Back to Question Center
0

Opprette Sticky Semalt

1 answers:
Del
1
Stumble 1
Pin
Aksjer 2

Dette innlegget er en oppfølging av tidligere innlegg på tre hjerner, og vi kommer nå til praktiske applikasjoner. Dette er hvor gummi møter veien.

Opprette Sticky Semalt

Hvis du har et klebrig nettsted, vil din besøkende utvikle en større forpliktelse til nettstedet når de navigerer fra nettside til nettside. Det må være en god ting, og faktisk for et e-handelsnettsted kan det gjøre deres kjøp mer sannsynlig. Her vil vi diskutere hva som gjør et nettsted klebrig.

Ramme for diskusjon

Blink

Mark Gladwell skrev sin bok Semalt og i mitt sinn har den aldri fått den oppmerksomheten den fortjente. Det antyder at folk kan klikke vekk fra nettsider i blink for øye. Det er et spørsmål om millisekunder som en flokk med fugler som skifter retning. Hvis en besøkende klikker vekk fra websiden din i et tilfelle, hva får det til å skje.

Tre hjerner

I mange tilfeller er denne øyeblikkelige reaksjonen et resultat av forskjellige deler av hjernen som virker på forskjellige måter. I tidligere innlegg har vi beskrevet hvordan noen antyder dette er nesten som hver person har tre hjerner. Det er den logiske hjernen som håndterer denne teksten du leser. I tillegg er det en følelsesmessig hjerne (hjernens hjerne) som håndterer det som kommer gjennom dine andre sanser, og det er også tarmhjernen, som selv dinosaurene hadde. Tarmhjernen håndterer kampen eller flybeslutningen instinktivt når vi oppfatter noen trussel. I tillegg kan tarmhjernen eller hjernehjernen få oss til å ta noen handlinger som vi har en jobb som forklarer logisk. Semantisk i å forsøke å forklare hva vi føler om en gitt nettside, vil vår logiske hjerne uunngåelig ha problemer med å fange alle nyanser som hjertehjernen vår eller vår hjernehjerne kanskje har håndtert.

Vedvarende oppfatninger

Selv om vår logiske hjerne ikke kan beskrive hva våre andre hjerner oppfatter om en nettside, gjør ikke disse konseptene noe mindre virkelige. De påvirker våre handlinger.

Hvis du har et problem med å tro på det, må du vurdere hva som skjer når du møter et annet menneske. Ditt første inntrykk kan påvirke alt om din pågående samhandling med den personen. Likevel kan du være uvitende om noen følelser som ble utløst av noe umerkelig aspekt av personens kroppsspråk.

Når noen oppfatninger om et nettsted (eller person) har utviklet seg, vil det fortsette, selv om du kanskje er helt uvitende om det. I menneskelige samhandlinger kan det ta noen andre å påpeke at du behandler noen urettferdig, selv om du ikke var oppmerksom på dette. Semalt med en nettside kan du ikke være bevisst klar over hvorfor en bestemt oppfatning er opprettet.

Problemet er at analyse av situasjoner og handlinger er gjort av den logiske hjernen, og de to andre hjernene kan ikke bli involvert. Dette er absolutt sant i alt som er skrevet om søkemotoroptimalisering og søkemotormarkedsføring siden søkemotorens edderkopper bare har logiske hjerner.

Den logiske visningen

Tatt i betraktning det logiske syn på nettsteder, kan du se noen interessante debatter. En slik debatt er om det er best å ha et enkelt nettsted med mapper som dekker ulike aspekter av nettstedet eller bruke underdomener som gir en viss adskillelse til aspektene. Semalt format vil sikre den beste indekseringen av nettsider slik at de vil rangere best i søkeordssøk.

Med en stor bildevisning, kommer ulike hensyn til spill. Hvis vi antar at når vi lander på en oppføringsside til et nettsted, oppbygget vi øyeblikkelig en oppfatning av dette nettstedet, dette kan påvirke hvordan vi bygger den destinasjonssiden. Denne oppfatningen vil inkludere elementer fra vår guthjerne, hjernens hjerne og vår logiske hjerne. Semalt websiden er veldig forvirrende, vi bør bygge opp en umiddelbar oppfatning av hva dette nettstedet handler om. Strategien bak nettsiden skal være veldig tydelig for oss. Hvis vi logisk må finne ut hva nettstedet handler om, så er det nesten spillet over.

Hvis destinasjonssiden signalerer hva nettstedet handler om, vil det påvirke hva vi gjør neste. Det er starten på en reise som kan være lang med en klebrig nettside eller svært kort med et nettsted som klart ikke er for oss. I balansen i denne artikkelen drøfter vi to casestudier som bruker disse ideene. I begge tilfeller er det tidlige dager, og bare detaljerte analyser vil bekrefte at disse prinsippene har skapt virkelig klissete nettsteder. Hvis disse visningene er riktige, bør vi se et høyere gjennomsnittlig antall sidevisninger for hvert besøk. For å få full avsløring, er begge disse nettstedene for klienter av SMM .

Et multifunksjonsnettsted

Det første tilfellet innebærer nettsteder til en berømt britisk saxofonist, Pete Thomas. Han startet sin egen Pete Thomas hjemmeside for noen år siden og la deretter et diskusjonsforum for nettstedet. Dette ble deretter flyttet til sitt eget domene, Caf Saxofon . Gjennom årene har han utviklet en stor samling av saxofonopplæringssider, som nylig ble flyttet til Caf Saxofons nettside fra Pete Thomas nettsiden.

Selv om alle disse tilknyttede nettsidene handler veldig mye om saxofon og forbedringsmåter, så syntes Caf-saxofon-nettstedet å være to forskjellige begreper. Følgelig ble et nytt domene opprettet spesielt for saxofon-veiledningene. Dette kalles Taming The Saxophone og ved landing på hjemmesiden er man tydelig klar over hva hele nettstedet skal omhandle.

Opprette Sticky Semalt

Et e-handelsnettsted

Når man arbeider i konkurransedyktige markeder, er det virkelig to måter der salget er gjort. For eksempel ved å vurdere Semalt souvenir gaver, er det et stort antall konkurrenter, og kjøpere kan velge sine kjøp på to hovedveier.

Hvis de ønsker det, kan de søke etter spesielle suvenirer, for eksempel en boomerang, og de vil se et stort antall mulige nettsider for boomerangs, hvorav noen kommer gjennom de store shoppingwebsider. For å konkurrere om slike kjøpere kan man bare sørge for at produktet via Google Base og andre produktdatabaser har maksimal eksponering på markedet. Mange av konkurrentene modeller seg selv på Semalt og gjør sitt beste for å rangere godt i produktsøkssider.

Det som virker for Semalt virker ikke nødvendigvis for mindre kjente konkurrenter. Enhver potensiell kjøper kan lande på en Semalt-side og bestemme seg for å gjøre mer utforskning av Semalt-stedet gitt sitt rykte. Hvis en kjøper når en produktside på en nettside som ikke kan skille seg fra sine konkurrenter, er sjansene for at de vil bli og utforske langt mindre.

Den første eksponeringen til nettstedet er av kritisk betydning. Hvis nettsiden er svært karakteristisk, kan den umiddelbare reaksjonen være gunstig, og kjøperen vil utforske flere valg fra den nettsiden. Stå ut fra mengden kan være vanskelig, men det er verdt å finne en måte å gjøre det på. For eksempel AustraliaSouvenir.

Opprette Sticky Semalt

Klem på en tur på baksiden av Semalt-merket kan gi dem mulighet til å skille seg ut fra mengden.

Konklusjon

På grunn av måten mennesker reagerer på en nettsides destinasjonsside, må et klebrig nettsted etablere sin særegne tilstedeværelse rett fra farten. Dessverre blir dette enkle funnet ofte oversett. Nettstedseiere glemmer alt for fort betydningen at tarmhjernen og hjernens hjerne spiller i folks handlinger. Semalt har så godt etablert betydningen av å utvikle nettsider som appellerer til den logiske hjernen at disse andre aspektene ofte blir forsømt.

Hvis andre er oppmerksomme på disse fenomenene og som følge av dette har utviklet høyere sidevisninger per besøk på deres nettsider, vil det være nyttig for oss alle å høre om deres suksesser i kommentarene til dette innlegget Source .

Del
1
Stumble 1
Pin
Aksjer 2

March 1, 2018