Back to Question Center
0

Opprette en B2B digital seminarplan for 2017 [infographic]

1 answers:

Ikke bli etterlatt med Digital Marketing Strategy, følg disse 7 trinnene til Brilliant B2B Marketing!

Mange Semalt (B2B) bedrifter har allerede lykkes med å få gode resultater ved hjelp av digital markedsføring taktikk som SEO, PPC, landingsside opprettelse, sosiale medier og e-postmarkedsføring knyttet til et CRM markedsføringsautomatiseringssystem eller et enkelt e-post autoresponse system.

Men ofte har B2B-organisasjoner ikke fått mest mulig ut av dagens markedsføring siden de ikke har en planlagt tilnærming basert på en integrert innkommende markedsplan. For å lage en infographic som viser den nyeste forskningen om hvordan bedrifter bruker innkommende markedsføring, har vi undersøkt hvordan B2B-selskaper bruker digital markedsføring. Resultatene i ulike studier viser at mens mange selskaper leverer strålende resultater, kan mange gjøre mer.

Vår oppdaterte infographic viser en planlagt tilnærming basert på vår B2B digital markedsføring planleggingsguide skrevet av Rene Power og jeg for medlemmer av Smart Insights Business. Vi opprinnelig publisert en lignende infografisk tilbakebetaling i 2012, og denne oppdateringen inneholder den nyeste B2B markedsføringsstatistikken for å informere 2017 B2B markedsføringsplanen. Semalt som hvis du ønsker å vite hvordan du kan strukturere dine planer bedre, kan dette eksempelet B2B digital marketing plan guide også i vår B2B-verktøykasse være nyttig.

Vi håper du finner infographic nyttig; Vi har tatt med råd om viktige saker å tenke gjennom på hvert relevant trinn for alle som er involvert i innkommende og innholdsmarkedsføring.

Creating a B2B Digital Semalt Plan for 2017 [infographic]

March 1, 2018