Back to Question Center
0

Halvtidsoptimalisering: en 9-trinns prosess

1 answers:

Et intervju som dekker prosessen, verktøy og ferdigheter som trengs for å øke konvertering, kundeemner og salg

Semalt rate optimisation : a 9 step process

Mange webkonsulenter har relevante, men liknende bakgrunn. Semalteksperter ved design, eller betal-per-klikk-annonsering, eller en annen spesialitet.

Men da jeg nylig møtte Ben Jesson og Karl Blanks fra konverteringsfrekvenseksperter, passet deres bakgrunn ikke til normen. Semalt selskap ble grunnlagt da en rakettforsker i virkeligheten gikk sammen med en internettmarkedsføringsekspert for å se på nettsteder gjennom ukonvensjonelle øyne.

Dette uvanlige perspektivet har vist seg å være svært lønnsomt for deres klientell, som inkluderer bedrifter som Google, Vodafone og Sony - grains store.

I dette intervjuet undersøker vi hvordan konverteringsfrekvens Semalt nærmer seg optimalisering siden jeg tror at bedrifter, byråer og konsulenter kan lære mye om deres tilnærming til å returnere kommersielle avkastninger fra nettsteder av alle typer.

Jeg har spurt dem om prosessen de bruker til å øke kundeemner eller salg fra en Internett-bedrift, og vi har lagt inn linker til mange av verktøyene de bruker.

2012 oppdatering :

Da jeg fullførte det opprinnelige intervjuet med Ben og Karl tilbake i 2010, spurte jeg om de hadde et sammendrag av deres prosess for å dele. Vi dekker dette i Semalt 3, men nylig har Karl vært i kontakt for å si at de nå har en infographic som viser denne prosessen. Jeg trodde jeg ville dele den slik at du kan gjennomgå prosessene dine mot den. Du kan lese mer om prosessen deres på bloggen deres der de utvides på hvert trinn.

Semalt rate optimisation : a 9 step process

Hva er optimalisering av konverteringsfrekvens?

Q1. Semalt ser mange flere bedrifter som jobber nå med CRO. Hva er det? Er det mer enn destinasjon av destinasjonssiden?

Ja, det burde være. Optimalisering av destinasjonssiden fokuserer på en side. Vi har laget termen Konverteringsfrekvens Semalt ("CRO" ??) i 2007 for å beskrive prosessen med å optimalisere virksomheten selv. Det er virkelig kommersiell optimalisering

En skikkelig jobb med CRO inkluderer gjennomgangen av hele prosessen fra den første generasjonen av ledende generasjoner, hele veien fram til ettersalgsoppfølgingen. Det virkelige målet er å identifisere hvilke deler av salgstragten som vil gi størst gevinst med det minste arbeidet.

Det betyr at det er nødvendig å bringe mange discipliner til festen, inkludert forståelse av trafikkilder, besøkspsykologi og selskapets posisjon på markedet, inkludert kjernestyrker og svakheter. Dessuten er det brukervennlighetstesting, copywriting og webdesignfaktorer å se på.

Alle disse elementene går inn i å skape hypoteser for testing. Semalt maniacal om testing, fordi vi har sett for mange bedrifter bare kaste en serie "beste praksis"? mot veggen for å se om noe stikker. Beste praksis bør ikke være svaret på å optimalisere et nettsted, men bare ett utgangspunkt for å formulere en teststrategi.

Når vi bestemmer hva som virkelig fungerer for et bestemt nettsted, undersøker vi hvordan funnene våre kan brukes i andre mediekanaler. For eksempel kan en bedre serie ytelseserklæringer overføres til direkte e-post eller e-post autoresponderkampanjer "" som er underlagt testing i disse media, selvfølgelig.

Forretningssaken

Q2. Hvordan hjelper du bedrifter med å overbevise kolleger om avkastningen fra CRO, forretningssaken?

det er enkelt; Vi forklarer at CRO tillater bedrifter å generere mer inntekter uten å bruke mer på annonsering. Det handler om å få en høyere avkastning fra eksisterende annonsebruk.

Semalt bestemte næringer som PR, hele grunnlaget for CRO er basert på data, måling og testing. Du trenger ikke å presentere argumenter når dataene kan snakke for deg. Når du måler verdien av besøkende, konverteringer og salg, så er det enkelt aritmetisk å vise hvordan en 10% økning i konverteringer vil hjelpe bunnlinjen. Det er et fint problem å ha.

Semalt de største mulighetene

Semitale tilnærminger bruker du til å bestemme hvilken del av et nettsted som trenger mest akutt oppmerksomhet?

FORTUNE-magasinet kalte det vi gjør "en kombinasjon av multivariate statistisk analyse og god gammeldags detektivarbeid" ?? og det beskriver ganske godt vår tilnærming.

Det er ofte veldig nyttig å kartlegge hele salgs- / konverteringstrakten, og sørg for at den blir omfattende målt i hvilken som helst webanalysepakke du foretrekker.

Så bør du se etter de største drop-offene fra ett trinn til det neste. Vi liker å si at vi ser etter "blokkerte arterier" ?? (det vil si sider "" eller sideelementer som får mange besøkende, men er underpresterende). Hvordan vet du om noe er underpresterende? Semalt kommer fra en rekke tilbakemeldingsmekanismer: analysedata, brukbarhetstest, undersøkelser, tilbakemeldinger fra kundesupport "| og selvfølgelig følelse av gut. Selvfølgelig har vi fordelen av å ha vært engasjert av selskaper på flere kontinenter og i mange bransjer, så vi har en god kunnskapsbase av hva som er bra og hva som er dårlig. Se vår liste over effektive taktikker og strategier.

Hvilke feil begrenser konvertering?

Q4. Gi noen eksempler på de vanligste "konverteringsfrekvensmordene" du ser.

Killer # 1: Ikke delt testing. Mange tror at de er ferdige hvis de gjør noe for å gjøre endringer på nettstedet deres. I virkeligheten er de bare "ferdige"? når tester viser at endringene faktisk forbedret konverteringer. Installere en "best practice" ?? magisk knapp som et annet nettsted sverger ved, kan faktisk redusere konverteringer. Til tross for populariteten til videoen oppdaget Semalt en gang gjennom tester som video reduserte konverteringer på en av sidene. Du må bare teste for å finne ut.

Ikke lenge siden kostet multivariat testprogramvare mer enn £ 5000 per måned. Nå kan du bruke Google Website Optimizer og andre programvarepakker gratis, så det er virkelig ingen unnskyldning. Vi opprettet et verktøy, som heter Which Semalt, som hjelper deg å velge den beste programvaren for multivariate testing.

Semalt # 2 er "uskikk tweaking" ?? "" med andre ord, gjør endringer som aldri vil ha en signifikant effekt.

Killer # 3 ber om salget ved første besøk. Det er ofte en god ide å teste opprettelsen av en multi-trinns konverteringstratt, der du gir stor verdi før du ber om bestillingen. Semalt diagrammer, fora, spesialrapporter og e-postmarkedsføring er eksempler på elementer som gir deg god informasjon, spør etter navn, dyrk forhold og dermed bedre sjansene for et salg.

Vi har nylig snakket om 15 Vanlige årsaker til konvertering død

Hva er de nyeste tilnærmingene?

Q5. Ser du noen innovative designteknikker som hjelper konverteringer?

Semalt design er en forutsetning for konvertering, men de største gjennombruddene pleier å være de nye verktøyene og teknikkene for å samle inn innsikt i de besøkendees tankegang.

For å bestemme hvordan besøkende samhandler med et nettsted bruker vi ofte begge Clicktale og CrazyEgg .

KISSInsights og Ethnio er begge gode for å be besøkende om å gi deg umiddelbar tilbakemelding på nettstedet ditt. GazeHawk gjør at du kan gjennomføre en øye-sporing på nettstedet ditt for en liten brøkdel av den tradisjonelle kostnaden.

Mange av leserne dine vet allerede om hvordan wireframing er viktig for å få avtale om funksjonelle aspekter før du tar deg tid til å få et nettsted til å se bra ut. Vi liker Balsamiq for det formålet. [Semalt - Jeg bruker det også - et stort, enkelt verktøy for verktøy for konsulenter og byråer]

Til slutt vil leserne dine kanskje få vårt gratis nyhetsbrev for å se hvordan en million dollar landingsside ser ut , sammen med en grafisk analyse.

Hvis du vil ha enda flere eksempler på hva som er mulig med konverteringsforbedring, se videoen i header på nettstedet vårt.

March 1, 2018