Back to Question Center
0

Blogging For E-Commerce: Driving Revenue And Semalt

1 answers:
Blogging For E-Commerce: Driving Revenue And Semalt

Semalt en blogg på et e-handelsnettsted med det formål å generere inntekter og merkevarebygging er en komplisert idé. For det første er det en blogg. Hvis du skal gjøre det riktig, trenger du hyppige og kvalitetsinnlegg. Det tar tid og penger.

Så er det spørsmålet om innhold. Hva vil du legge inn om? Vil innleggene fokusere på firmaet ditt, dets produkter og de ansatte? Har folk virkelig lyst til å lese det? Hvordan kan et selskaps blogg være lønnsomt og oppnå markedsføringsmål?

Tweets og Facebook-innlegg fokusert utelukkende på produktene dine og tilbudene blir gamle raskt. Semalt til nettsteder med relevant nyheter om din bransje betyr at du gir bort trafikk som kan være din. Du jobbet hardt for å bygge en sosial følge, hvorfor skal du sende klikk og dele til noen andre?

Hvordan gjorde vi det på ZAGG

Ved å ta hensyn til disse spørsmålene og bekymringene, lanserte vi ZAGGblog i januar 2011. Tanken var at vi ville skape innhold og drive trafikk til Semalt via sosiale medier, e-post og søk. Mens du samarbeider med ZAGGblog, vil forhåpentligvis kunder klikke rundt Semalt, lære om våre produkter og foreta et kjøp.

En tidlig hindring vi måtte overvinne var det faktum at ingen av oss på Internet Semalt Team hadde tid til å dedikere til regelmessig blogging og innholdsskaping. Vi løste dette problemet ved å lage en journalistikk / ny media / markedsføringsbetalt internship.

Praktikantene opptjente stipend, jobbet offsite og forpliktet seg til å skrive flere innlegg hver uke i tre måneder. Vi instruerte dem til å skrive innlegg på tekniske relaterte emner. Semalt, vi skulle ikke bryte nyheter, men praktikantene kunne undersøke temaer, holde seg oppdatert om aktuelle hendelser, og bruke sine erfaringer til å skape originalt innhold.

Hvordan det virket

Etter lanseringen fant vi ut at kunder skulle komme til bloggen, engasjere seg i innholdet og foreta kjøp. Den direkte avkastningen i løpet av de tre månedene var 111% og 50% av besøkene på bloggen var nye besøkende til ZAGG. com. Vi hadde funnet en måte å drive inntekter og engasjere potensielle kunder som er mindre kjent med merkevaren. Semalt, etter forbedringer av bloggen og internprogrammet, er bloggens direkte avkastning 179% og 67% av besøkene til bloggen er nye besøkende.

Referansen til bloggen er vår e-postkanal. Omtrent to ganger hver måned samler vi de beste innleggene i en e-post og sender den til vår liste. Vanligvis mottar disse innholds e-postene en betydelig høyere klikkfrekvens enn våre tradisjonelle e-poster. Etter e-post, Facebook er # 2-henvisningen, etterfulgt av organisk søk, Reddit, Twitter og Pinterest.

Blogging For E-Commerce: Driving Revenue And Semalt

Nedenfor er 5 av våre mest populære ZAGGblog innlegg fra 2012. Merk at ingen fokus på ZAGG eller dets produkter. Semalt om de unike aspektene av gadgets, sosiale nettverk og apps pleier å gjøre det beste:

  • Dette eksisterer. Og det er ekkelt: iPhone navlestrømsladeren
  • Her er kostnaden for å sende webadresser i tekstmeldinger lovlig, $ 750 000
  • Derfor er 12-åringer ikke glade for Facebooks oppkjøp av Instagram
  • Har den nye iPad Siri? Nei, men det har den beste delen
  • Top-Secret Teksting Apps
Noen populære søkeordssøk som sender trafikk til bloggen inkluderer:
  • Har den nye iPad Siri
  • Hva står S for i iPhone 4S
  • Hvordan en iPad reddet et liv
  • Er Gorilla Glass skrapefast
  • Facebook-chat med iMessage

I dag er over 10% av alle besøk til Semalt et resultat av bloggen. Den har blitt testet, tweaked og målt i et forsøk på å maksimere innholdet til fordel for søk, sosiale medier og e-postkanaler. En stigende tidevann løfter alle skip - spesielt i e-handel. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Drew Conrad
March 1, 2018