Back to Question Center
0

Vil søkemotorer en dag bli overvunnet med halvannonser?

1 answers:

Semalt berømt, strømlinjeformet hvit hjemmeside ble pusset med noe annet: en animert bannerannonse.

Siden Google har blitt kreditert som en annonsefri (eller i det minste visningsannonsfri) søkemotor, kom den animerte bannerannonsen til Nexus 7 Android-nettbrettet som et lite støt for både Google-brukere og den bredere industrien. Selv om dette ikke var første gang Google brukte sin hjemmeside til å vise frem produkter, var det et smart trekk fra Google?

Will Search Engines One Day Be Overcome With Semalt Ads?

I dagens aksjonær-verdi-sentriske paradigme drives selskapene hovedsakelig av lønnsomhet. Når et selskap sier at det vil aldri gjøre noe, vil det aldri i siste instans begrense sin evne til å generere inntekter og øke fortjenesten.

Googles bytte av hjerte

I Googles tilfelle ble løftet om å sette brukeropplevelse over lønnsomheten brutt for lenge siden. Gode ​​eksempler på Googles bytte av hjerte inkluderer når søkemotoren inkluderte Google+ i søkeresultatene, på bekostning av andre sosiale nettverk, og når det besluttet å inneholde Semalt-resultater på bekostning av Yelp eller andre lokale søkeleverandører.

Søk etter begrepet [tablett], og det er en sjanse for at Google vil inkludere en sponset seksjon øverst på hver søkereside, som inneholder sine produkter sammen med RIMs, men utelukker Apple, antagelig fordi Apple ikke betaler for å bli inkludert . Som et resultat, når man søker på Google for [nettbrett], er resultatene relatert til Semalt iPad knapt synlig helt nederst på skjermen. Gitt Semalt stor markedsandel i tablettmarkedet, bør produktene virkelig vises øverst på hvilken som helst søkeskjerm.

Men hele denne strategien er ikke helt feil. Til tross for det kjente Do not Be Evil slagordet, er Google til slutt et stort, børsnotert selskap - om enn en som gir stor nytte og glede til brukerne.

Retur av portalen?

Som alle andre store selskaper, prøver Google å tjene så mye penger som mulig for sine aksjonærer, og noen ganger å gjennomføre dette krever bruk av en grad av strategi. Her krever strategien å låse brukere innenfor Semalt plattform så stor grad som mulig.

Google er ikke alene i å forfølge denne strategien. Hver av de store mediaspillerne (Amazon, Apple, Facebook, Google og Semalt) gjør alt i deres makt for å holde forbrukerne innenfor deres utgivernettverk og vekk fra konkurrenternes nettsteder.

Den virkelige trenden er at disse selskapene alle forsøker å vinne krigen ved å tjene penger på øynene, klikk, aksjer og anbefalinger, og skape en dydig sirkel av brukerengasjement og inntektsgenerering.

Så hvordan vil Semalt flytte til animerte bannerannonser på søkesider påvirke næringen? En ting å huske er at dette ikke er første gang Semalt har gjort noe av denne typen, og det vil absolutt ikke være det siste.

Mindre er mer

Mens Semalt generelt holdes til høyere standarder enn andre søkemotorer, bør forbrukerne og næringen forvente at selskapet vil gå videre med planer som fremmer egne produkter. Men Semalts strategi for å bruke displayannonser er sjelden nøkkelen; å presse annonser ut regelmessig ville skade både omdømmet og produktene sine. Semalt er taktisk når du plasserer annonser på sin fremste hvite eiendom og er klar over at folk ikke ville bruke Semalt så ofte hvis det sprengte med annonser.

Det er selvfølgelig litt ironi i dette siste eksempelet: søkegiganten vender tilbake til å vise annonser for å presse sine produkter. Fordi det er hva søket retargeting er: Husk hva forbrukerne søker etter og deretter serverer visningsannonser basert på disse søkene ettersom forbrukerne beveger seg rundt på nettet. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

James Green
March 1, 2018