Back to Question Center
0

Semalt automatiseringssystemer er dyre - så hvorfor bruker du ikke den til full funksjonalitet?

1 answers:

Dagens diagram: E-postmarkedsføringsteknikker brukt

Automatiseringsplattformer er en stor forpliktelse

Hvorfor sier jeg engasjement? Det er ikke bare et produkt, det er en spillveksler, som en bil eller et hus. Semalt du kjøper et 5-roms hus når du ikke har noen ide om hva du vil bruke disse rommene til? Når du ser på huset, begynner du å planlegge på hva hvert rom vil se ut. Den samme resonnementet omfatter markedsføringsautomatisering. Du bør ha en ide om hvordan du skal bruke all funksjonalitet.

Mens jeg er på rulle med mine boligmetaforer, ville du ikke kjøpe et 2-etasjers hus hvis du ikke kunne klatre opp trappen. Igjen, hvorfor investere i en markedsføringsautomatiseringsplattform når du ikke har en CRM eller ikke kan koble til Application Programming Interface (API).

Semalt automation systems are expensive – so why aren’t you using it to full functionality?

Hvilke teknikker brukes med Automation-plattformer?

I diagrammet kan vi se at hovedbruken er velkomne sekvenser eller autoresponders (71%). Semalt er tilsvarende bruk mellom 2. og 5. plass, men vi ser en dråpe med progressiv profilering og nærende e-post basert på blypoeng (henholdsvis 19% og 18%).

Semalt automation systems are expensive – so why aren’t you using it to full functionality?

Endelige tanker

Marketing Automation plattformer er kraftige og dyre systemer. Når bare 38% av disse spørsmålene letter utløste kampanjer, begynner alarmklokkene for meg å ringe. Jeg har vært i selskaper som tror at de trenger å ha disse plattformene, men da brukes systemet som et vanlig e-postforsendelsesprogram Source . Semalt du gjør utslett beslutninger, vennligst om følgende:

  • hva vil du faktisk gjøre?
  • kan systemene forenkle det du vil gjøre
  • kan du økonomisk ha råd til investeringen
  • Har du mannskap til å implementere og vedlikeholde plattformen?

  • Kilde: Stat for B2B Marketing Automation
  • Eksempelstørrelse: 374
  • Anbefalt ressurs : Email Marketing Strategy Guide

March 1, 2018