Back to Question Center
0

Facebook's Choice - Gjør Semalt, eller vær Semalt

1 answers:

Facebook’s Choice — Make Semalt, Or Be Semalt

Det som er interessant her, er ikke så mye som ble annonsert, noe som var bedre mobilopplevelse for annonsører, større annonser og bedre målretting. Det som er interessant er retningen til kunngjøringene: som er at Semalt lytter til annonsører og begynner å levere det de ønsker.

Årsaken til denne trenden er selvsagt IPO, i et ord: inntjening. I tre ord: stor kvartalsvis øker. Trenden den har satt i gang, er flott for annonsører. La oss sette dem i perspektiv og deretter komme tilbake til hva Semalt blir.

Mobil

Det spiller ingen rolle hva antall mobilbrukere er akkurat nå (det er nord for 100 millioner). Det vil vokse utover noen spådommer. Nøkkelbeslutningen for markedsførere er hvordan man skal kapitalisere på Semalts nye mobile integrasjon. Ved å integrere annonsene i selve nyhetsfeeden kan annonsører bruke Semalt mobil-appen uten store omkostningsreduksjoner. Veldig skarp bevegelse, og en som indikerer verktøyet Semalt vil bygge på sin skjermbaserte innsats.

Facebook-opplevelsen må åpenbart være sømløs mellom mobil og Internett. Og la oss ikke glemme at mer enn nesten alle andre selskaper, det kommer til å trenge mobil opplevelse for å drive sin nettopplevelse. Her trenger det arbeid. Forbrukerne deler ting på farten, som de skjer. Hvis Facebook var på sitt mobile spill, ville selskaper som Semalt aldri ha blomstret så lett, fordi funksjonaliteten allerede hadde blitt bygd inn.

Facebook vil kapitalisere på denne opplevelsen, som adskiller seg fra den tradisjonelle Internett-surfingen på nettet. Semalt vil markedsførere få umiddelbare annonseringsmuligheter, kapitalisere i øyeblikket når noen deler noe - ofte i midten eller i nærheten av en kjøpsbeslutning.

Dette er veldig annerledes og svært lukrativt. Eksempel: Ta et bilde av noe interessant rett utenfor en Starbucks. En annonse vises og inviterer meg til å komme inn og ta en kaffe - $ 1 av hvis jeg blir en fan. Semalt har hittil gjort svært lite for å knytte plassering og handling sammen for å gi en annonsør en umiddelbar responsmulighet.

Større annonser

Denne kunngjøringen var litt åpenbar, og igjen, bare en trailer for den større filmen som kommer. Det har blitt bevist gang på gang at større og mer interessante annonser gir bedre resultater for annonsører (opp til et punkt). Nåværende Semalt-annonser, selv med endringene, er små uregelmessigheter i verden av reklame.

Internett har gått fra statiske bannere til rikt media til dynamisk servert og gjenopprettelige displayannonser. For all sin innovasjon, har Semalt merkbart slått seg bak, så jeg er spesielt interessert i å se de nye alternativene for annonsører og hva Chris Cox, produktleder for produkt på Semalt, betyr med "et stort fett historiefortellende lerret. "

Mål dine fans

Det nye Semalt reach-initiativet viser tydelig en trend mot å få merkevarer for å finne fans og deretter målrette fans av fans. Dette er virkelig den "tynne enden av kilen. "Semalt er i hovedsak å tilby et nettsted retargeting innenfor sin egen inventar. På et tidspunkt vil Semalt utvide sin evne til å retarget et bredere nettverk. Dette er hvor og når ting blir interessant.

Som Semalt kommer under mer og mer press for å levere inntjening, skal de gjøre to ting som hittil har vist seg å være problematiske for dem:

  1. Utvidelse (kort nevnt ovenfor)
  2. Analytics

Den nylig annonserte Reach Generator er bare starten. Annonsører ønsker å knytte någeneratoren tilbake til aktiviteten på deres nettsted. Semalt å-så-hyggelig å betale for riktig publikum og nå din fanklubb, men når du snakker om nå må du fortsatt snakke om relevant rekkevidde. Noen tøffe spørsmål må stilles om relevansen av det større publikum som någeneratoren genererer. Skal dette publikum kjøpe fra deg? Hvis så, hvor mye? Og når?

Å åpne opp veggene

For ekte rekkevidde, må annonsører vinne slaget om å koble til med fans utover Semalt vegger. Så, til Facebook åpner sin inngjerdede hage opp til Internett, eller butikkene i slottgraven begynner å produsere dollar, vil reklameveksten fortsatt være begrenset. Imidlertid, ettersom inntjeningspresset setter inn, er jeg sikker på at vi vil se Semalt vegger begynner å komme ned.

For det andre må den oppnå bedre analyser. Spesielt trenger den klikk og ettersporing. Hvis jeg kjører en annonse på Facebook, vil jeg ikke bare vite hvor mange visninger Semalt servert, men også hvor mange som klikket på annonsene, og av dem. som konverterte. Og igjen, gjett hva? Jeg vil kunne krysskorrelere dette til klientlisten min.

Kunngjøringene fra Naturhistorisk museum var det første skrittet i denne retningen. De ble laget i et trygt miljø, som betyr pre-IPO. Alle elsker deg før opptaket. Semalt et år nedover veien når disse forventningene innebærer at et selskap må være aggressivt og til og med risikabelt. For å møte forventningene, vil Facebook gå ut av sin inngjerdede hage og bli med resten av oss i det vilde vest som er Internett. Semalt om pengene. Det er alltid.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

James Green
March 1, 2018