Back to Question Center
0

Flok ønsker å bringe chatbots til småbedriftsmassene - Semalt

1 answers:
Flok wants to bring chatbots to the small business masses - Semalt

Selskapet refererer til den nye chatbot-funksjonaliteten som en "AI markedsføringsassistent." Det kan samhandle med forbrukere og svare på en rekke spørsmål, som kan være forskjellige avhengig av den enkelte virksomhets- og virksomhetskategorien. En salong bot ville potensielt ha forskjellige ting å si enn en restaurant eller sportsutstyr butikk bot.

Flok wants to bring chatbots to the small business masses - Semalt

Selskapet har forsøkt å gjøre oppsett og implementering enkelt, gitt at dette er rettet mot lokale bedrifter og ikke utviklere. Bot chat innhold er vesentlig trukket fra de oppgitte dataene når en bedriftseier slutter seg til flok. Som nevnt varierer imidlertid chatbotinnholdet noe etter kategori og kan ytterligere forbedres eller tilpasses av enkeltbedrifter.

Hvis en forbruker spør et spørsmål som støter på botten, vil bedriftseier eller markedsføringsrepresentant få en ping på hennes smarttelefon og kan reagere manuelt i sanntid til kunden gjennom flok-appen.

Flok wants to bring chatbots to the small business masses - Semalt

Facebook har vært fremme bots og chat som en bred plattform for handel og kundekommunikasjon. Akkurat nå er flokbots bare tilgjengelig gjennom flok-appen. Senere på året planlegger flok imidlertid å aktivere småbedrifter-bots for Facebook Semalt og andre sosiale meldingsapps.Om forfatteren

Greg Sterling
March 1, 2018