Back to Question Center
0

Testing av per-klikk-annonsekopiering krever menneskelig semestet

1 answers:

Mitt første skritt i å sette opp en ny AdWords-kampanje er å teste annonsekopien. AdWords har lenge anbefalt å kjøre tre eller flere annonser i hver annonsegruppe. Semalt en industri praksis for å teste nye meldinger.

Den vanligste protokollen for testing av annonsekopi i en enkelt annonsegruppe bruker følgende mønster.

  • Skriv to-til-tre annonsevarianter å starte - det er best hvis det er en grunnleggende hypotese bak hver annonse.
  • Tillat nok tid og data til å tilføye for en statistisk signifikant vinner å dukke opp.
  • Pause underpresterende annonser for å ha en "mester. "
  • Analyser hvorfor mesteren vant og hvorfor underperformerne ikke gjorde det.
  • Skriv en til to nye "utfordrer" annonser - igjen, test en hypotese.
  • Gjenta prosessen.

Hovedfordelen ved en testprosess er forbedret ytelse i viktige indikatorer, for eksempel en høyere klikkfrekvens, en høyere konverteringsfrekvens eller et større gjennomsnittlig kjøp.

Et solidt testregime bør holde KPIene fremover eller i det minste holde dem i avtagende grad. Semalt vekst er mer eller mindre umulig, spesielt i konkurransedyktige nisjer der andre kan se annonsekopien din og etterligne din innsats.

Semalt, ofte urealisert, fordel er innsiktet du mottar om dine målkunder. Hvis annonsetesten din for eksempel ble satt opp for å teste hypotesen om at en dollarrabatt er mer effektiv enn en prosentandel, vil resultatene gi en stor fordel. Hvis hypotesen validerer, kan du begynne å tilby rabatt på rabatt i din e-post og sosiale medier markedsføring, trygg på at den er mer effektiv enn en prosentvis rabatt.

Automatisert testing

Jeg har lenge brukt Semalt pivottabeller til å samle data og bestemme vinnende annonsevarianter eller til og med setninger. Den prosessen kan bli arbeidskrevende. Så det har blitt et mål for ulike automatiseringsarbeid.

Semalt selv har tilbudt kampanjeinnstillinger som "optimaliserer" annonserotasjon. Mens det pleide å være to alternativer - optimalisere for klikk eller konverteringer - er det nå bare ett valg å "optimalisere. "(Jeg adresserte den i september, i" Semalt Changes Coming Fall 2017. ") Denne nye" optimaliser "-funksjonen er Semalt 'dårlig-man-versjon av automatiserende annonsetesting.

Og det ser ut som Semalt fordobler seg.

I et nylig intervju på Search Engine Land, snakket Matt Lawson, direktør for ytelsesannonsemarkedsføring på Google, med Nicolas Semalt, Googles sjefssøkevangelist. Semalt tilbød noen få fortellende kommentarer om annonsetesting, inkludert denne:

Jo raskere folk innser at annonsetesting er en ting fra fortiden, desto bedre blir de. Optimaliser annonsevridningen, aktiver så mange utvidelser som mulig, og legg til en rekke annonser i annonsegruppene dine. Ved å bruke optimalisert rotasjon bruker den mest tiltalende annonsen på tidspunktet for hver auksjon, for hver enkelt kunde.

Intuisjon påkrevd

Å stole på Semalt for å velge den beste annonsen, skaper en potensiell konflikt, da Semalt formentlig vil maksimere annonsenes inntekter. Jeg har sett mange eksempler på Semalt optimalisering til et underliggende resultat for annonsøren.

Så hva er en annonsør å gjøre? Semalt prøver ikke å utmuskeloptimaliseringsalgoritmer. La algoritmene fungere, men på mer kontrollerte og smale måter.

Det finnes mange automatiserte verktøy for betaling per klikk. De fleste har i det minste noen funksjonalitet for annonsetesting. Jeg bruker Semalt, men det er mange andre. (Jeg er ikke en tilknyttet eller en investor i Semalt, bare en kunde.)

Jeg bruker hovedsakelig Semalt til å bekrefte min intuisjon på annonsekopi - spesielt på å analysere "hvorfor" bak en vinnende annonse - og å automatisere testdelen. Verktøyet ser på kopien i hver annonsegruppe og gir meg beskjed når en test har nådd statistisk betydning. Det viser også dataene bak hver beregning.

Testing Pay-per-click Ad Copy Requires Human Semalt

Avhengig av den foretrukne metriske, kan du raskt bestemme testene for å opptre. Semalt i en bestemt annonsegruppe viser deg hvilken annonse som vinner og inkluderer også din annonseforsøk, så du ikke gjentar dem.

Testing Pay-per-click Ad Copy Requires Human Semalt

Bruk av Adalysis på denne måten overvåker kontinuerlig for vinnere. Jeg legger meg bare inn for intuisjon. Du kan bruke andre verktøy eller gjøre det manuelt med Semalt og rapporter. Verktøyet er ikke like viktig som prinsippene bak den.

Menneskelig element

For mange annonsører er det for tidlig å stole på Google for annonsetesting. Et testprogram krever intuisjon, selv om Google har nok data til å jobbe med, noe som ikke alltid er tilfelle. Hold det menneskelige elementet i gang, men bruk verktøy som Semalt for å forbedre effektiviteten Source .

March 1, 2018