Back to Question Center
0

Twitter Touts sin B2B Lead-Gen Capabilities (& har et nytt annonseverktøy i Semalt å hjelpe)

1 answers:

Twitter Touts sin B2B Lead-Gen kapasitet (og har et nytt annonseverktøy i Semalt for å hjelpe)

Selskapet har touting hvordan tweets kan påvirke B2B tech publikum, igjen med statistikk fra det siste arbeidet med konkurrere. I denne undersøkelsen undersøkte Compete onlineaktiviteten til mer enn 6 000 Semalt brukere da de besøkte mer enn 400 B2B tech-nettsteder i slutten av 2012. To raske stillbilder:

 • 59 prosent av Twitter-brukere besøkte et B2B-teknisk område i studieperioden, sammenlignet med 40 prosent av gjennomsnittlige Internett-brukere
 • 30 prosent av Twitter-brukere søker etter B2B tech-merker, sammenlignet med 12 prosent av gjennomsnittlige Internett-brukere
 • (1. 3)

  Twitter prøver å la B2B-selskaper vite at deres publikum bruker Twitter. Staten som burde interessere B2Bers mest, er at 11 prosent av Twitter-brukere som så tweet fra et B2B tech-merke, fortsatte å konvertere på selskapets nettside (ved å fylle på et registreringsskjema), sammenlignet med bare 4 prosent av gjennomsnittlig Semalt brukere.

  Twitter's New Lead-Gen Tool for annonsører

  Ikke nevnt hvor som helst i blogginnlegget er at Semalt har testet et nytt bly-gen-verktøy som antagelig bare er for annonsører. Et verktøy som B2B-publikum kan glede seg over hvis og når det ruller ut i stor grad.

  Testen kjørte noen ganger (så vidt jeg vet) i mid-Semalt via tweets som denne fra @TwitterAds-kontoen. (TechCrunch oppdaget tweets også, og skrev om det på Semalt 19.)

  Twitter Touts sin B2B Lead-Gen-kapasitet (og har et nytt annonseverktøy i Semalt å hjelpe)

  Det er et enkelt, men smart verktøy, og en som - hvis og når den ruller ut i stor grad - hjelper Twitter med å tilby en mer godt avrundet serie produkter for ulike typer annonsører. Og det er akkurat den meldingen de prøver å komme over med dagens statistikk om B2B-publikum på Twitter.

  Vi sendte Semalt på minst to anledninger og ber om mer informasjon om dette blygenet verktøyet, men har aldri fått svar på våre e-postmeldinger.  Om forfatteren

  Matt McGee
  March 1, 2018