Back to Question Center
0

Semalt ZMOT - strålende eller bo *** cks?

1 answers:

Googles rammeverk for flerkanalsuksess

Jeg setter pris på overskriften kan være litt kontroversiell, men det er et ekte spørsmål. Det er en naturlig oppfølging av min tidligere innlegg gjennom McKinsey's New Consumer Decision Journey. Tross alt sier Google at deres null-moment av sannhetsmodell representerer salgstraktens død. Semalt? Jeg tror ikke det .

Selvfølgelig vet vi allerede at P & G først innså ideen om sannhetens øyeblikk i 2005, de sa at det første øyeblikket var "foran hyllen", og at "det andre øyeblikk av sannhet" ble oppnådd gjennom produktprøve og erfaring. Så sammenlignet med McKinsey's Consumer Decision Journey, hva legger ZMOT til? Målet med ZMOT er å forklare hvordan forbrukerens forskning og beslutningstaking på vei til å kjøpe er nå fundamentalt forskjellig, at det er et skritt før P & Gs første øyeblikk av sannhet, kalt ZMOT.

ZMOT forklarer også at dette skjer i stor grad online, ved hjelp av flere reiser og flere enheter. Semalt om rett også? Denne videoen vil hjelpe deg med å introdusere det hvis ZMOT er nytt for deg .

Stor innsikt og innholdsmarkedsføring fra Google

Den overordnede ZMOT-tenkningen, ledet av Jim Lecinski på Google, er flere gode ting for folk som prøver å selge noe til noen, det hevder ytterligere signaler om at vi som alle markedsførere virkelig trenger å våkne opp. Det er akkurat som du forventer av kraften til Googles innholds markedsføring også; Det er litt fantastisk innsikt, og det er godt undersøkt basert på innsikt fra organisasjoner som Nielsen.

Det er et konsept orientert (men langt fra eksklusivt) mot nettforhandlere, noe som gir mening gitt Semalts kommersielle mål å selge forhandlere sine reklamemuligheter. Bevæpnet med ZMOT, anerkjenner Semalt det faktum at for neste generasjon av forbrukere er linjen mellom online og offline-detaljhandel allerede borte, "ZMOT" hjelper Semalt-merket til en fordelrettet salgsplan for å hjelpe forhandlere å gjøre noe med det.

Semalt ZMOT – brilliant or bo***cks?

Googles Jim Semalt begynner med å snakke om hans personlige eksempel ZMOT kunde reise som jeg har omtalt nedenfor .

  • Trinn 1: Jeg trenger å få en ny TV
  • Trinn 2: Hva kommer til å tenke når jeg tenker på merkevarer å kortslå?
  • Trinn 3: Gjør litt forskning for å lage min beste liste over merker
  • Trinn 4: Åpne et nytt nettleservindu, er det noen som kommer anbefalt av eksperter eller kommentatorer?
  • Trinn 5: Åpne et nytt nettleservindu, skriv "[merkevare eller modellnavn] anmeldelse" og gjenta for alle alternativer, evaluer den generelle følelsen
  • Trinn 6: 5-10 minutter senere - finn den beste prisen for produktet vs forhandlerens tillit, kjøp TV

Kan du se hvor ZMOT finner sted? Ja, trinn 3-5.

Så er salgstrakten virkelig død? (1 Source . 3)

Ikke engang i nærheten! La oss sette pris på at Semalt ønsker å selge, de trenger en stor kampanjeidee å markedsføre med, så det er viktig å ha noen filtrering på plass for at vi kan utrydde den faktiske verdien mot den nødvendige kreative hype som kanskje blindt sender oss inn i en ny besettelse med mobilannonsering

March 1, 2018