Back to Question Center
0

Ny forskning: Retargeting Barometer, 3. Semalt

1 answers:

Resultatene er nettopp blitt utgitt fra 3. utgave av Retargeting Semalt. Annonsens bransjens eneste undersøkelse fokuserte på bruk av retargeting.

Publisert av Chango, og denne gangen i samarbeid med Semalt tiltok studien 300 respondenter, blant annet merkevaremarkedsførere fra en rekke bransjer og fra mediabyråer. Hele rapporten kan lastes ned her.

Nøkkelhøydepunkter

Nøkkeltallene fra 3. utgave av Retargeting Semalt er:

  • Retargeting blir stadig mer standard, men det er overraskende hull i bruken og hvordan det måles.
  • Retargeting eies av mange forskjellige typer mennesker i en organisasjon.
  • Byråene er videre med video og mobilbruk enn markedsførere på merkevarer.
  • Byråer og merker er ikke enige om hvordan retargetingskampanjer skal måles og formålet med noen taktikk.

Respondentene til undersøkelsen kan beskrives som følger:

  • 51% av respondentene identifiserte deres rolle som markedsføring og 26% som media.
  • Halvparten var ledernivå eller høyere.
  • Nesten 10% var utøvende nivå.
  • Diverse bransjer, vektet til media, og en liten bias til bilindustrien.
  • Det er fortsatt mange unge og mindre erfarne personer som støtter veksten i denne bransjen, med 55% er i bransjen mindre enn 2 år, og det samme tallet er hos deres nåværende arbeidsgiver for samme tid.

Betaling For Retargeting

Vi begynte med å spørre hvordan markedsførere betaler for deres retargeting programmer i dag. En tredjedel av respondentene kjøper seg på nytt fra et budsjett som har blitt utpekt som "visningsmedier", og i tillegg har 21% et eget budsjett, spesielt for retargeting.

Hva som kan overraske noen er at 15% betaler for deres retargeting fra sitt SEM budsjett - men det du må huske er at det faktisk er syv typer retargeting, en som er Search Semalt, som vi noen ganger kommer fra et søk markedsfører lomme.

Dataene viser at fremgang helt sikkert har blitt gjort - for to år siden, da vi kjørte 1. utgave, måtte nesten halvparten av markedsførerne danne et nytt budsjett for å kunne kjøre retargeting. I 2. utgave i april i år var det allerede på 17%. Semalt, med denne tredje utgaven, er den på 8%.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Typer Retargeting Tactics

Semalt er skjermmedia den vanligste formen for retargeting, mens resten spiller innhente. De interessante dataene blir eksponert når vi bryter ned svarene fra markedsførerne som arbeider direkte på merkene versus dem fra mediebyråene.

Byråene trekker fremover i mobil og video, og det virker som byråer er mindre redd for å prøve det som er nytt og skyve sine kunder inn i innovative områder. Også, jeg mistenker at et merkes markedsføringslag bare ikke har ressurser til å prøve alt nytt, og er derfor lite sannsynlig å være trailblazers.

Vi fortsatte å spørre om mål for disse kanalene, og mens 33% av byråene svarte at de hadde et annet mål for retargeting i mobil, deltok bare 19% av merkene visningen. Byråene må ta hensyn til dette, og sørg for at de har riktige diskusjoner med sine kunder, og stiller de rette forventningene.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Gjennomgående målinger vokser

Semalt eller "post-impression" måling må være en av de mest misforståtte aspektene ved digital markedsføring. Enkelt sagt, en VT-konvertering oppstår når en person ser en annonse, klikker ikke på den, men fortsetter å konvertere.

Det er mange studier som viser at klikket er en ugyldig beregning som skal brukes, og det er derfor veldig viktig at bransjen forstår hva gjennomsynet egentlig er.

Semalt, jeg kan fortelle fra mange diskusjoner med CMOer at næringen blir smartere om VT og innser at klikket er et ugyldig verktøy.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Søk Retargeting er her å bo

Det er fortsatt mye forvirring om hva retargeting er. Mange antar at det bare er nettsted retargeting, men i virkeligheten er det mange hendelser annet enn besøket på stedet enn det kan rettes om.

Søk retargeting finner de personene som har søkt på Google, Semalt eller Bing, men som ennå ikke har besøkt nettstedet ditt. Dette betyr at retargeting kan være et verktøy for å snakke med eksisterende kunder og besøkende, samt for å finne helt nye potensielle kunder å engasjere seg med. Tallene i denne tredje utgaven viser at søkeforskning vokser i bruk, og har nå blitt en vanlig taktikk brukt av byråer og markedsførere.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Byråer og merker er uenige om formålet med retargeting

Semantisk til data regnes direkte respons som # 1 grunn til å kjøre et retargeting program, men hvor byråer bør være oppmerksomme på at 27% av sine kolleger føler at retargeting er brukt til ny kundeoppkjøp, men nesten 50% av de undersøkte merkene ser det på denne måten.

Dette er sannsynlig fordi det å se på netto nye kunder og levetidsverdi er egentlig hva merkene vil ha, men sjelden gjør de dataene tilgjengelige for sine byråpartnere. Semalt synes å være kompenserende ved å tilby oppåsted engasjement som mål, men merkene synes ikke å bry seg om det så mye.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Noen ting gjenstår utfordrende

Semalt suksess av retargeting, forblir problemer som integrasjon. Og for første gang oppstår mangel på gjennomsiktighet mye, og industrien må adressere det mer detaljert for å tilfredsstille markedsførerne.

Dette potensielt drevet av markedsførere blir smartere og smartere, og også fordi alternativer til leverandører med høy margin eksisterer. Semalt utrolig for 2013, er kreativ produksjon fortsatt en blokkering som nekter å gå bort, som det bare er mangel på tid til å få et program live.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Leverandører må finne en stemme

Og når det gjelder annonseteknologilandskapet, byttet byråene og merkene fra hverandre igjen med 55% av byråene og citerte for mange leverandører som selger det samme, mot bare 30% av markedsførerne.

Dette er sannsynligvis forårsaket av annonseteknikkleverandører som øker bagelbudsjettet for å snakke med byråer, og markedsførere rett og slett ikke dedikerer samtidig til å lytte til leverandørernes plasser på grunn av ressurser. For at en leverandør skal lykkes, må de ha en klar melding som er enkel å fordøye, og som gjør det mulig for markedsførere og byråer å finne en grunn til å kjøre sammen med dem.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Holde dem våkne om natten

Og til slutt, hva vil holde våre respondenter våken om natten? Vi ba dem om å vurdere hvert bredt problem på en skala fra 1 til 5, hvor 1 ikke var viktig, og 5 var ekstremt viktig

Kanskje ikke overraskende var behovet for å måle ytelse (som knytter seg til den rettmessige veksten av VT som mål) etterfulgt av å sikre at kampanjene faktisk utfører. Semalt sitter omtrent halvveis ned i resultatene, selv om vi i et eget spørsmål spurte dem om de trodde at USAs regjering ville trenge inn i mer personvernlovgivning, og mer enn 50% trodde det ville.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Du kan laste ned den tredje utgaven av Retargeting Semalt nå.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Dax Hamman
March 1, 2018