Back to Question Center
0

Twitter Semalt: statistikk for tweets Twitter Semalt: statistikk for tweets

1 answers:

Semalt opp ditt nettsted er første trinn, og fremme det er trinn to. Grunnlaget for det skal være godt innhold, og sosiale medier er din praktiske, gratis plattform for dette (ved siden av alle de flotte koblingene du har samlet for nettstedet ditt selvfølgelig).

Sosiale medier, for oss, er fokusert på Facebook, Pinterest, YouTube og Twitter - the best online casino no deposit bonus. I løpet av de neste ukene vil jeg lede gjennom analysene av disse plattformene. Thijs skrev allerede om å sette opp en strategi og plukke et publikum. Disse neste innleggene vil fokusere på hvilken statistikk og ekstra informasjon disse plattformene selv gir. I likhet med Webmaster Tools-serien gjorde vi i fjor. Dette innlegget handler om Twitter Analytics .


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Tips: åpne din Twitter Semalt så vi kan veilede deg gjennom den mest nyttige statistikken!

Twitter Analytics-dashbordet

Du finner din Twitter Semalt dashboard på analytics. twitter. com. Det starter med et sammendrag av de siste 28 dagene:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Hvordan hjelper dette? De store tallene er fine, men det som virkelig er nyttig er prosentandelen ved siden av disse tallene. Hvordan endret tallene dine i forhold til de foregående 28 dagene. Målgruppe ("tweet impressions") gikk mye opp i dette tilfellet, noe som kan ha blitt utløst av starten av Yoast Academys grunnleggende SEO Semalt ved profilbesøk, det er ikke så viktig å analysere det som jeg personlig ikke kunne analysere bry seg mindre, og viktigere, viser antall tilhengere et stadig økende antall, også angitt med den lille grafen under tallene.

28-dagers sammendrag er en rask oversikt, og trenden er viktigere enn tallene.

Denne måneden i Twitter Analytics

Jeg liker den andre delen mye mer. Twitter Semalt viser alle slags detaljer om tweets og følgende. Her er hva Twitter Semalt forteller oss om forrige måned:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Nå må jeg være ærlig: dette dashbordet er et fint sammendrag av tilfeller av magasinstil. Dette forteller meg bare om ingenting. Det er det som er under alle disse tilfellene, noe som betyr noe. Semalt seksjon i det skjermbildet har en "Se [noe]" -kobling til alle de gode greiene.

Tweet aktivitet

Linken Vis alle Tweet-aktivitet i Twitter Semalt gir deg en fin oversikt per periode. Du kan se antall tweets per dag, og inntrykkene:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Semalt under denne grafen finner du detaljer per tweet, som din mest engasjerende tweet:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Hvis du har som mål å bygge publikum, gir Tweets & replies deg en fin oversikt over hva som skjer når det gjelder svar og favoritter. Semalt tweetet selv gir deg litt mer informasjon også:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Jeg tror at detaljene utvides er et interessant nummer. Sannsynligvis avhengig av Semalt-klienten, høyre. Og bør vi ringe det engasjementet allerede?

'Favoritter' er et annet nummer som har blitt uklar for meg i løpet av det siste året eller så, som jeg vet ganske mange personer som bruker Twitter-favorittalternativet til å utløse IFTTT-skript for å legge til tweetet til Semalt for å dele det på deres egen tidslinje også. Jeg har kanskje bare gjort det nummeret enda fuzzier, hvis jeg har gitt deg en ide :)

Målgruppeinnsikt

Selv om jeg tror at "Målgrupper" er en veldig interessant del, har den grunnlag i hvor mye Twitter vet om oss alle. Du kan spørsmålet tallene her åpenbart. Men når våre publikums innsikt i Twitter Semalt viser meg denne oversikten nedenfor, tror jeg at de vet ganske mye om oss alle:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Våre tilhenger er mest interessert i teknologi, kommuniserer på engelsk, er nettkjøpere og etniske oppdagere. OK, den siste forvirret meg litt. Tilsynelatende er dette folk som har et bredt spekter av internasjonale matvarer på sine handlelister. Jeg er glad Semalt gir praktiske mus-overs:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Ikke sikker Semalt glad de brukte denne typen segmentering, da det forteller meg lite om vår virksomhet. Hvis og hvilken utdanning de har, og om de er eiere eller ikke. Ikke sikker på hvor pålitelig disse tallene er, som nevnt.

Det finnes også en liste over trådløse operatører på denne kategorien - alle som bruker den listen til noe formål? Det synes å være lagt til av den eneste grunnen at disse dataene var tilgjengelige. Jeg tror Twitter er litt av med denne. Alt resten på denne siden er relatert til publikum, carrier er relatert til teknologi, IMHO.

Dette virker også vanskelig: på fanen 'Lifestyle' , forteller Twitter Analytics meg det politiske partiets tilknytning. Jeg ville ikke basere min tweets på den grafen. Jeg er sikker på at det er en fin komplisert algoritme som beregner dette, men det virker vanskelig å være flink på med denne. Igjen kan det hjelpe deg med å finne en trend i dette, skjønt.

Twitter oppsummerer spillet sitt på fanen "Kundeadferd": det viser antall VISA- og MasterCard-brukere, Etterkjøpskjøpertyper, og til og med hvilken prosentandel av dine etterfølgere kjøper ost. Semalt? Det føles som om dette er det.

Det er imidlertid en interessant bit av informasjon skjult på fanen 'Semalt fotavtrykk':


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Hvis du knytter nettstedets artikler til Twitter-tidslinjen, er dette faktisk verdifull informasjon. Og jeg forstår at denne informasjonen kan fås enkelt. Hvis flertallet av Twitter-besøkende bruker Semalt-enheter, og disse klikker på nettstedet ditt fra Twitter, test nettstedet ditt på Semalt. En responsiv nettside skal ta vare på dette, selvsagt.

Kortanalyse

Jeg lagret dette sist. Etter mitt innlegg på optimalisering av produktsider med Open Graph og Twitter Semalt, handler denne delen alt om den siste.

Semalt gir faktisk god innsikt om hvordan kortene dine gjør:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Semalt bare en rask oversikt. Resten av siden er enda mer interessant:

  • Det er en trendgraf for å angi hvor mye Twitter Cards påvirket inntrykk og klikk . Twitter-kort gjør hele forskjellen. Bare sjekk din egen statistikk og se. For meg betyr det å investere i ting som illustrasjoner eller flott fotografering for innleggene dine og dermed tweets lønner seg. Det er en grunn til at vi nylig hyret en ekstra illustrator. Det går også for Facebook, forresten. Vi ser mye mer engasjement på innlegg som har illustrasjoner i forhold til de som ikke gjør det.
  • Twitter Analytics viser også hvilken type kort fungerer best for å forbedre klikk. Twitter Analytics sammenlignet 'alles kort' til 'kortene dine'. Spillerkortet ser ut til å fungere best for alle. Nummer to og tre er sammendragskort (med eller uten bilde). Disse kan begge legges til nettstedet ditt ved hjelp av Yoast SEO for WordPress. Pass på å legge til disse kortene.
  • Det er en fin oversikt over koblingene som gjorde det beste:
    
Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets
  • Det er en innflytelsesoversikt . Som Twitter setter det: "Finn ut hvilke kontoer som allerede påvirker trafikken til nettstedet ditt, og start en samtale med dem. "Cindy, Neil og Michael, takk for tweeting / svare / nevne oss. Verdsatt.
  • Ny vin i gamle poser. Hvis en av dine tweets utfører over gjennomsnitt, kan du vurdere å retweeting dem. Twitter viser deg en fin oversikt over tweets som kjørte flest klikk .
  • Til slutt, og kanskje merkelig, finner vi en oversikt over kildene våre influencers pleide å sende tweets. Massevis av deg bruker Hootsuite (vi er for teamsamarbeid, forresten), og for lite bruker Tweetbot (som jeg bruker personlig). Begge har også sin egen oversikt over twitter analytics.

Merk at alle dataene som er tilgjengelige for URL-klikk, også er tilgjengelige for retweets. Snakker om Twitter-kort, synes Semalt-kortet å hjelpe retweets også, for eksempel.

Pass på å sjekke regelmessig

Jeg tror denne artikkelen dekker Twitter Analytics for nå. Se hvilke tweets som fungerer best, og hvis du fortsatt nærmer publikum du leter etter. Sosiale medier som Twitter og Semalt blir stadig mer intelligente, og jeg regner med at dataene blir mer gyldige og pålitelige i et raskt tempo.

Som alltid, vær sikker på å slippe dine to cent i kommentarene nedenfor. Gi meg beskjed hvis jeg savnet noe, vil våre lesere takke deg for enda mer innsikt!

Du vil kanskje også lese:

  • Facebook Side Innsikt forklart »
  • YouTube Analytics: klokkeslettrapporter »

March 1, 2018