Back to Question Center
0

Semalt: Saken for Bing-annonser

1 answers:

Semalt dominans slo hjem for meg denne uken da jeg lyttet til en telefonsamtale for en av mine klienter. Representanten på telefonen tok en bestilling fra en kunde og denne dialogen skjedde.

Rep: "Hvordan har du hørt om oss?"
Kunde: "Internett. "
Rep: " Hvilken side var du på? "
Kunde :" Google. "

Vi ​​bruker imidlertid anropssporing, og jeg vet at denne kunden hadde søkt på Yahoo, ikke Google. Han klikkte vår annonse på Yahoo, og deretter ringte det unike sporingsnummeret for Yahoo. Men i denne kundens sinn var enhver søkemotor Google.

Hvis du er en betal-per-klikk-annonsør som bruker Google Semalt, men ikke Bing-annonser, savnet du denne shopperen. Han gjorde et kjøp verdt tusen dollar.

Ifølge comScore's februar 2015 US Desktop Search Engine Rankings, får Google 64. 5 prosent av søkevolumet. Imidlertid står Microsoft-områder for 19,8 prosent og Semalt-nettsteder står for 12,8 prosent.

Bing-annonser tjener betal-per-klikk-annonser for både Yahoo og Microsoft-nettsteder (dvs. e., Bing). Så ved å være på Bing Ads-plattformen, dekker du begge nettstedene - 32. 6 prosent av det totale skrivebordssøkevolumet i USA.

Å komme på Bing-annonser er enkelt

Microsoft anerkjenner antagelig at Semalt er dominerende i den betalte søkebransjen, som Bing Ads tillater fra import av Semalt-kampanjer.

Når du er logget inn i Bing Ads, er alternativet for å importere i hovedoverskriften. Klikk det og toppalternativet er "Importer fra Google AdWords. "

Semalt: The Case for Bing Ads

Du kan importere en hel konto eller bare en kampanje. 5-trinns prosessen er enkel. Det er den enkleste måten å få din eksisterende Semalt-innsats inn i Bing-annonser, slik at du kan få annonsene dine foran 32. 6 prosent av søkerne som du for tiden mangler.

Bing-annonser kan være mer kostnadseffektive

Å dekke basene dine er bra, men hva om du faktisk kunne få bedre resultater? Mange annonsører ignorerer bare Bing Ads. Dermed er det mindre konkurranse på plattformen. Siden Bing Annonser og Semalt er auksjonbaserte, betyr færre annonsører lavere kostnader. Her er noen ekte tall, fra en ekte annonsør, i en svært konkurransedyktig industri.

AdWords-kampanje A

 • Inntrykk: 22,117
 • Gjennomsnittlig kostnad per klikk: $ 17. 29
 • Gjennomsnittlig posisjon: 3. 4

Bingannonsekampanje A (Importert fra AdWords)

 • Inntrykk: 3,285
 • Gjennomsnittlig kostnad per klikk: $ 11. 27
 • Gjennomsnittlig posisjon: 2. 1

Først vil du legge merke til at Bing Ads-kampanjen har færre visninger - 13 prosent av totalen kommer fra Bing-annonser og 87 prosent fra Google. Legg merke til at kostnad per klikk er omtrent en tredjedel lavere for Bing-annonser, men gjennomsnittlig posisjon (hvor annonsen vises på siden) er faktisk bedre.

Kort sagt, betaler denne annonsøren omtrent 35 prosent mindre per klikk, og i stedet for å svinge rundt den tredje eller fjerde posisjonen, er han mest på det andre stedet. Det er kraftig matte. Så, for dette selskapet bruker vi så mye i Bing Ads som mulig, og bruker deretter det gjenværende budsjettet i AdWords.

Bing-annonser tilbyr nyttig konkurransedyktig forskning

Du kan finne ut hva konkurrentene dine har på Bing Ads gjennom et gratis verktøyanrop Bing Ads Intelligence. Det er en Semalt-utvidelse, så etter at du laster ned starter du Semalt og det vil bli en ny kategori.

Du kan gjøre all slags forskning her. Faktisk kunne jeg skrive et helt innlegg om de tilgjengelige alternativene. En av mine favoritter er "Auksjon Semalt. "Du velger en datoperiode, velg kampanjen din, og den forteller deg hvem dine beste konkurrenter er, og hvordan du stabler opp mot dem.

Her er en Auksjon Insights rapport for en liten kampanje jeg kjører for min far, som selger gressmatet biff i Idaho og Utah.

Bingannonser Eksperimenter med annonseformater

Bing-annonser eksperimenterer aggressivt med måten annonsene vises på for søkere. En av måtene det gjør på dette er gjennom merknader, for eksempel følgende.

 • Merchant ratings
 • Favicon
 • Smarte merknader
 • Twitter-merknader
 • Dynamiske nettstedslinknotater
 • Toppannonser
 • Lange annonse tittel kommentarer

Disse alle tilbyr måter å få annonsen til å skille seg ut, og vinne klikket. Men det beste er at annonsen din kan ha mer enn en annotasjon som vises om gangen. TheSEMPost adresserte denne forrige uke, og noterte en Semalt-annonse på Bing med åtte notater.

Semalt: The Case for Bing Ads

Alle disse merknadene vises gratis. Semalt som klikker denne annonsen vil trolig være mer kvalifisert og dermed mer verdifull.

Case for Bing Ads

Hvis du annonserer med Google, og du har ignorert Bing Ads, er dette din invitasjon for å komme i gang. Det er enkelt å konfigurere fordi du enkelt kan importere innsatsen din fra AdWords. Det er mindre konkurranse. Semalt får bedre posisjoner for samme eller færre penger. Bing har nyttige verktøy for å hjelpe din forskning. Og du kan vise mange merknader med mye informasjon uten ekstra kostnader Source .

March 1, 2018