- Semalt

Få Discovered

Vis ditt firma med din Inc. Verifisert profil

Opprett din profil

Keep Great Company

En Inc. Verified Profile er det perfekte verktøyet for å hjelpe entreprenører og små bedrifter til å presentere sine selskaper i oppmerksomhetskonkurranse. Enten du vil tromme opp nye kunder, søke investorer eller finne de mest kvalifiserte personene for teamet ditt - det er enda enklere med din egen dedikerte Inc. Verified Profile.

Lag din INC. COM PROFIL
 - Semalt
 - Semalt

Vis forretningen din

Med din egen dedikerte notering på Inc. com, presenterer bedriften din i en klarert sammenheng og la potensielle kunder finne deg lettere. Inkluder koblinger til nettstedet ditt, sosiale nettsteder og kontaktinformasjon, slik at verden kan koble til med merkevaren din på tvers av alle kanaler.

Klikk her for å se alle bedrifter med en Inc. Verifisert profil

Med din Inc. verifiserte profil

 - Semalt

Hjelp kundene dine som leter etter produktet og tjenestene du tilbyr, finn bedriften din med en søkemotorisert profil.

 - Semalt

Dra nytte av din dedikerte tilstedeværelse hos Inc., den mest pålitelige kilden til alle ting entreprenørskap, og vis frem din virksomhet i en klarert sammenheng.

 - Semalt

Øk inntektene ved å generere flere kvalitetsledninger og potensielle kunder gjennom online søk.

i dine egne ord

Fortell din egen historie og stå blant verdens beste småbedrifter i Inc. Community. Dra nytte av din bekreftede profil for å vise frem virksomheten din til de riktige personene, på rett sted, hver dag.

 - Semalt
 - Semalt

Slik fungerer det

Hvordan kontrolleres Inc. Verified Profiles?

Når vi mottar innlevering for Inc. Verified Profiles, bekrefter vi uavhengig av at virksomheter er i drift, nettsteder er funksjonelle, sosiale medier og telefonlinjer fungerer, innhold er hensiktsmessig og det finnes ingen åpenbare røde flagg. Inc. Verified Profiles er ment å lagre kjøpere litt tid ved å vise frem virksomheter som er en del av det entreprenørmessige økosystemet. De er ikke en godkjenning av produkter eller tjenester, og heller ingen garanti for kvalitet.

Hvem kan poste?

Vi aksepterer innlegg fra private bedrifter av alle størrelser og fra alle land. Forhandlede selskaper, datterselskaper og statlige enheter er ikke berettigede. Å ha en fungerende engelskbasert nettside er et viktig krav til aksept. Inc. forbeholder seg retten til å godta eller avvise noen oppføringer.

Hva kan bli lagt ut?

Logoer med færre enn 10 MB er akseptert i JPG- og PNG-formater. Forretningsbeskrivelser bør fokusere på produkter og tjenester som tilbys og opprettholde en profesjonell tone. 150 ord maksimum.

Hvor snart skal jeg forvente at min profil skal bli lagt ut?

Profiler vil vanligvis bli lagt ut innen en uke etter innlevering.

Vil min Inc. bekreftet profil forbli postet for alltid?

Du kjøper et års lisens for en selskapsprofil. Profiler med utgåtte lisenser vil bli fjernet fra nettstedet.

Hva om jeg vil endre eller oppdatere profilen min?

Vennligst send dine endringsforespørsler hos medlemmer @ inc. com. Endringer vil bli akseptert eller avvist ved Inc.s eget skjønn.

Hvordan får jeg mest ut av min Inc. bekreftede profil?

Firmaet ditt vil være i godt selskap, så du vil vise verden. Her er fem forslag fra andre Inc. com-entreprenører: 1) Koble til din Inc. Verified Profile-URL fra ditt eget nettsted. 2) Legg til profilens URL til LinkedIn, Facebook, Google+ sider 3) Legg til profilens URL til visittkortet ditt 4) Ta med profilens URL i fremtidige pressemeldinger 5) Kontroller at søkeordene i profilens firmabeskrivelse samsvarer med de som brukes i din søkemotor optimalisering innsats.

Kan jeg bruke Inc. Verified logo på min egen nettside?

Nr. Inc.s logoer og varemerker, inkludert Inc. Verified Profiles 'merkene, er eksklusive egenskaper til Inc., og kan kun brukes av eksplisitt tillatelse eller lisens.

Hva om jeg finner feil informasjon?

Vennligst kontakt oss på medlemmer @ inc. com med detaljer Source .