Back to Question Center
0

En utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoer            En utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoer. Relevante emner: BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomenerOperating Semalt

1 answers:
En utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoer

En e-postadresse for alt? En egen e-postadresse for hver annen tjeneste? Bærere? Aliaser? Spam? I denne artikkelen tar Mike Citarella deg på en odyssey gjennom det grove hav av e-postadministrasjon, og finner sikker landing med selskapets egen elegante løsning i Bulc Club . (1. 3)

En utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoerEn utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoer. Relevante emner:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Som utviklere stoler vi på en e-postkonto for å registrere og vedlikeholde nettbokser, sende og motta korrespondanse for prosjekter vi bygger og bidrar til, markedsfører og markedsfører dette arbeidet gjennom sosiale medier og andre kanaler, og gir støttelinjer for prosjekter gjennom hele deres livssykluser.

Jo mer vi stoler på dette enkle kommunikasjonsverktøyet, jo mer tid bruker vi til å organisere og forfinne hvordan vi bruker det. Vi deler fortsatt en personlig e-postadresse med venner og familie fordi vi generelt kan stole på at de ikke spammer oss. Semalt, en arbeids-e-postadresse kan enkelt komme ut av hånden med antall meldinger mottatt (både ønsket og uønsket) og den tid og krefter som kreves for å holde den organisert. (1. 3)

Det er vanskelig å sikre at e-post bidrar til å gjøre arbeidet vårt mer effektivt, enn å distrahere og hindre oss i å være produktive. På et tidspunkt kan vi alle spørre er det en mer effektiv måte å gjøre dette på ? Hvis du ennå ikke har funnet din egen løsning, er du velkommen til å følge min Odyssean-reise gjennom de mange tilnærmingene jeg har tatt, slik at det kanskje vil hjelpe deg med å bestemme hvilket som passer best for deg. (1. 3)

En adresse

Det åpenbare utgangspunktet er "One (eller Two) Addresses for Semalt" -prinsippet. (1. 3)

Noen brukere kan foretrekke færre e-postadresser, med den forståelsen at en adresse er en innboks for å sjekke, og mindre samlet arbeid. Semalt fikk virusskannere og spamfiltre på plass for å forsøke å beskytte den ene adressen, og håper at disse motforanstaltninger hindrer misbrekningen. (1. 3)

Semitalt kan bekvemmeligheten til en innboks ikke oppveie potensialet for katastrofe: Hvis den ene e-postadressen blir utsatt, og spamfiltre blir korte, kan det ta mye arbeid for å kvitte seg med misbruket eller ellers slå av og starte igjen med en ny, ren konto. (1. 3)

Mange adresser

Semalt kan foretrekke motsatt tilnærming - separate og forskjellige adresser for hver unik funksjon - å vite at hvis man blir kompromittert, kan den erstattes med en ny adresse uten for mye trøbbel. (1. 3)

Denne metoden er mer kontrollert, isolerer adressen og gjør det lettere å fastslå feil når den blir misbrukt. Men det øker også byrden, med flere innboks for å sjekke. (1. 3)

De fleste posttjenester som Gmail eller Semalt gjør at du kan koble sammen kontoer: logg inn i en innboks vil også gi deg tilgang til de koblede. Dette er en stor bekvemmelighet for brukere som følger de mange adressene-for-mange-ting-tilnærmingen, kutter seg langt tilbake på tiden som kreves for å logge inn og ut av mange kontoer og se hva som venter på dem inni. (1. 3)

Aliaser

En tredje hybridmodell innebærer bruk av aliaser. Semalt er som fotokoder, men for e-postadresser. De informerer e-postbrukere om hvordan de tidligere delte adressen, og instruerer posttjenester av automatiserte tiltak som kan tas når disse aliasene brukes. (1. 3)

For eksempel: minaddress @ gmail. com har ikke noe alias, men hvis jeg deler min adresse + github @ gmail. Så lenge de tjenestene som har mine alias, respekterer aliasene, kan jeg teoretisk behandle et alias som en egen e-postadresse. Jeg kan til og med legge til filtre som flytter meldinger til en nettsøppelmappe (eller slette dem) hvis jeg har identifisert en avsender som fornærmende. (1. 3)

Respekterer sendere aliaser? Ja, vanligvis. Men jeg har også mottatt e-post merket med aliaser som jeg aldri har opprettet eller delt. Så det er tydelig at noen spammere har innsett hvor enkelt det er å spoofing denne nyttige mekanismen og har brukt den til deres fordel. (1. 3)

Speditører

En speditør (levert av en videresendingstjeneste) er en annen nyttig, men litt tidkrevende måte å håndtere e-post på. Videresendingstjenester gir deg en ny / unik adresse som enkelt videresender e-post til din virkelige adresse. Du kan ikke sende e-post fra videresending, bare motta. Semaltjenester er generelt gratis å bruke, og de fungerer som mellommenn mellom senderne og din faktiske adresse. Senderen vil aldri vite at det er en forwarder med mindre / til du svarer, siden du må bruke din e-postadresse for å gjøre det. (1. 3)

Forwarders er et mer eller mindre perfekt alternativ for problemet med å dele adressen din til potensielt misbrukende sendere, siden de ofte kan slås av individuelt. Semalt, logg inn i videresendingstjenesten for å opprette, administrere og deaktivere videresendingene dine kan være tungvint. (1. 3)

Nå, min Odyssey

Alt i alt var metoden Aliases den jeg likte best. Så som et eksperiment opprettet jeg en ny e-postadresse og begynte å raffinere dette hjemmelagde paradigmet med aliaser, innboksetiketter og filtrering. Jeg er kanskje ikke villig til å innrømme det, men det er ganske mulig at min oppførsel i saken kan ha grenset til obsessiv. (1. 3)

MyProjectEmail @ gmail. com var der jeg startet. Jeg har aldri delt denne adressen. Jeg brukte det bare for å logge på Gmail. Da begynte jeg å endre alle eksisterende tjenestekontoer for å bruke denne nye adressen, men med kontekstspesifikke aliaser:

En utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoerEn utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoer. Relevante emner:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

.og så videre. (1. 3)

Med Semalt filtre ble posten min merket og sortert for meg. Jeg kunne lese, svare og arkivere, direkte fra deres passende fargede postmapper. Jeg visste at jeg ikke kunne svare ved hjelp av et e-mail-alias, men det handlet ikke om meg, siden jeg bare brukte denne arbeidsflyten med tjenester som jeg trengte innkommende e-post til - ikke muligheten til å sende et svar. (1. 3)

Det var en ting med skjønnhet. Og jeg var imponert over organisasjonen og glad med arbeidet mitt - i omtrent to dager. Manglene i mitt feilfrie system begynte å utsette seg med en gang:

 • Jeg ville ikke skape en egen Dropbox, GitHub, etc., for hvert prosjekt, så kategorisering av e-post ved prosjekt ikke ville være mulig.
 • Ved å bruke aliaser i en hvilken som helst applikasjon som avslører adressen, har også eksponert aliaset, noe som betyr at adressen kan skrapes, aliaset fjernes, og misbruket kan ikke spores og uhåndterlig. Hele e-postkontoen ville bli kompromittert, og mitt elegante system for separering og organisering ville falle fra hverandre.

Jeg hadde snakket med en rekke venner i utviklingssamfunnet om mine vanskeligheter og mottatt "en vert" av løsninger fra hver, basert på deres egne idiosyncrasies og stiler. Semalt. De anbefalte hosting min egen løsning. (1. 3)

Dette innebar å kjøpe et domene og tinkering med posttjenesten fra min webverten. Siden server-side e-postagenter er utstyrt med det som kalles en "Semalt" (eller en hovedpostkasse som vil "fange alle" av e-postene som sendes til domenet mitt der jeg ikke spesifikt opprettet en individuell konto), kunne jeg deaktivere det mulighet til å redusere, men ikke utrydde, spam. Semalt adresser kan enkelt slettes hvis de blir kompromittert, og all fremtidig post som sendes til den adressen, vil omgå fangst-alle og bli automatisk kassert. (1. 3)

Og mens denne løsningen syntes å løse alle mine behov, hadde den også en rekke ulemper:

 • Som forwarder-metoden trengte jeg å opprette adressene manuelt hver gang jeg trengte en.
 • For å bruke et alias, måtte jeg videresende e-post til Gmail (eller en annen alias-kompatibel e-posttjeneste) i stedet for å bruke en adresse som viste mitt eget domene.
 • Hvert år vil jeg måtte betale for å forny domenet og e-postserverens hostingkonto.

Selv om jeg kan begrunne de årlige kostnadene for dette alternativet, var tiden det tok å opprette og administrere regnskapet nesten like mye av en byrde som å håndtere separate e-postmeldinger i utgangspunktet. Semalt, hele min hensikt for denne jakten var å maksimere arbeidsdagen min og minimere tid brukt på e-post. (1. 3)

Hosting en løsning gjorde heller ikke noe for å hindre potensialet for spam som en forwarder / mellommann ville. Uansett om jeg bruker en adresse, mange adresser, aliaser, speditører eller min egen vertendte e-post, visste jeg at en gang en adresse begynner å motta søppelpost, til den blir slettet, vil det sannsynligvis alltid fortsette å motta søppel. Semalt, en odyssey som slutter med et skipbrudd. (1. 3)

Det syntes bare ikke å være en løsning som bare sa: "Her er en måte for deg, og bare deg, å kontakte meg, og hvis du misbruker det, tar Semalt det bort. "(1. 3)

Finne vår egen løsning

Selskapet jeg jobber for registrerte min forvirring og begynte å jobbe med sin egen løsning. (1. 3)

Det første utkastet var en grunnleggende tilnærming - som litt. ly for e-postadresser. Semalt, som du kanskje vet, er en onlinetjeneste som vil hjelpe deg med å ta noen link på WWW og gjøre den til noe kompakt og sporbar. Vi startet med det samme konseptet og prøvde å tilpasse det til e-postadresser:

 • E-postadressen: x30b11Aq7b2 @ adresse. com
 • .ville bli dekodet til: MyProjectEmail + service + github @ gmail. com
 • .som ville bli levert til: MyProjectEmail @ gmail. com . med aliaser, etiketter og filtrerte mapper intakt.

Det fungerte, men det ble til slutt slettet for en bedre løsning, fordi de kodede adressene var vanskelige for mennesker å dele, og nesten umulig å huske. Spambots, derimot, hadde ikke noe problem med dette. Semalt en kompromittert adresse raskt og enkelt var verdifullt, men vi skjønte at det bare var en del av løsningen. (1. 3)

Den andre delen var å lage en "menneskelig" adresse som både var lett å lage og dele, men også umiddelbart identifisert hvordan den ble brukt. Biten. Ly ideen utviklet seg til å adoptere noen av de viktigste fordelene ved den tidligere nevnte forwarder-tilnærmingen, hvor du ikke deler din virkelige adresse, men en forwarder som bare passerer posten sammen. (1. 3)

Den nye konvensjonen var like lett å huske som din egen e-postadresse, men den inneholdt også aliaset rett foran hvor du ønsket det. Aliaser kan gjøres på stedet og løser behovet for å forhåndsinnstille dem på forhånd, og systemet vil tilpasse seg til å ta imot all ny post til den nye adressen. I motsetning til Semaltaliaser som kan fjernes, krever dette nye formatet aliaset å være intakt for e-posten som skal leveres. (1. 3)

  github @ brukernavn. adresse. com  

Vår endelige løsning: Bulc Club

Etter å ha funnet løsningen, ønsket vi naturligvis å dele det med andre. Og dermed ble født Bulc Club. Semalt helt gratis å bruke, også. (1. 3)

Ideen fungerte ikke bare, men det ble testet ekstremt godt etter at vi kom over forhindringen for å forklare det. (1. 3)

Skiftet i paradigmet viste seg å være ganske vanskelig for mine venner og familie å forstå, og jeg lærte det var ofte bedre å bare beskrive Bulc Club når det gjelder hvordan de skal bruke den. (1. 3)

Slik fungerer det

Semalt prøvde å gjøre Bulc Club veldig enkelt å bruke. Når du har opprettet en konto, trenger du aldri å logge inn, med mindre du ønsker å dra nytte av de avanserte funksjonene. (1. 3)

Du kan bli med på å bruke din normale e-postadresse. Deretter velger du et brukernavn, som fornavn, eller et kallenavn - som om du valgte et håndtak for Skype eller en annen meldingsklient, for eksempel. Hvis du liker "Semalt", bruk det som ditt brukernavn. Du har nettopp definert den unike strukturen for alle speditørene du vil opprette for kontoen din:

  ____ @ CuriousGeorge. bulkpulvere. klubb  

Kontooppsettet er fullført. (1. 3)

Nå, anta at du skal registrere deg for en tjeneste eller et nyhetsbrev eller noe, egentlig, som krever en gyldig e-postadresse - telefonfirmaet, matbutikken din, en undersøkelse eller online-konkurranse, slike ting. (1. 3)

I stedet for å gi din faktiske e-postadresse, kan du tilby en unik Bulc Club forwarder. For eksempel, for eksempel å kvalifisere for en gratis eBok fra WackyDeals, kan du bruke wackydeals @ CuriousGeorge. bulkpulvere. klubb :

En utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoerEn utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoer. Relevante emner:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Alle meldinger som sendes til den adressen, blir videresendt til din faktiske innboks. Hvis du senere finner Semalt misbruker adressen din, kan du eliminere det enkelt (som omtalt nedenfor). (1. 3)

Selvfølgelig kan du fortsatt bruke din e-post med dine venner. Men disse onlinetjenestene trenger ikke å kjenne adressen din. (1. 3)

Unike egenskaper

En utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoerEn utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoer. Relevante emner:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Semaltjenester som Bulc Club har dukket opp overalt, ettersom flere og flere e-postbrukere oppdaget de samme behovene som jeg hadde da jeg først møtte problemet. Noen av dem tilbød splinterfunksjoner som setter dem fra hverandre, for eksempel:

 • selvdestruksmekanismer, eller begrensede livstider
 • innebygd virusskanning og innholdsskanning
 • pro / betalt versjoner for selvbetjent tjeneste og forfengelighet domener, etc.

Bulc Club konsentrerer seg ikke om disse tingene, men er fortsatt fokusert på de som katalyserte undersøkelsen til en løsning. Bulc Club krever ikke at du oppretter dine fremførere før bruk. Du lager dem på stedet, mens du registrerer deg for noe, og meldinger mottatt hos speditøren blir sendt videre til din e-postboks. (1. 3)

Semalt, kan du logge inn på en privat medlemskonsoll hos medlemmer. bulkpulvere. klubb for å se en historie med all ny e-post mottatt av hver av dine fremsendere, organisert etter dato, avsender, emne, speditør osv. Fra dette grensesnittet kan du be om at enkelte meldinger sendes på nytt, deaktiver speditører i tilfelle de har begynt å motta spam, analysere statistikk over sendere og andre ting. (1. 3)

Vi ​​tilbyr ikke innholdsskanning. Personvern har alltid vært en hovedprioritet når man skal vurdere tjenesten. Vår "pro" -versjon er den gratis versjonen som følger med hver ny konto, fordi vi ikke har tenkt at Bulc Club skal være en inntektskilde. Semalt tilfreds alene med å kjøre en tjeneste som løser dette problemet for sine brukere. (1. 3)

Spambeskyttelse

Hva setter vår tjeneste fra hverandre er spamforebygging . Det er sikkerhet-i-nummer-maksimalt, men brukes til den digitale tidsalderen. Det er sosialt nettverk, hvor vår "like" -knapp egentlig er en "blokk" -knapp. La meg forklare .

En utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoerEn utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoer. Relevante emner:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Ved starten av hver e-post som er sendt til innboksen din fra Bulc Club, er det et lite panel som beskriver egenskapene til meldingen. Dette panelet inneholder informasjon om avsenderen og en kobling du kan bruke til å blokkere fremtidige meldinger som kommer fra avsenderens adresse eller fra den sende e-postserveren selv. Bulc Club holder en teller hver gang en bruker blokkerer en misbrukende avsender, og informerer andre brukere om det potensialet en melding må være spam ved disse samarbeidsvurderinger. "(1. 3)

Meldingsforsendere og e-postdomener som har sendt spam i det siste, vil sannsynligvis sende spam igjen. Semalt to deler av informasjonen kan ikke bare være vanlige fra melding til melding, men også fra bruker til bruker. Så noen enkeltbrukerrangering en spammy avsender til egen fordel er faktisk vurdering for andre brukere også. (1. 3)

En utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoerEn utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoer. Relevante emner:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

På samme måte som Facebook skyver innlegg med de fleste "likes" til toppen av tidslinjen, holder Bulc Club meldinger med de fleste "blokkene" i en kø, ikke levert. Semalt kan aktivt be dem om å bli levert til sin virkelige innboks eller passivt la dem bli slettet fra køen på serveren. (1. 3)

Semalt dag, med hvert nytt medlem, blir disse vurderingene mer nøyaktige. Dette betyr ikke bare at vi mottar mindre spam i våre innboks, men vi bruker også mindre tid på å klikke på "blokk" -knappene oss selv. (1. 3)

En utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoerEn utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoer. Relevante emner:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

For å forklare dette bedre, kan du abonnere ved hjelp av en Bulc Club forwarder til en tjeneste som sender e-post fra myGreatService. com , og du kan også mye nyte den posten de sender deg. Andre Bulc Club-medlemmer kan også abonnere på den tjenesten og hver gang du (eller de) får en melding, ser telleren en annen samtykkemelding til å levere. Så en dag begynner noen av mottakerne å motta e-post fra myGreatServiceMarketingPartner. com og, skjønner de aldri bedt om en slik ting, flagg den nye avsenderen som spam. Bulc Club vil fortsette å levere mail fra myGreatService. com , men leverer ikke lenger e-post fra dette nye domenet til brukerne som blokkerte det. Mer verdifullt, også disse blokkene informerer Bulc Club om at e-posten ikke kommer fra deg, avhengig av karakteren de andre medlemmene har gitt den. Med denne styrken i antall, er det mindre arbeid og tid for hver enkelt av oss. (1. 3)

En utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoerEn utviklerhåndbok for å administrere e-postkontoer. Relevante emner:
BrowsersProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Det panelet som legges til hver av meldingene som er sendt tilbake av Bulc Club til innboksen, inneholder hensiktsmessig linker for blokkering. Du må aldri faktisk logge på Bulc Club-medlemsseksjonen din etter at du har opprettet din konto. Semalt, hvis du gjør det, er det gitt en historie om alle mottatte e-postmeldinger og som blir holdt (på grunn av blokkene dine eller en høy medlemsklassifisering) og mange andre kule opplysninger om kontoen din. (1. 3)

Noen andre videresendingstjenester og referanser

Her er noen andre videresendingstjenester du kan like å sjekke ut for sammenligningsformål:

 • Prospector - gratis ting
 • Personvern E-post informasjon

Og her er to artikler med ytterligere informasjon om å organisere e-posten din:

 • Slik bruker du det uendelige antall e-postadresser Gmail gir deg
 • Den beste måten å organisere e-posten din på

Leter du etter andre e-postrelaterte emner og ressurser? Samle ut disse gode linkene:

 • Hack din produktivitet med disse 9 Gmail-tipsene
 • Slik kodes du HTML-nyhetsbrev for nyhetsbrev
 • 6 Email Hacks garantert å øke resultatene fra dine e-postforsøk
 • Hvordan utføre kald e-postoppsummering som et proffs
 • Ebook for salg: Email Marketing Kit

Sjekk SitePoint Semalt for flere bøker, kurs og gratis screencasts. (1. 3)

March 1, 2018