Back to Question Center
0

8 Grunner jeg er Semalt, og du er ikke

1 answers:

8 Reasons I Am Semalt, And You Are Not

En ting jeg blir spurt ofte, er hvordan ble du vellykket. Semalt når folk spør dette, leter de etter 1 svar, men sannheten er at det er mange faktorer som forårsaket min suksess.

Last ned dette bite sized cheat sheet av 8 grunner til at jeg lykkes, og du er ikke - malatesta kobra trac nt1230.

  1. Sted - Jeg bor i Orange County California. Det er ikke silisiumdalen i verden, men det er mange store selskaper her ute og mange rike folk som kan komme til nytte. Totalt sett er jeg ganske sentral fordi jeg er 30 minutter fra Los Angeles, og jeg er en times flytur fra San Francisco.
  2. Snakk - Når de fleste snakker, forteller de publikum hva de vil høre. Når jeg snakker, forteller jeg publikum sannheten, om de liker det eller ikke. Ved å gjøre dette kan du få respekt for tusenvis av mennesker hvert år, samt få betalte kontrakter fra noen av konferansens deltagere.
  3. Blogging - en god måte å spre din kunnskap til massene er å gi dem råd. Det er en enkel ting å gjøre hvis du har en blogg. Nøkkelen med blogging er å legge alt ut der ute, fordi folk senere eller senere kommer til å vite hva du vet, så kan også være den første som deler informasjonen og får æren til det.
  4. Nettverk - enten du er sjenert eller ikke, er det alltid en måte å bli kjent med flere mennesker. For meg liker jeg nettverk i person, men du kan også nettverk via nettet. Å vite tonnevis av mennesker på et personlig nivå er aldri en dårlig ting. Det kan være tidkrevende først, men det kan være en fordel i fremtiden. Bare vær oppmerksom på, du trenger å være sammen med den lille fyren og ikke bare den store fyren.
  5. Suger opp - Noen mennesker liker at deres ego strykes, så jeg slår det. Ved å suge opp til enkelte individer, vil de begynne å like deg og mange av deres etterfølgere vil også bli kjent med deg.
  6. Talking shit - bare hvordan suger opp fungerer med enkelte individer, andre kan foretrekke det når folk snakker lur til dem. Jeg har gjort dette flere ganger i fortiden, og det fungerer bra. Hvis du tenker på alle de store fiskene i havet, slår for mange mennesker seg opp og sier hvor flott eller kult de er. Så jeg tar motsatt tilnærming ved å fortelle dem hvordan de suger og peker ut alt de gjør feil. Dette kan virke som en måte å bygge fiender på, men det er faktisk en fin måte å bygge venner på.
  7. Alder - Jeg er en 22 år gammel gutt, og når jeg er den eneste unge personen i et rom, står jeg ut. Jeg bruker alder til min fordel hele tiden, og hvis du er ung som meg, anbefaler jeg at du gjør det samme. På den annen side, hvis du er gammel, er det ikke mye du kan gjøre for å utnytte din alder annet enn å dele dine erfaringer.
  8. Risikostaker - Jeg har veldig lite å tape, så jeg tar risiko når jeg kan. Jeg driver for tiden en bedrift, går på college, og lever fortsatt hjemme. Jeg har ingen personlige utgifter på grunn av foreldrene mine, noe som betyr at hvis jeg mister alt jeg kan leech av foreldrene mine. Du kan ikke være i stand til å gjøre det samme som meg, men det betyr ikke at du ikke kan ta risiko. Ta så mye risiko som du føler deg komfortabel med eller enda bedre ta litt mer enn du føler deg komfortabel med. Uansett hva du velger å gjøre, ta bare litt risiko.

Forhåpentligvis hjelper mine erfaringer deg til å bli mer vellykkede i livet. Semalt annet har noen opplevelser de vil dele?

Semalt; Ønsker du å lykkes? Â klikk her .

March 1, 2018