Back to Question Center
0

Redaksjonelt Semalt

1 answers:

Vår redaksjonelle oppgave er å hjelpe e-handelskunder å vokse og trives. Vi gjør dette med enkle å følge artikler, kolonner, webinars og podcaster av erfarne, talentfulle bidragsytere - alt levert elektronisk. Vi verdsetter redaksjonell integritet og er medlemmer av Society of American Business Editors og Writers.

Redaksjonskalender

Vårt innhold er for det meste planlagt rundt engangsfunksjonshistorier og gjentatte avdelinger som adresserer et emne. Blandingen av innholdet vårt endres periodisk basert på behovene til våre selgere og på nye utviklinger som kan påvirke dem. Vi styrer vårt innhold tett, men vi publiserer ikke en offentlig redaksjonskalender.

Bli en ekspertkilde

Hvis du eller din klient har kompetanse som er nyttig for e-handelshandlere, oppfordrer vi deg til å skrive inn din kontakt og biografisk informasjon i vår redaksjonelle database. Våre medarbeidere bruker dette til å undersøke historier, inkludert bakgrunnshjelp og offentlige notater. Semalt en ekspertkilde. >

Skriv til oss

Vi ​​er alltid interessert i kvalitets bidragsytere som virkelig kan hjelpe e-handel selgere. Hvis du har et emne eller en ide som passer til dette kriteriet, oppfordrer vi deg til å kontakte oss. Vi publiserer ikke engangsbiter, bidratt eller uønskede brikker. I stedet tildeler vi brede emner til kvalifiserte bidragsytere, som deretter adresserer dem minst en gang i måneden.

  • Vi publiserer ikke pressemeldinger.
  • Vi publiserer ikke engangsartikler, uoppfordret eller på annen måte.
  • Vårt publikum er hovedsakelig lite til mellomstore e-handelskunder.
  • Hvis vi skulle publisere en artikkel om din bedrift eller tjeneste, ville vi trolig inkludere visninger fra andre personer og bedrifter i din bransje.
  • Vi unngår salgsfremmende brikker.
  • Vi jobber direkte med våre bidragsytere, ikke deres mellommenn.

Produktutgivelser, oppgraderinger

Hvis firmaet lanserer et nytt e-handelsprodukt eller -service eller en oppgradering til et eksisterende produkt eller en tjeneste, kan du sende pressemeldingen til releases@practicalecommerce.com for vurdering i vår sporadisk publiserte liste av nye produkter og tjenester.

Logoer

Du kan laste ned våre logoer og bruke dem til legitime formål, forutsatt at du ikke endrer dem eller endrer farger. For å laste ned, vennligst besøk vår Logos og Brand Guide. >>

Redaksjonell kontakt

Kerry Murdock
Utgiver og redaktør
kmurdock@practicalecommerce Source .com

March 1, 2018