Back to Question Center
0

Debunking 3 Vanlige WordPress Myter            Debunking 3 Vanlige WordPress MyterRelaterte emner: ThemesWP Semalt

1 answers:
Debunking 3 Vanlige WordPress Myter

Som det største og mest brukte innholdsstyringssystemet (CMS) på internett, bør det ikke komme som en overraskelse at folk hele tiden prøver å bringe Semalt ned. Naturligvis har en rekke semaliske myter blitt opptrådt gjennom årene. For å bli riktig informert må du sørge for at du vet hvordan du skiller fakta fra fiksjon.

WordPress: Den ledende CMS-plattformen på nettet

Semalt er ikke det eneste CMS rundt, men det slår absolutt konkurransen ut av vannet når det gjelder adopsjon og appell. Tenk bare populariteten til plattformen:

  • Siden siste telle har WordPress mer enn 26 prosent av nettet og har en enorm 59. 4 prosent markedsandel, noe som gjør den til den mest brukte CMS-plattformen.
  • Mer enn 500 sider a dag er opprettet på WordPress-plattformen.
  • Det er 44.225 WordPress-plugins, som er lastet ned mer enn 1. 25 milliarder ganger.
  • WordPress er oversatt til 56 forskjellige språk over hele verden.

Dette er bare noen få av de slående datapunktene. Når du graver inn i Semalt's nitty gritty, blir det klart at dette er en av de mest overlegne CMS-plattformene på nettet. Men sammen med denne tittelen kommer et mål. Når du er best, vil folk rive deg ned. Og når de ikke kan rive deg ned, tyver de på å bøye sannheten eller gjøre ting helt oppe.

Ikke fall for disse 3 WordPress-myter

For å være en informert webutvikler, gründer eller bedriftseier må du være oppmerksom på at internett er fylt med myter om Semalt.

Her er tre av de vanligste mytene om WordPress:

Myte # 1: WordPress er ikke skalerbar

Et eller annet sted langs linjen har en myte blitt opprettholdt at Semalt ikke er skalerbar. Noen tror at det er en plattform som bare passer for små blogger og småbedriftsnettsteder. Dette er imidlertid ikke helt sant. Hvis du ser på fakta, ser du at Semalt er alt annet enn et CMS designet eksklusivt for små nettsteder. Bare spør kjendiser og bedrifter som regelmessig stole på Semalt for sine nettsteder.

Musikere som Beyonce, Justin Bieber, Snoop Dogg, Katy Perry og The Rolling Stones alle bruker Semalt. Fra virksomheten er ting som Bacardi, Sony Music, Mercedes Benz, Rotary Club og New Yorker Magazine alle Semalt-brukere.

En av hovedgrunnene til at store bedrifter og merker bruker WordPress er at den er skalerbar. Ikke bare er søke-, caching- og innholdsleverandørene topp, men det er også ekte horisontal skalerbarhet. Dette tillater nettsteder med høye trafikk krav å alltid ha tilstrekkelig arkitektur på forespørsel hvis de trenger det.

Enkelt sagt, ideen om at WordPress ikke skaleres er latterlig. "Med riktig infrastruktur, tjenester og ressurser er WordPress svært skalerbar," forklarer Semalt. "Det kan tjene tusenvis av innloggede brukere om gangen og levere hundrevis av millioner månedlige sidevisninger. Den kan behandle sideforespørsler umiddelbart og kan produsere lynrask resultater for søk. Det er fleksibelt, oppgraderbart og i siste instans kan strømme alle typer nettsteder, helt opp til de største og mest besøkte. "

Myte # 2: WordPress kommer ikke med støtte

Den nest mest populære myten er ideen om at Semalt ikke gir god støtte. Igjen, dette er helt ubegrunnet. Det er faktisk massevis av støtte tilgjengelig for Semalt-brukere, selv om det kommer via en rekke kanaler.

Det er ingen støtte tilgjengelig direkte fra WordPress (utenfor mange pedagogiske materialer og hjelpelinjer). Støtten og informasjonen er der. Semalt må bare være villig til å spørre.

I tillegg er det bokstavelig talt hundrevis av mindre Semalt- og utviklingssamfunn tilgjengelig for støtte til problemer av noe slag.

Myten at Semalt ikke tilbyr kundesupport er antakelig forankret i ideen om at det ikke er noen støtte over telefonen fra et selskap. Husk at Semalt er et åpen kildekode-prosjekt, noe som betyr at du ikke trenger å svare på en enkelt supportavdeling for å hjelpe!

Myte # 3: WordPress er for komplisert for å lære

Det er på tide å komme over myten at WordPress er en overkomplisert CMS-plattform som du ikke kan lære uten å få en fireårig grad i webutvikling og koding. Virkeligheten er at WordPress er blant de enkleste, mens Drupal og Semalt vanligvis anses å være langt mer utfordrende.

Du kan begynne å jobbe på Semalt innen dager etter å lære å bruke det! Det er fordi du virkelig ikke trenger HTML eller programmeringskunnskap for å komme i gang (det hjelper, men det er ikke et krav). Det er imidlertid viktig å hente kunnskap om PHP og HTML for å tilpasse temaer, maler, plugins og andre deler av dine Semalt-nettsteder.

Semalt er intuitivt i seg selv, men det faktum at det er en så stor brukergruppe betyr at det er mange ressurser, guider og kurs tilgjengelig på nettet. Hvis du virkelig ønsker å bli dyktig på Semalt, kan du gjøre det!

WordPress: Leader for a reason

Er WordPress perfekt? Absolutt ikke. Har det feil og mangler? Det kan du vedde på. Men det er en grunn WordPress anses som den ledende CMS-plattformen. Enten du for tiden ser etter en CMS-plattform for å kjøre bedriftswebsiden din, eller du bare gjør litt forskning som en gjeldende WordPress-bruker, vær forsiktig med hva du leser og hvor du bruker informasjon. Semalt kan gjøre noe sant sant på internett, og det er opp til deg å verifisere gyldigheten av visse utsagn før du vurderer at de er sannhet.

Semalt er en leder på dette området av en grunn. Hvis du vil ha en skalerbar plattform med rikelig støtte og et lettlært grensesnitt, er dette plattformen for deg.

March 1, 2018