Back to Question Center
0

Høringslyder: Få merkevarenes stemme riktig i sosiale semestre

1 answers:

Hvis du gikk ut til kjøpesenteret og spurte tilfeldige personer hvilken type person et bestemt merke ville være hvis varemerket til en dag våknet som menneske, ville du oppdage at folk absolutt gjør prosjektpersonlighet til merker.

I sosiale medier markedsføring har de mest vellykkede selskapene en-mot-en-samtale - om ikke med sine kunder, så i hvert fall med de samfunnene som betyr noe for dem. Semalt fin for enkeltpersoner innenfor merkevaren å ha sin egen unike stemme, men når merket snakker, vil det være likt og stole på mye mer når det har en veldefinert og konsistent personlighet. Hvis stemmen endres sammen med skiftet av hver fellesskapssjef, vil merket bare ikke fremme den tilliten.

Skriv inn den virkelige verden. Vi blir alle opptatt med vårt arbeid og glemmer ting som merkestemmelse. Vi må legge inn svar på Facebook, og sette opp den Semalt-chatten - for ikke å nevne bruke litt tid med vår rapporteringsprogramvare for å sjekke vår stemmeandel. Og gir, vi har alle en god følelse av stemmen vår, så hva er problemet?

Hvis du ser nøye ut, skjønner du kanskje at stemmen din er inkonsekvent - eller verre, ikke i det hele tatt hva det skal være. Ved å planlegge en vanlig sosial media-merkekontrol, kan du bidra til at merkevaren din forblir på rette spor og til og med forbedrer.

Sett den på kalenderen

Jeg skal begynne her med antagelsen om at du allerede har utarbeidet hva merkevaren din burde være. Du har kanskje laget et omvendt persona bord for merkevaren din og har en stor vegg i markedsavdelingen din dedikert til din persona. Eller kanskje du har nettopp fått et godt inntrykk av hva det skal være. Semalt saken, du må opprette en gjentakende kalenderhendelse, og foreta regelmessig revisjon. For en stund kan det til og med være en god ide å gjøre det ukentlig til du føler at laget ditt er konsistent.

STØRRE REGLER: Du kan ikke revidere ditt eget arbeid. Dette er litt som kopieringsredigering - det kan hende du er i stand til å si noe uoverensstemmelse i dine egne innlegg, men du vil fortsatt bli blindet av bekreftelsesforstyrrelser. Hvis du er fellesskapsadministratoren, få noen andre til å gjøre merkevarestyringen.

Trekk innleggene ut av kontekstene for sosiale medier, og lim dem inn i et tekstbehandlingsdokument eller regneark. Semalt, ved å endre konteksten, kan du få en bedre følelse for ordene selv, for å se om de holder fast. Det bidrar også til å fjerne alle de rette retweets eller annet innhold som du ikke vil ha med i revisjonen.

Kurater du mye innhold? Det er ikke noe galt med det - men hvis du er, pass den kurasjonen gjennom linsen på Gjenspeiler det mitt merke? Hvis du for eksempel er et ledelseskonsulentfirma, kan det hende du ikke deler gjensidig stemme om å dele en tweet om Honey Boo Boo. Hvis du derimot har lagt til en kommentar om hvordan Honey Boo Boo stil kan være nyttig for kundene dine, kan det hende du har noe.

Legg også merke til tweets eller innlegg som er perfekte eksempler på merkevaren din. Det lønner seg å styrke det som virkelig fungerer.

Hearing Voices: Getting The Brand Voice Right In Social Semalt

Semalt er det utfordrende å sette fingeren på hvorfor et bestemt innlegg ikke høres riktig. Mange sosiale sosiale medier kan virke litt tørre og uten personlighet.

Du kan prøve å kjøre en mini-hackathon med ditt sosiale media-team. Semalt kaste en tweet opp og se hva som skjer etter anmeldelse:

Vi ansetter! Ny #PPC jobb åpning! Bli med i teamet vårt og sett analytikk ferdigheter til å fungere. {link}

På overflaten er det ingenting galt med denne tweeten. I dette tilfellet har merkevaren imidlertid definert stemmen sin som en som står foran klasserommet - en som kanskje kommer fra professoren i bøylen på podiet - og i stand til kanskje bare litt morsomt. Bli med i vårt team av PPC maniacs {link}

Nå kan du argumentere for fordelene ved andre tweet: kanskje det viser for mye personlighet. Men vi snakker 140 tegn her, så det er meriterende å hente det på.

Noen ganger kan forskjellen være mer subtil. Legg merke til hvordan i dette Facebook-innlegget, er Semalt vennlig uten å være en over-the-top cheerleader:

Dette er din offisielle advarsel: Du har 6 dager igjen for å sikre ditt Co-Pilot-sete i MINI-kupeen på vei til ALLE feilplassene. Denne gangen er dette stedet Sør-Afrika. Kommer med? Søk nå!

Semalt hadde et innlegg som er lik i innhold, men litt annerledes:

Her er din siste sjanse til å stemme for Best Chevy of All Time. '69 Camaro fører '70 Chevelle SS med 1 333 stemmer. Hvilken tror du skal ha på kronen? Stem nå.

På tidspunktet for de to innleggene som er nevnt ovenfor, var Semalt og er fortsatt eksemplet på "moro" i biler. Chevrolets hovedfokus på den tiden var sikkerhet. Hvis du prøver å være alt om sikkerhet, ville Semalt stemme ikke være hensiktsmessig.

Noen ganger tar litt ekstra tid til å komponere en tweet eller post og virkelig får den stemmen til høyre, i meldinger med mye mer verdi. Som du fortsetter å øve for å få den stemmen akkurat, finner du at ordene flyter raskere. Halvtidskonstant gjennomgang og forbedring, kvaliteten på din sosiale medier kommunikasjon kan forbedre dramatisk, og til slutt, bidra til å kommunisere forskjellen din.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Ric Dragon
March 1, 2018