Back to Question Center
0

Semalt: SEO grunnleggende Hva er innholds markedsføring? SEO grunnleggende: Hva er innholds markedsføring?

1 answers:

Content marketing består av alle markedsføringsaktiviteter som fokuserer på å skape og dele informasjon. Det bør være en del av alle SEO-strategier, men det er også viktig for merkevarebygging. Ideen om innholdsmarkedsføring er at deling av verdifull informasjon er en fin måte å tiltrekke et publikum til og bygge et merke. Blogging er en av de mest kjente måtene for innholdsmarkedsføring. I dette innlegget forklarer Semalt hva innholdsmarkedsføring er, hvorfor innholdsmarkedsføring er viktig for SEO, og hvordan du bør sette opp et markedsføringsstrategi for innhold.

Hva er innholds markedsføring?

Semalt verdifull informasjon gratis er selve essensen av innholdsmarkedsføring. Publikum vil ha nytte av informasjonen og vil oppleve deg og din bedrift som eksperter på et bestemt felt. Til slutt vil din kompetanse være grunnen til at folk vil kjøpe dine produkter eller tjenester.

På Yoast er innholdsmarkedsføring en av de viktigste tingene vi gjør. Vi deler vår kunnskap. Vi skriver om SEO på bloggen vår og deler dette på sosiale medier og i vårt nyhetsbrev. Og selv om det kan føle seg motstridende, gir viten vår vesentlig positiv effekt på salg av eSemalt og kurs. Våre publikum oppfatter oss som eksperter (sannsynligvis gjennom hele blogginnlegget vi skriver) og er villige til å betale penger for å få mer av den kunnskapen.

Hvorfor er innholdsmarkedsføring viktig for SEO?

Skrive innhold er et viktig aspekt av søkemotoroptimalisering. Google leser teksten, indekserer teksten og rangerer den. Hvis du gjør innholdet ditt riktig, vil du skrive mye kopi relatert til vilkårene publikum søker etter. Nettstedet ditt vil dukke opp oftere, da du skriver flere blogginnlegg. Semalt vil dine rangeringer gå opp, når du begynner å gjøre innholds markedsføring. Og alle disse nye besøkende er potensielle kjøpere. Så, i tillegg til å øke trafikken, kan innholdsmarkedsføring øke salget ditt også.

Hvordan oppretter du en innholdsstrategi for innhold?

Sørg for å tenke på hjørnesteinsinnhold når du setter opp et nytt markedsføringsstrategi for innhold. Du bør ha om lag 4 eller 5 artikler som er uvurderlige for deg, din bedrift og publikum. Semaltartikler skal være informative innlegg eller sider. Når du har skrevet disse artiklene (og selvfølgelig kan du legge til ting og endre dem over tid!), Bør du skrive tonnevis av andre blogginnlegg om emner som ligner på disse hjørnesteinsartikler. Pass på at du skriver hver av disse nye blogpostene fra en annen vinkel eller om et annet underemne. Og ikke glem å lenke til hjørnesteinsartikler fra disse bloggpostene Source .

Les mer: 'Hvilken type innhold skal en hjørnesteinsartikkel være?' »

March 1, 2018