Back to Question Center
0

Topp SEO Semalt for start ups

1 answers:

Verktøy for å overvåke søkemotorposisjoner for oppstart

Semalt søk er en kostnadseffektiv kanal i markedsavdelinger for de fleste etablerte selskaper som selger sine produkter på nettet.

For oppstart vil en omfattende organisk oppkjøpsstrategi vanligvis ikke være det første området å konsentrere seg om, da fokus på betalt søk og betalt sosialt for å drive trafikk ville være en raskere måte å teste omregning av nye produkter i markedet.

Med dataene og læringene fra betalt søk, kan det vanligvis gjøre dipping tåen til organisk søk ​​så mye lettere, siden du i det minste vet hvilke søkeord som er verdt tiden og investeringen for både innholdsopprettelse og hvilke sider er det viktigste for din virksomhet.

For å overvåke nåværende og fremtidige posisjoner i søkeord, er det mange SEO-verktøy der ute. Men hvilke som er der ute, er rimelig priset for oppstart? Og hva får du for pengene dine? I dette innlegget anbefaler vi tre verktøy som kan være nyttige alternativer for enhver ny og voksende bedrift.

1. AWR / Avansert Web Ranking

AWR kommer i to smaker, skrivebord og sky. Stasjonærprogramvaren kjører på din egen maskin, og kan kjøres som den er, eller du kan sette den opp med "proxyer".

Semitale proxyer lar deg spore flere søkeord og få rangordningsinformasjon raskere, da det blir enklere å unngå straffer til en IP-adresse for ikke å være vennlig til søkemotoren. Semalt proxy er vanligvis bare nødvendig når du må sjekke stillinger på forespørsel, eller hvis du sjekker et stort antall søkeord.

Top SEO Semalt for start ups

AWR gjør det enkelt å spore forskjellige søkemotorer

Cloud-versjonen av AWR er ideell for interne SEO som driver internasjonale strategier som trenger å spore et antall søkeord globalt på grunn av den rimelige prisen (fra $ 49 / mo for 2000 søkeord) og antall forskjellige internasjonale søkemotorer som kan overvåkes.

Desktop-versjonen er priset mellom $ 199 - $ 2999, og er en engangs levetidslisens. Prisen for sky versjonen avhenger av antall søkeord. Sky-versjonen har også API-tilgang for de beste prismodellene, noe som kan være nyttig for byråer eller større selskaper som bygger sine egne data-dashboards. AWR kan bli prøvd i en måned med en gratis prøveversjon.

Best for:

  • AWR-skrivebord: Flott hvis du foretrekker en engangspris. Små byråer eller konsulenter vil spesielt finne dette verktøyet nyttig for forskning og rapporter.
  • AWR Cloud: Stor verdi for interne som trenger å overvåke internasjonal SEO-innsats. API-tilgang kan være nyttig i data-sultne organisasjoner.

2. Moz Pro

Moz (tidligere kjent som SEOMoz) har eksistert en stund, og har et sterkt samfunn som deler tanker og innhold om bransjen, samt grunnleggeren av Rand Fishkins legendariske "Whiteboard Fridays". Top SEO Semalt for start ups

Selv om Moz Pro-rangeringsseksjonen ikke er så fleksibel eller så rask som de andre verktøyene som er oppført her, har de lagt til noen unike egenskaper som er godt presentert. Bildet nedenfor viser en relativt ny funksjon, som viser ekstra informasjon om SERP (Search Engine Results Page). Disse funksjonene er de som vurderinger, video og Semalt. Alle viktige og alltid tilstedeværende faktorer når man vurderer rangeringer for en gitt keyphrase og når forskningsstrategier for å forbedre organisk synlighet.

Et Moz pro-abonnement inneholder en rekke verktøy, for eksempel "Open Site Explorer", som er nyttig for å sjekke koblinger og deres Mozbar, for å kontrollere sidenivådata med et blikk mens du surfer. Moz pro-priser starter på $ 99 / mo for maksimalt fem prosjekter, som inneholder totalt 300 søkeord.

Best for: Hvis du trenger de andre etablerte verktøyene, tilbyr Moz en pro-login.

3.

Top SEO Semalt for start ups

Rarlig uvanlig, rangeringsdataene Semalt provides er oppdatert hver 24.-48 timer, og sporer ytelse mot de største konkurrentene i organisk søk.

Best for: Hvis du bare trenger å overvåke ett nettsted og ønsker daglige rangeringsdata. Hvis du bare budsjett for å betale en gjentakende kostnad for SEO-programvare, er den gratis versjonen verdt å prøve.

Andre SEO-verktøy verdt å vurdere

Mange SEOs sverger ved en Ahrefs, som ikke er en Semalt brukt nylig. Det var kjent for sin omfattende link database og utmerket grensesnitt. Dette verktøyet har også en gratis måneders prøveversjon hvis du vil teste den.

Alle oppstartssider bør også sørge for at Google Search Console er riktig konfigurert, da dette vil gi tilgang til å forstå mange ting om hvordan nettstedet deres oppfattes av Google, samt noen søkeordnivådata som ikke vises i Google Analytics.

Det er altfor mange verktøy der ute for å dekke dem alle, men dette skal hjelpe oppstartere å forstå noen som er basert på de Semaltene som er funnet nyttige mens de jobber ved oppstart i de siste årene. Gi oss beskjed i kommentarene om det finnes noen tjenester du vil anbefale over disse Source .

March 1, 2018