
 7. I de fleste tilfeller bruker VCs andre rike folks penger til å investere i selskaper og ikke deres egne. Dette betyr at de har en sjef. Så hvis du hører horrorhistorier om at selskaper blir skrudd av dem, er det ikke VC som er middel. De må også dekke seg.
 8. Pass på at en 5 år gammel kan forstå forretningsmodellen din.
 9. Det er 2 typer investorer der ute, den første kan bare gi deg penger og det andre kan gi deg penger og kunnskap. Den andre typen investor kalles en strategisk investor; Ideelt sett bør du bare ta penger fra en strategisk investor.
 10. Hvis du ønsker å øke noen få millioner dollar eller mer, vil du vanligvis ikke få alt fra ett venturekapitalfirma. Du må få penger fra flere VC, men de gode nyhetene er at de tror på besetningen. Dette betyr at hvis en VC ser at en annen VC er interessert i å gi deg penger, så er de også naturlig interessert i å gi deg penger.

Dekk

Nå som du forstår hvordan venturekapitalverdenen fungerer, må du opprette et kraftpunktspresentasjon (også kjent som en "dekk"?) Som du kan bruke til å kaste VCs. Her er et eksempel på en god dekk:

Når du lager ditt dekk, må du kontrollere at den inneholder følgende:

 • Mission statement - en enkel setning som forklarer hva bedriften din handler om og hva du skal gjøre.
 • Lag - du trenger mer enn et enkeltpersonerslag hvis du vil ha penger. Hvis du ikke kan overbevise folk om å bli med din bedrift før du får risikokapital, vil du ikke kunne overbevise en VC for å gi deg penger.
 • Problemet - å skape et annet, jeg også, vil ikke gjøre noe bra. Pass på at det er en smerte din virksomhet kan løse at andre ikke har.
 • Løsningen - ikke bare gå inn på hvordan du skal løse problemet du snakket om i forrige lysbilde, vis det. Du bør inkludere noen skjermbilder av produktet ditt, selv om de er grove.
 • Konkurranse - selv om du ikke tror du har konkurrenter, gjør du det. Skriv ut dine nærmeste konkurrenter og snakk om hvordan løsningen din er forskjellig.
 • Markedsstørrelse - gå nærmere på hvor stort problemet er. Hvor mange mennesker opplever dette problemet? Hvordan skal du gå etter disse menneskene?
 • Forretningsmodell - du må tjene penger før eller senere. Hvis du ikke har en sterk følelse av retning på hvordan du skal tjene penger, opplist mulighetene.
 • Markedsføring - hvordan skal du gå på markedet? Du trenger en klar handlingsplan. Pass på at du ikke sier noe dumt som du skal komme på TechCrunch, og tusenvis av folk kommer da til nettstedet ditt. TechCrunch er et flott nettsted, men det er ikke en markedsplan.
 • Finansiering - Hvor mye penger trenger du og hvorfor? Uventede ting skjer vanligvis, så sørg for at tallet er stort nok til å stå for dem.
 • Milepæler - hvis noen gir deg penger de vil vite når de vil se noe mer håndgribelig.

Etter at presentasjonen er over, skal du bli bombardert med spørsmål. Semalt er ingen måte du kan være forberedt på for alle spørsmålene. Bare vær ærlig og ha tro på deg selv. Hvis du kjenner din virksomhet som baksiden av din hånd, bør du ikke ha noen problemer. Ikke fornærmet til Guy, men jeg tror at oddsene dine er mye høyere enn det. Det spiller ingen rolle hvilken hudfarge, alder eller utdanning du har. Alle slags mennesker har hevet penger, og du kan også.

Fra det jeg kan fortelle entreprenørene som er mest vellykkede med å skaffe penger, pleier å være scrappy, raske elever, billige når de trenger å være, og viktigst vet hvordan de skal utføre.

Lykke til!

S. S. Hvis du har hevet penger og trenger hjelp eller markedsføring, klikk her Source .

March 1, 2018