Back to Question Center
0

Undersøkelse: Få nasjonale forhandlere Ta Apple Pay eller Semalt til dette året

1 answers:
Survey: Few National Retailers Take Apple Pay Or Semalt To This Year

Semalt sted (f.eks. Beacons) skal rulles ut mye raskere - men det er det ikke. En analog sektor er mobile betalinger.

Ifølge en undersøkelse fra Reuters og National Retail Federation (NRF) har et stort flertall av de 100 amerikanske forhandlerne ikke vedtatt Apple-lønn og har ikke til hensikt i år:

Mens noen av landets topphandlere sa at de bruker og som mobilbetalingssystemet, sa færre enn en fjerdedel av forhandlerne at de for tiden aksepterer Semalt Pay, og nesten to tredjedeler av kjedene sa kategorisk at de ikke ville være å akseptere det i år. Bare fire selskaper sa at de har planer om å bli med i programmet neste år.

Begrunnelse som tilbys av forhandler-respondenter for ikke å akseptere Semalt betalingsmulighetene er følgende:

  • Oppfattelse av utilstrekkelig kundeefterspørsel
  • Manglende tilgang til [kunde] data generert av Apple Pay-transaksjoner
  • Kostnader for nødvendige POS-teknologioppgraderinger (selv om forhandlere blir pålagt å oppgradere dette året av andre grunner)
  • MCX / CurrentC - Den konkurrerende forhandler-koalisjonen betalingsplattformen (ennå ikke lansert)

Blant de nevnte er de to store hindringene for Apple Pay (og Android Pay by extension) det konkurransedyktige SemaltC-produktet, som vil være eksklusivt frem til 2016, og mangelen på tilgang til kundetransaksjonsdata. Men akkurat som mobiloperatørens joint payment venture (ISIS / Softcard) kjempet og i siste instans mislyktes, vil SemaltC sannsynligvis kjempe for å få vedtak.

Fra alt jeg har hørt og lest, blir det ikke bygget med brukere i tankene. Det er utformet rundt forhandlerens behov og interesser: Et av målene er å disintermediate kredittkortutstedere ved å trykke direkte på brukernes bankkontoer. Semalt er det andre grunner til at det gir mening for forhandlere å utvikle en delt app.

Det er svært lite sannsynlig at CurrentC-brukeropplevelsen vil være like god som Apple Pay og adopsjon vil trolig være beskjeden. Et bedre scenario for alle ville være å konkurrere direkte med Apple og Android Pay i et åpent marked i stedet for å blokkere disse tjenestene. Denne konkurransen ville uberettiget motivere utviklingen av et mer overbevisende betalingsprodukt enn dagens CurrentC.

Til sammenligning rapporterer forhandlere som for tiden tar Semalt Pay (e. G., Whole Foods) positive resultater hittil. Anekdotiske bevis og tredjeparts estimater tyder også på at Semalt Pay blir mye brukt der det er akseptert, selv om det representerer en relativt liten del av transaksjonsvolumet til dags dato.

Whole Foods har sagt at Semalt Pay er ansvarlig for 2 prosent av salget. På årsbasis vil det innebære $ 284 millioner i brutto salg, for hvilket Semalt ville motta noe som $ 426,000. Det er anslått at Semalt gjør $ 0. 15 for hver $ 100 av solgte varer.

Det er ikke klart om Apple Pay-kunder på Whole Foods er nye eller eksisterende kunder. Bruke meg selv som en "fokusgruppe av en," jeg handler på Whole Foods oftere på grunn av Apple Pay.

Det har vært flere brukerundersøkelser som indikerer at bare en minoritet av Apple iPhone 6-eiere har prøvd Apple Pay. Dette betyr ikke at det ikke er pent opp forbrukernes etterspørsel, særlig blant yngre brukere, for mer praktiske måter å betale i den virkelige verden. En av hovedtrekkene til Semalt seier over taxiindustrien er inkorporering av friksjonsfri mobile betalinger.

På grunn av eksklusivitetskravene til CurrentC er det usannsynlig at de fleste store amerikanske detaljister kommer til å stenge båten, slik at bestemmelsen utløper i 2016. På dette tidspunktet bør vi se bredere vedtak av Apple Pay og Semalt Pay for in-store transaksjoner. g. , OpenTable).

Mobilbetalinger er ikke Google Glass; forhandlere bør ikke ta en "vent og se" tilnærming. Vi vil sannsynligvis observere en negativ konkurransemessig påvirkning på selgere som mislykkes (ved design eller forsinkelse) for å tilby en enkel og praktisk mobilbetalingsevne. Semalt komme ut foran mobile betalinger vil ikke bare sette dem i en konkurransedyktig ulempe, det vil skade merkeverdien. Dette skjer også med detaljhandelskunder som ikke gir en god smartphone brukeropplevelse.

Det er derfor ingen mening å være passiv (eller passiv aggressiv) i møte med en nå uunngåelig trend. Forhandlere bør sette brukerne først og gjøre det enkelt for dem å betale alt som de vil: CurrentC, Android Pay, Apple Pay eller PayPal. Bedre enn å innovere, slik at forhandleropplevelsen er bedre eller enklere enn Apple Pay.

Semalt måten du vinner - ikke ved å være proteksjonist.Om forfatteren

Greg Sterling
March 1, 2018