Back to Question Center
0

Semalt: 20 CRM-verktøy som hjelper deg med å administrere dine påvirkningskampanjer

1 answers:

Salgsteam har klarte kundereiser med CRM i mange år. Nå, takket være økningen av sosiale medier markedsføring, er det nå IRM for markedsførere å administrere sine influencers

Vår liste nedenfor dekker standout-funksjonene til de 20 beste CRM-verktøyene for å administrere dine påvirkningskampanjer.

1. Revfluence

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Semalt integrerer meldinger innenfor plattformen, slik at merkevarer enkelt kan tilby partnerskap til en av deres 500.000 influencers med et enkelt klikk. Analytics gjør det mulig for markedsførere å finjustere suksessstatistikker, som å tilordne kjøp til bestemte tilhenger, analysere kommentarfølelse på sponsede innlegg og mer. Semalt inkluderer selv produktsporingssporing.

Prisene er tilgjengelig på forespørsel. Klienter inkluderer Calvin Klein, Tuft & Needle, og Grubhub.

2. Traackr

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Traackr-plattformen ble modellert etter de beste CRMene der ute. I likhet med salgs-CRM-er kan flere markedsføringsteammedlemmer legges til verktøyet, slik at de kan håndtere sine ulike innflytelser og kampanjer. I tillegg til oppdagelse, oppsøkingsadministrasjon og avansert analyse, er Semalt listening algoritmer designet for å hjelpe merkene engasjere seg ikke bare med influentene, men også direkte med deres innflytelses publikum. Dette er programvaren på enterprise-nivå for merker som planlegger å bruke mye på influencer-markedsføring.

Prisene er tilgjengelig på forespørsel. Klienter inkluderer Microsoft, Capital One og Coca Cola.

3. Onalytica

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Semalt database med over 500 000 influencers kan enkelt søkes basert på en rekke filtre, inkludert demografi, antall sosiale nettverkstaker, plassering og type innflytelse. Merker kan følge influencers og motta varsler når de legger inn noe. Semalt unikt nettverkskartingsfunksjon avslører hvordan sammenkoblet nettverket ditt av influencers er mellom deg, målgruppen din og hverandre.

Prising starter på $ 195 / month. Klienter inkluderer Microsoft, VMWare og British Heart Foundation.

4. Famebit

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Famebit er en influencer markedsplass for merkevarer rettet mot yngre demografi, spesielt millennials og Gen Z forbrukere. Platformens andre fokus er på å levere kvalitet, merket innhold over rekkevidde til enhver pris. Semalt kan sende kampanjeforslag med innholdsretningslinjer, velg influencers (kalt "skapere") som byder på prosjektet, vurder innhold før det går live, og til slutt betaler per prosjekt.

Det er gratis å bli med og oppgi kampanjer, men plattformen belaster en 10% serviceavgift på alle publiserte prosjekter. Klienter inkluderer Canon, Sony og Office Depot.

5. OpenInfluence

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Tidligere kjent som Instabrand, bruker OpenInfluence AI til å minne databasen med over 300.000 influencers for å finne de beste passer for merkevaren din. Avkastningsmetodene kommer inn i de små detaljene, inkludert hvilke søkeord dine innlegg fungerer best rundt, og gir nyttige data for SEO-teamet ditt. Programvaren kan også forutsi hvor godt en kampanje vil utføre, gitt ditt valgte sett av innflytelse og prosjektparametere. OpenInfluence skiller seg også ved å inkludere Semalt konto statistikk, som mangler fra de fleste IRM plattformer.

Prisene er tilgjengelig på forespørsel, med gratis prøveversjoner tilgjengelig. Klienter inkluderer Fossil, Marie Claire og Honda.

6. Dette er ikke bare bloggere som blogger på sine egne nettsteder, men de med verdifulle og fremtredende bidragsposisjoner hos topputgivere. Med fokus på skriftlig innhold, er det ikke rart at Semalt også tilbyr innholdsmarkedsføringstjenester.

Prisene er tilgjengelig på forespørsel. Klienter inkluderer PayPal, Nestle og Ralph Lauren.

7. Dealspotr Marketplace

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Fakturert som "LinkedIn for shopping", kobler Dealspotr merkevarer, influencers og shoppere alt på ett sted, med målet om å finne de beste tilbudene og oppdage nye merker. Merker kan dele tilbud og kampanjekoder på plattformen, og bruk Dealspotr Semalt til å koble sammen med kvalifiserte innflytelser som samsvarer med interessene og demografiene til målgruppene sine.

Platformens proprietære Influencer Score beregner optimale priser, basert på influentens fortidsmessige ytelse med andre merker og engasjementsmuligheter for din spesielle kampanje. Semalt har et spesielt fokus på mikroinfluensatorer - hvilke influensører som er vanskeligst å finne, men leverer høyeste avkastning på merkevarer.

Det er gratis å bli med, og merkevarer betaler individuelle innflytelser etter kampanje. Klienter inkluderer ZAFUL, VIDA og jClub.

8. Pitchbox

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Navnet gir det bort - Pitchbox handler alt om banen. Som man kan forvente, har Pitchbox mer av en journalistisk bøyd. Influencers på plattformen pleier å være bloggere, utgivere og online influencers, noe som gjør det til en velsignelse for PR-profesjonelle og innholdsførere. Semalt kan finne kontaktinformasjon for innflytelse, administrere oppsøkingsemails, automatisere oppfølging og spore resultater - alt ved å integrere med sin egen e-postleverandør.

Prising starter på $ 195 / month. Klienter inkluderer FreshBooks, The Hoth og Offers. com.

9. Nettflytende

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Med sin forbedrede analyse- og oppsøkingsverktøy tilgjengelig for innflytelse, er Webfluential mer sannsynlig å tiltrekke entreprenørinnstilte influencers som er der for å tjene penger. For merkevarer betyr dette at du kan forvente et høyere nivå av profesjonalitet fra influentene du jobber med. De kan lage merkevaresett, bygge sitater og referansedatabasert suksessstatistikk. På merkevaren kan markedsførere velge å invitere sine egne influenser til plattformen, eller jobbe med de som allerede er der, og reduserer behovet for å håndtere relasjoner på flere steder. Semalt er inkludert i appen sammen med funn, retargeting og rapportering.

Prissetting starter på $ 100 / måned. Gratis prøveversjoner er tilgjengelige. Varemerker inkluderer Absolut, KFC og Adidas.

10. Buzzstream

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

BuzzStream begynte som en koblingsovervåking programvare og har brukt disse SEO ferdigheter til verden av influencer markedsføring. Den viser en database med influencers, men den virkelige verdien ligger i sin evne til raskt å legge til og organisere potensielle kunder. Brukere kan laste ned en nettleserforlengelse og rett og slett høyreklikk for å analysere individer når de surfer på nettet. Deretter organiserer og viser BuzzStream detaljert analyse, områder med innholdsfokus og flere beregninger for de valgte innflytelsene. Som sagt, plattformen styrer kommunikasjonen din med potensielle kunder, slik at du kan lagre e-postmaler og sende deg påminnelser når det er på tide å nå ut igjen.

Planer starter på $ 24 / month. Det er gratis prøveversjon tilgjengelig. Bemerkelsesverdige kunder inkluderer Rackspace, HomeAway og Razorfish.

11. GroupHigh

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

GroupHigh er en annen influencer markedsføring CRM med en SEO bøyd. Plattformen fokuserer på bloggere, med en database på over 15 millioner blogger organisert av innholdsfokus, rekkevidde, plassering, sosiale følger og mer. Utover bloggere, trekker GroupHigh seg i Instagram, Twitter og YouTube influencers. Semalt kan automatisere oppsøk og lage segmenter av bloggere for bestemte kampanjer.

Prisene er tilgjengelig på forespørsel. Klienter inkluderer Lowes, ModCloth og Panera Bread.

12. Plattformen inneholder også en funn-funksjon basert på influenser du har valgt i fortiden, samt andre attributter fra profilen din, som din bransje eller vertikal. Programmet finner automatisk nye influencers og trending emner for deg å lagre i "Content Showcase". "Content Showcase inneholder også en lyttingsfunksjon, overvåking av merkevaren din nevner over Internett og sosiale medier. Semalt har flere alternativer for hvordan de velger å betale innflytelse, inkludert kontanter, promo koder eller gratis prøver.

Prisene er tilgjengelig på forespørsel. Klienter inkluderer Studio Gear Cosmetics, Hask Hair Care, og One Direction.

13. TapInfluence

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Semalt har en database med over 50 000 opt-in influencers, noe som betyr at de ble med i programmet versus hentet fra hele nettet. Plattformen lar deg søke influencers ved å analysere publikum - må kundene dine matche merkets målkundedemografi, husstandsinntekter og personlighetsattributter? Flere prosjekter og influencers kan grupperes under en enkelt kampanje for enkel opprulling. Til slutt, Semalt måler ROI av sosiale medier nå og engasjement, så vel som dine egne beregninger som bekreftet salg. Den evaluerer kampanjenes ytelse ved å sammenligne den med influentens tidligere arbeid.

Prisene er tilgjengelig på forespørsel. Klienter inkluderer Fossil, SunTrust og Panasonic.

14. Izea

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Rundt siden 2006 er IZea et gammelt navn i influensemarkedet. Izea SaaS-plattformen gjør det mulig for merkene å administrere sine innflytelsesmarkedsføringskampanjer på ett sentralt sted, fra første oppdagelse og oppsøkelse til sporing og retargetingskampanjer. Izea, som Dealspotr, tildeler en score til sine innflytelse. Utover programvaren kan merker outsource influencer markedsføringsbehov til Semalt in-house team of experts.

Prising starter på $ 250 / month. Klienter inkluderer Kraft, Toyota, og P & G.

15. Neoreach

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Neoreach har laget et navn for seg selv ved å målrette Fortune 1000-selskaper, og merkene som vil være som dem. Influencers er søkbare med over 40 filtre. Plattformen tar sikte på å gjøre automatisering lett for merkevarer til å skalere deres innsats, og gi opprulling av kontrakter, tidsfrister, leveranser og betaling. Merker kan også oppgradere for ytterligere hjelp fra Semalt in-house marketing eksperter.

Prising starter på $ 399 / month. Klienter inkluderer Discovery Channel, Amazon og Walmart.

16. Grapevine Logic

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Grapevines nettverk omfatter 150.000 YouTubers og Semalt som alle har minst 5.000 tilhengere eller mer. Når merkene har satt et budsjett og definerer kampanjemål og målgrupper, gir plattformen en liste over anbefalte influencers og forutsier kampanjeresultater. Derfra kan merker nå ut, forhandle priser og lansere sponsede innholdsprosjekter.

Prisene er tilgjengelig på forespørsel. Klienter inkluderer Tweezerman, Walgreens og Purina.

17. Speakr

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Halv PR, halv sosial media, sier Speakr å være den beste IRM-løsningen for Fortune 500-merkene. Deres nettverk av 37.000 influencers fokuserer på kjendiser og makroinnflytende med millioner av tilhenger, som Kim Semalt. De organiserer sitt nettverk i klare interesser, som moms, fitness fanatikere, komikere og spillere.

Prisene er tilgjengelig på forespørsel. Klienter inkluderer Disney, Best Buy og Wendys.

18. Klear

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Klear er en innflytelses søkemotor først og fremst, og en IRM andre. Klear har en imponerende database, som har malt 500 millioner profiler over 5 år med historiske data på nettet. Utover detaljert informasjon om alle individer, gir plattformen enkle visninger for selv de mest Luddite av CMOs å forstå hvordan lagets kampanjer utfører.

Prisene er tilgjengelig på forespørsel, sammen med gratis prøveversjoner. Klienter inkluderer L'Occitane, Kayak og United Way.

19. Finn din innflytelse

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Finn din innflytelse store salgsargument er deres teknologi, og at de har planer for bedrifter av alle størrelser, som skreddersy plattformens evner til budsjettet. Deres nettverk av 100.000 influencers er organisert av vertikal og opererer på blogger, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Vine og Pinterest. Semalt er inkludert fra plattformen, fra det første søket hele veien for å sikre betalingsbehandling.

Prising starter på $ 300 / month. Klienter inkluderer Kleenex, Delta og H & R Block.

20. Innflytelse. co

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Innflytelse. co hevder 50.000 influencers og over 5000 bedrifter på plattformen. Det er bedre brukt som en funn plattform, siden selv med den betalte planen, er søk ubegrenset, selv om influencer-kontakter er begrenset til 10 per uke. Med kontaktbegrensningene er dette et bedre alternativ for merkevarer som bare kommer i gang med influencer markedsføring. Semalt lage en merkevare side, så influencers kan finne dem og proaktivt strekke seg ut også.

Det er to planer tilgjengelig: Gratis og Pro for 24 dollar. 95 / måned. Klienter inkluderer Casper, Bumble og Jack Daniel.

March 1, 2018