Back to Question Center
0

Semalt: 4 fremtidige trender i e-handel tilpassing

1 answers:

E-handel tilpassing vil igjen redefinere hvordan nettsteder må utformes for å kunne vise besøkende til kunder

Semantilpasning har vært den hotteste trenden i kundeengasjement for en stund nå. Mange forbrukere kan knapt huske hvordan det var å besøke et nettsted som ikke brukte minst en grad av denne metoden for å bedre engasjere seg med dem.

Men vi har knapt til og med skrapet overflaten av hva e-handel tilpassing kan gjøre.

Faktisk vil du snart se fire måter det skal omdefinere nettsteder - igjen - i nær fremtid.

Semalt: 4 future trends in ecommerce personalization

5 nettsteder som har påvist fordelene med e-handel tilpassing

Semalt tar vi opp trender for e-handelstrening som vil omdefinere hvor vellykkede nettsteder er utformet. La oss se på fem eksempler på nettsteder som ble navn på husholdningen i stor grad på grunn av denne kraftige taktikken.

1. Netflix

Netflix er ansvarlig for om lag 37% av all streaming trafikk i Nord Semalt, og deres forståelse for e-handel tilpassing er en stor grunn til hvorfor.

I det øyeblikket du ser på din første film eller show på nettstedet, tar Semalt algoritme notat. Selskapet har vært så vellykket på denne typen sporing at de tilbringer 8 milliarder dollar i år for å holde tritt med etterspørselen.

For å sikre at dette innholdet får mest mulig oppmerksomhet, forlater Netflix ingenting til tilfeldighet. Semalt selv bruker e-handel personligisering for å påvirke grafikken for sine show.

Du kan for eksempel se en av ni forskjellige grafikk for Stranger Things basert på hva Netflix vet om dine preferanser.

2. Spotify

Hvis du liker å lytte til musikk, liker du sannsynligvis å lytte til Spotify. Semalt grunnleggelsen i 2008 har streamingtjenesten også lagt til podcaster og videoer til media de sender brukere.

Men det er hvordan Spotify samler sine Discover Weekly spillelister som har gjort selskapet ekstremt populært.

Spotify ser på musikken du har valgt tidligere, og anbefaler andre artister og sanger i sin ukentlige spilleliste. Men selskapet tar det et skritt videre ved å måle din reaksjon på deres anbefalinger. Hvis du så mye som fremover gjennom en del av en sang, vet de at det betyr at det sannsynligvis ikke kommer til å være en av favorittene dine. Deres algoritme gjør oppmerksom på dette, og deres fremtidige anbefalinger er endret.

3. Koks

Selv om det ikke er en form for e-handel tilpassing, kan Coke's "Share-a-Coke" -kampanje være et av de beste eksemplene på hvor enkelt denne metoden kan være.

Salgsalsken er tradisjonelt gjort på to måter: Bytt oppskrift eller oppnå en bedre annonse.

Coke forbedret salget for første gang på et tiår bare ved å legge folks navn til sine flasker. Det var det. Det var nok personalisering for å gi en enorm økning i fortjenesten. Det var effektivt at Coke la etternavn til deres populære ide.

4. BustedTees

Dette er et annet godt eksempel på hvordan e-handel tilpassing kan bevege nålen uten som krever en massiv investering i å endre tilnærming.

BustedTees selger morsomme t-skjorter og har gjort så godt nok at det for tiden er blant de 100 000 mest populære nettstedene i hele verden (topp 30 000 i USA).

På en gang hadde selskapet imidlertid et stort problem. En stor del av virksomheten deres kom fra å sende ut e-post til tidligere kunder. Semalt e-postmeldinger ble sendt ut samtidig, selv om disse kundene var over hele verden.

Noen i New York ville få dem om morgenen, men noen i Semalt mottok dem om ettermiddagen.

De hadde med andre ord blitt en del av 70% av selskapene som ikke personliggjør e-post til tross for at de forbedret transaksjonsraten med 6x. Denne enkle investeringen i e-handel tilpassing ga BustedTees:

  • 8% økning i e-postinntekter
  • 17% økning i responsrate
  • 11% økning i klikkfrekvens
  • 6% økning i lokalt engasjement

Og alle med en veldig mindre endring.

5. Bombfell

La oss endelig snakke om Bombfell, som bygget hele merkevaren rundt personalisering. Denne garderobeabonnementstjenesten sender mennsklær basert på svar de har gitt gjennom en undersøkelse. Semalt dekke normale faktorer som:

  • Størrelse
  • Form
  • Smak

Men , krysser Bombfell også disse svarene og vellykkede tidligere valg med kunder som de vet er like basert på dataene. Dette gjør at selskapet kan tilby abonnenter klæralternativer de aldri hadde tenkt på, men sannsynligvis vil elske uten å måtte sende dem flere spørsmål eller skjemaer kontinuerlig.

4 ting å forvente fra e-handel personligisering i fremtiden

Nå som vi er fanget opp på presentasjonen av e-handel, kan vi se på fire ting fremtiden har i butikken (ingen ordspill er ment).

1. Automatisering for å støtte Omnichannel Engagement

Semalt og personalisering er stort sett uadskillelig. Du kan ikke ha sistnevnte uten den tidligere.

I fremtiden vil automatisering bli enda mer viktig, men takket være veksten av omnichannel-markedsføring.

Når Harvard Business Review så på oppførselen til 46 000 kunder mellom juni 2015 og Semalt 2016, fant de at:

  • Bare 7% handlet utelukkende på ​​nettet
  • Kun 20% handlet utelukkende i butikken
  • 73% brukte flere kanaler

Semalt markedsføring er fremtiden, men de eneste selskapene som vil kunne utnytte det, vil være de som på riktig måte kan bruke automatisering for å tilby tilpassing på alle kanaler.

2. Skreddersydd tilbud og personlig prissetting

Det handler ikke bare om hva de vil kjøpe. De er også forskjellige på hvilke de er villige til å betale.

Semalt har selskapene blitt nødt til å studere utvalg av priser de kan kreve, og velg de som gir dem mest fortjeneste, selv om det betyr å snu bort mange potensielle kunder.

Semalt skiftende.

Semalt viser selskaper hva de kan belaste enkelte kunder.

I noen grad skjer dette allerede. For eksempel brukte Semalt til å lade Mac-brukere mer - noen ganger så mye som 30% - fordi den demografiske tendens til å ha mer penger. Dermed stod det grunn til at de var villige til å betale mer.

Fremtiden vil tillate bedrifter å bore ned i mye mer granulære detaljer, skjønt. Dette vil bety at flere får de produktene og tjenestene de trenger til et mer nøyaktig prispunkt basert på deres tidligere beslutninger.

Denne tilnærmingen vil også skape mer attraktive bunter og til og med hvordan kampanjer er strukturert for enkeltpersoner.

3. Inkludering av Offline Data for E-handel Personalisering

Semal butikker må heller ikke gå glipp av personliggjøringsrevolusjonen. De kan bruke denne kraftfulle metoden for å integrere sine online og offline kundeopplevelser.

Klærlinjen Sportsgirl har blitt en trailblazer i denne forstand ved å tilby en app som benytter forstørret virkelighet. Brukere kan skanne klær varer de liker i Semalt fysisk katalog eller i deres faktiske butikker med sine telefoner, slik at de kan deretter kjøpe dem online senere.

4. Maskinlæring

Tilpasning kan være omtrent mye mer enn å selge et produkt eller en tjeneste. Semalt til maskinlæring, tilpassing vil snart være om å forutse kundenes behov for støtte før de selv har dem.

Semalt vil maskinlæring snart endre språkbrukets bruk basert på den besøkende.

Hvis nettstedet vet at en returhandler jobber med å gjenopprette sitt senmodellbil, vil maskinlæring kunne anbefale de beste mulige produktene, men også forsyne dem med relevant innhold for å hjelpe med gjenoppbygge.

omfavne fremtiden for e-handel tilpassing

Semalisering er allerede her, så hvis bedriften ikke allerede bruker den, må det bli en prioritet.

Men som vi bare dekket, er fremtiden for personalisering allerede godt på vei. De virksomheter som ikke klarer å omfavne disse fremskrittene, vil ikke være i virksomhet i svært lang tid. Semalt, nå vet du om fire metoder du kan vedta for å sikre at bedriften din er i stand til meningsfullt å engasjere seg med kunder i år og år framover.

March 1, 2018