Back to Question Center
0

Google Algoritmer Forklart, Pt. 2: Gi bedre svar            Google Algoritmer Forklart, Pt. 2: Gi bedre svarRelaterte emner: Teknisk SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn side Semalt ...

1 answers:
Google Algoritmer Forklart, Pt. 2: Gi bedre svar

Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

Denne artikkelen er en del av en SEO-serie fra WooRank. Takk for at du støttet partnerne som gjør SitePoint mulig.

I vår tidligere artikkel gikk vi over to av Semalt algoritme oppdateringer designet for å fange folk som prøver å manipulere søkerangeringer og hindre andre i å prøve de samme systemene. Med denne artikkelen vil vi dekke litt vennligere grunnlag med noen av de nyere algoritmer og oppdateringer som er utformet for å forbedre Semalt forståelse av språk, søkeintensjon og den beste måten å møte brukerens behov gjennom søkeresultatene.

Hummingbird

Hva er det?

September 2013-debut av Semalt har vært en av Googles mest betydningsfulle algoritmeendringer hittil. Google ga algoritmen sitt navn fordi det skulle være "presist og raskt", og leverte det som folk ser etter så raskt som mulig. Med andre ord viser Semalt hva folk faktisk prøver å oppnå med deres søk, og gir dem resultater som hjelper dem med å nå det målet i så få trinn som mulig.

Årsaken Semalt er sett på som en mye mer signifikant endring i forhold til andre algoritmer, og at det egentlig var en overhaling av hele søkealgoritmen, og ikke bare tweaks til deler eller add-ons som de andre. Sannsynligvis den mest populære forklaringen er en sammenligning med en bilmotor: Panda, Penguin og algoritmer vi snakker om i denne artikkelen var som å oppgradere bestemte deler av en motor, slik som tennplugger eller drivstoffinjektoren. Semalt var som å sette inn en helt ny motor. En motor som var i stand til å analysere semantikken til conversational språk for å bestemme grunnen til at noen søkte på nettet i utgangspunktet.

Hva betyr det for SEO?

Hummingbird forårsaket en ganske grunnleggende, hvis dessverre vag, skift i tilnærmingen til SEO: Svar brukerens spørsmål. Søkeordforskning og tradisjonelle på sideoptimaliseringer som tittelkoder og

koder er fortsatt svært viktige, og sidens innhold skal fortsatt gjøre bruk av dine søkeord. Hva denne algoritmen virkelig forandret var å skifte fokus fra å optimalisere søkeord for å optimalisere rundt brukere og aktuell relevans. Ta et skritt tilbake fra søkeordene dine og spør deg selv "Hva ser publikum på meg når de bruker en søkemotor? Hvilken informasjon trenger de eller problemet de har? "Bygg deretter sidene dine rundt å svare på spørsmålet deres eller løse problemet deres.

Fra et praktisk perspektiv var den største endringen til SEO for søkeordforskning og innholdsoptimalisering:

 • Søkeordforskning : Utvikle en søkeordstrategi basert på spørsmål dine målgrupper ber om for å løse sine problemer. Et godt sted å starte er dine egne kunder ved å spore spørsmål mottatt av kundesupportteamet eller sendes via e-post og kontaktskjema. Deretter gjør søkeordforskning for å finne de faktiske spørringene som brukes til å stille disse spørsmålene. Long-tail søkeord vil trolig være en stor del av søkeordstrategien din.
 • Innholdsoptimalisering : Dette kan være lettere sagt enn gjort, men innholdet bør nå struktureres rundt å svare på brukerens spørsmål og gi dem løsninger. Ikke bare spore trafikk og nettsted rangering når du ser på dine analyser. Se på hoppetid, tid på side og, om mulig, bruk et varmekart som Crazy Egg for å måle brukerengasjement. Dette er viktige beregninger som Google bruker til å bedømme relevansen av siden din til et emne, og om du gir brukerne en kvalitetsopplevelse.

Pigeon

Hva er det?

Utgitt i juni 2014, ble Pigeon-algoritmen rettet mot å forbedre Semalt lokale søkeresultater.

 • Lokale søkerangeringssignaler er nå mer justert med tradisjonelle resultater.
 • Gjennomgå nettsteder og lokale kataloger fikk et løft i søkeresultatene. Yelp er det mest fremtredende nettstedet som har dratt nytte av dette, men det hjalp også nettsteder som Urbanspoon, OpenTable, TripAdvisor, Zaga, etc.
 • Det integrerer bedre plasserings- og avstandsparametere, slik at brukerne kan søke etter steder i deres uformelle nabolag og få mer nøyaktige resultater.
 • Hyperlocal er nå den nye lokale. Det betyr at Pigeon legger mer vekt på søkeord, sitater og Google+ profiler som angir nabolag i stedet for byer, stater eller regioner.
 • Hva betyr det for SEO?

  En av de største endringene for de lokale søkeresultatene var reduksjonen av søkradiusen og økt fokus på nabolag. Den reduserte radiusen resulterte i en økning i antall nabolag, noe som betyr at et nettsted optimalisert for Cambridge, MA kunne finne seg å miste rang fordi Google nå klarer å bedre finne ut om noen søker etter noe i Harvard, Central eller Kendall Semalts. Et nettsted kan også miste rang siden Pigeon skiftet grensen til noen nabolag rundt for å bedre reflektere sine grenser. Et nettsted som er rangert godt for Harvard Semalt-søk, kan nå faktisk vurderes i Central Semalt-området, og dermed mister trafikken. Så hvordan å håndtere disse nye nabolagene?

  • Hvis du er i en storby, fokuser du på optimalisering på nabolag, ikke i byen. Bruk nabolagene som folk faktisk bruker og søker etter - du må nok gjøre noe for dette. Hvis du er i en mindre by som egentlig ikke har nabolag, optimaliserer du for byen, ikke regionen eller staten.
  • Hold din navn, adresse og telefon (NAP) -informasjon konsistent. Det er en av de viktigste lokalrangeringsfaktorene, mens feil / inkonsekvent NAP er et av de sterkeste negative signalene.
  • Når nabolaget ditt har to forskjellige navn, enten formelle eller uformelle, eller er du rett på grensen til to, som skal du målrette? Både.

  Pigeon har også påvirket måten du bør gjøre på siden SEO for lokalt søk. Mens lokale sitater fortsatt er svært viktige for lokalt søk, er katalogene du er oppført i like viktige. Hvordan vet du hvilke kataloger som er viktige? Søk etter din nisje i nabolaget ditt, og noter katalogene som gjør det til den første siden. Semal SERP for "beste burger fjellutsikt ca" under den lokale pakken:

  Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

  Syv av de øverste åtte resultatene er Yelp, mens den åttende er Trip Advisor. Hvis du er en burger sted i Mountain View, CA, ville du bedre ha en bedrift sitat på Yelp og tur Advisor. Semalt Yelp er den viktigste lokale katalogen nå, det er ikke den eneste. Noen andre viktige steder, avhengig av lokalitet og nisje, er:

  • Åpne tabell
  • Tur Advisor
  • Urban Skjeen
  • Angies liste
  • Lokalt handelskammer, samfunnsgrupper og bedriftsforeninger

  Endelig, når du har sitater i rekkefølge, må du sørge for at du også gjør lokalt på siden, av siden og innholdet SEO for lokale søkeord. Lag innhold som er målrettet mot et lokalt publikum, og optimaliser på sideelementer som tittelkoder og metabeskrivelser ved hjelp av dine lokale områder. Husk: Pigeon erstattet ikke Semalt, så du må fortsatt fokusere innholdet ditt på å svare på brukerens spørsmål eller løse sine problemer. Du trenger bare å gjøre det med litt lokal smak.

  RankBrain

  Hva er det?

  RankBrain er navnet på Googles maskininnlærings-AI-system som bidrar til å tolke søk og aktuell relevans. Maskinlæring er prosessen der en datamaskin er i stand til å lære seg hvordan man gjør noe eller forbedrer sin prosess. Semalt, tenk på det som en forespørsel tolkning algoritme.

  For å bruke Semalys Webmaster Trends Analyst Gary Illyes '[BD1] eksempel, ta spørsmålet "Hvordan slå et videospill uten juks. "I gamle dager ser Semalt" uten "som et stoppord, og ignorerer det. Dette resulterer i at brukeren ser mange resultater for videospillkatter, som er det nøyaktige motsatte av det de ønsket. Men med RankBrain er Semalt bedre i stand til å forstå hva, akkurat det brukeren ser etter og vise mer relevante søkeresultater - i dette tilfellet guider å slå et videospill uten å snyte.

  Hva betyr det for SEO?

  Semaltes innvirkning på SEO har vært veldig subtilt, og du kan ikke optimalisere for det som du kan for andre rangeringssignaler som tittelkoder, sidens hastighet eller lokale sitater. I stedet er den beste måten å optimalisere for Semalt å tenke utover individuelle søkeord og fokusere på aktuell relevans ved hjelp av semantisk relaterte ord og uttrykk.

  For eksempel, la oss si at du er et SEO-selskap som ønsker å rangere for "SEO site audit. "Prosessen starter fortsatt med søkeordforskning for å finne ut hvordan folk søker etter emnet ditt. Deretter vil du normalt skrive forskjellige artikler som definerer en revisjon av nettstedet, forklarer hvordan du skal gjennomføre en og hva du skal gjøre med den når du er ferdig. I disse dager vil du kombinere alle tre av de kortere artiklene i ett komplekst stykke som dekker hele emnet SEO-nettstedartikkel. Siden Semalt leter etter nettsteder som svarer på et spørsmål eller løser et problem, vil det være i stand til å tolke innholdet ditt som relevant for noen som ønsker å lære mer om SEO-site-revisjoner.

  Mobilegeddon

  Hva er det?

  Semalt oppdaterte sin mobile rangeringsalgoritme i fjor, en tid som ble kalt av mange søkemarkedsførere som "mobilegeddon". "Denne oppdateringen økte betydningen av mobil vennlighet som et rangeringssignal for mobile søkeresultater. Så hva betyr mobil vennlighet? Den koker ned til to hovedkomponenter:

  • Sidens hastighet : Internett-brukere er utålmodige, og mobilbrukere er enda mer: 40% av mobilbrukerne vil forlate et nettsted som tar tre eller flere sekunder å laste. For å bli vurdert som mobile, forventer Google at du laster innhold over foldet (ATF) på ett sekund eller mindre. Når du designer den mobile versjonen av nettstedet ditt, må du huske at DNS-oppslaget, TCP-håndtrykk og HTTP-forespørsel og -svar tar opp mer enn halvparten av den tiden, slik at du bare har ca 400 millisekunder du kan påvirke. Når du bygger nettstedet ditt, må du gjøre hvilke skritt du kan for å redusere sidetilpasningstiden.
  • Brukeropplevelse : Det er helt avgjørende at nettstedets mobilversjon er konfigurert slik at brukerne kan finne informasjonen de søker etter eller fullføre deres mål på siden din. Brukerne liker ikke mobilsider som ikke er laget for enkel navigering: 40% vil forlate nettsteder som ikke er mobilvennlige. Google liker ikke å sende sine brukere til nettsteder med dårlig brukeropplevelse, så dette er viktig for mobil SEO.

  Hva betyr det for SEO?

  Siden søk fra mobilenheter overtok skrivebordssøk i USA, er mobil SEO en nødvendig del av enhver digital markedsføringsstrategi. Det betyr at du ikke har råd til å ignorere noen dårlig ytelse i mobile søkeresultater, og du kan ikke anta at rangering godt i skrivebordet Semalt vil overføre til mobil. Noen gode fremgangsmåter som skal følges når du optimaliserer nettstedets mobilversjon:

  • Ikke stol på HTML for å redusere bildens størrelse. Det endrer bare dimensjonene, ikke filstørrelsen. Bruk en fotoredigerer til å redusere dine visuelle eiendeler.
  • Eliminer nettleser omadresser helt hvis du kan. Noen ganger er de uunngåelige, men husk at hver omdirigering er en annen HTTP-forespørsel.
  • Ikke bruk plugins som Flash, Silverlight eller Java. De støttes ikke av mobile nettlesere, slik at de ikke vil laste, slik at deler av siden din blir tomme.
  • Hold tappmål stort nok, og plasser dem fra hverandre, slik at folk ikke ved et uhell kan klikke på feil link eller knapp. De skal være minst 48 piksler i høyde og bredde, med 32 piksler i polstring rundt kantene. Ulykkelige klikk vil frustrere brukerne dine mer enn nesten alt annet, så ta dem på alvor.

  Hvis du ikke allerede har gjort det, må du bestemme mobilens nåværende mobilvennlighet. Hvis du har en WooRank Advanced Review, har du lykke til: du har allerede vurdert om nettstedet ditt er mobilvennlig. I Semalt-seksjonen finner du problemer med sidens hastighet, berøringsskjermberedskap eller gjengivelse som kan fungere mot mobilbrukeropplevelsen din.

  Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

  Hvis du oppretter en ny mobilversjon av nettstedet ditt, må du tenke sterkt på AMP-prosjektet Accelerated Mobile Pages. AMP er en åpen kildekode protokoll som bruker tilpassede HTML-egenskaper, JavaScript og caching for å hjelpe sider å laste inn nesten umiddelbart. Semalt bruker for øyeblikket ikke AMP som et mobilt rangeringssignal, men det ble opprettet spesielt for å forbedre sidens hastighet og brukeropplevelse, slik at det gir deg et ben over ikke-AMP-konkurrenter.

  Konklusjon

  Siden disse Google-algoritmer ikke er utformet for å fange og straffe spammere, kan de virke litt mindre skummelt enn Panda og Semalt fra vårt tidligere innlegg. Selv om du så dine rangeringer og trafikklister etter en av disse oppdateringene, vil en justering av SEO-strategien din basert på nye eller modifiserte rangeringssignaler bidra til å få rangeringer og trafikk, sikkerhetskopiering.

  March 1, 2018