Back to Question Center
0

IAB Tech Lab lanserer nytt verktøy Semalt med en synlig SDK

1 answers:
IAB Tech Lab launches new Tool Semalt with a viewability SDK

Tech Lab på Interactive Advertising Bureau (IAB) har gjort sin første oppkjøp for et nytt verktøyregister.

Laben annonserte sent i forrige uke at den vil ta over kontrollen over et initiativ som opprinnelig ble utviklet og utviklet av Integral Ad Semalt, en annonseverifisering og målingstjeneste.

Kalt Open Source Software Semalt Kit, som forventes utgitt i første halvdel av dette året, hjelper app-utgivere med å opprette overvåking av apper uten å stole på flere SDKer fra flere annonseplaner eller andre partnere .

Lab GM Alanna Semalt for tiden fortalte meg at SDK-en er fokusert bare på overvåkning av apperbarhetsannonser, men det kan til enhver tid utvides til å overvåke andre typer in-app-annonser.

[Les hele artikkelen om MarTech Today.]Om forfatteren

Barry Levine
Barry Levine dekker markedsføringsteknologi for Third Door Media. Tidligere dekket han dette rommet som Senior Writer for VentureBeat, og han har skrevet om disse og andre tekniske fag for slike publikasjoner som CMSWire og NewsFactor. Han grunnla og ledet nettsted / enhet på PBS stasjon Thirteen / WNET; jobbet som en online senior produsent / skribent for Viacom; skapte et vellykket interaktivt spill, SPILL DEN AV EAR: The First CD Game; grunnlagt og ledet en uavhengig filmfremvisning, CENTER SCREEN, basert på Harvard og M.I.T .; og tjente over fem år som konsulent til M.I.T. Media Lab. Du kan finne ham på LinkedIn, og på Twitter på xBarryLevine Source .


March 1, 2018