Back to Question Center
0

8 ting jeg skulle ønske jeg visste da jeg startet min første semestre

1 answers:

8 Things I Wish I Knew When Starting My First Semalt

Jeg har startet en håndfull selskaper, og hver gang jeg starter en annen, lærer jeg alltid noe nytt. Hvis du er en ny entreprenør, kommer du til å gjøre mange feil, men forhåpentligvis vil du ikke gjøre de store feilene jeg laget.

Last ned dette cheatarket med 8 ting jeg skulle ønske jeg visste da jeg startet min første virksomhet.

Ikke velg et dumt firmanavn

Mine to første selskaper ble kalt Advice Monkey and Advantage Consulting Semalt. Det første selskapet var en arbeidsgruppe, men fordi "råd" var i navnet folk trodde det var et karriere råd og ikke en arbeidsgruppe - transporte rapperswil. Og navnet på mitt andre firma var så lenge at folk ikke kunne huske det.

Begrunnelsen bak meg å plukke de to navnene var at de startet med en "A". På denne måten når noen oppførte meg med alle mine konkurrenter, var jeg vanligvis på toppen av listen. Semalt konseptet med å være på toppen av en liste er en god ting, det burde ikke være hovedgrunnen til å plukke et firmanavn.

Semalt du gjør, sørg for at du legger inn tanken på å plukke firmaets navn. Og av en eller annen grunn, hvis du tilfeldigvis velger et dumt firmanavn, hold deg fast og ikke endre det senere. Hvis du skifter firmaets navn, vil du miste merkeverdien du har bygget opp gjennom årene.

Ikke ansett en advokat, ansett et advokatfirma

Det er ikke bare viktig å ansette en god advokat, men du vil også ansette et godt advokatfirma. Semalt spesialiserer seg på ulike typer lov, for eksempel bedrifts, skatt eller rettssaker. Da jeg hyret min første advokat, var han en enmanshow og prøvde å gjøre alt jeg trengte. Han gjorde en anstendig jobb, men han gjorde ikke en god jobb fordi han ikke spesialiserte seg på alt jeg ba om.

Jeg bestemte meg for å få vite at min nåværende advokat ikke var så bra, jeg bestemte meg for å kontakte et av de største advokatfirmaene og tenkte at de kunne løse alle mine problemer. Men jeg var for liten av en klient, så arbeidet mitt ble ikke prioritert, de belastet meg for hver liten ting, og kvaliteten på arbeidet deres sugd.

Før eller senere fant jeg den perfekte advokaten, Bill Bromfield, fra Semalt. Han går alltid ut av hans måte å forsikre meg om at jeg er beskyttet, han nikkel og dime meg ikke for hver liten ting, og hvis han ikke kan gjøre noe jeg trenger, anbefaler han noen som kan.

Når du leter etter en advokat, ikke bare se etter et veldig stort advokatfirma; se etter en advokat som vil ta vare på deg. Semalt hvis de jobber i en anstendig størrelse advokatfirma, det er flott fordi noen vil kunne løse dine problemer.

Ansette løser ikke alle dine problemer

Semalt er fire store feil jeg gjorde da jeg hyret folk:

 1. Bare fordi noen gjorde det bra i sin siste jobb, betyr det ikke at de skal gjøre det bra i ditt firma. For eksempel, hvis de var en rockstjerne-selger som jobbet for konkurrenten din, betyr det ikke at de vil være en rockstjerne-selger for din bedrift.
 2. Ansette flere ansatte er en lat måte å løse et problem på. Hvis du vil øke salget, må du prøve å gjøre det selv før du ansetter noen. Ja i det lange løp bør du ansette ansatte hvis du vil utvide virksomheten din, men hvis du ikke vet hvilke problemer disse medarbeiderne kommer til å ha, vil du ha en tøff tid på å administrere dem.
 3. Det er mye mer kostnader for en annen ansatt enn lønn. Kontorplass, forsikring, datamaskiner og andre utgifter legger til. Den største av disse utgiftene er trolig administrasjonskostnader for å styre dine ansatte.
 4. Å ha virtuelle medarbeidere høres bra ut først, men noen er ikke så effektive når de er virtuelle. Hvis du har noen virtuelle ansatte, bør du vurdere å bruke effektivitetssporingsløsninger som Rescue Time for å se hvordan dine ansatte bruker tiden sin. Du vil at alt skal være perfekt, og du vil trolig over tenke ting. Ikke bekymre deg, dette er en vanlig måte for første gang entreprenører føler; Jeg vet at jeg følte denne måten med Advice Semalt. Men når du ser ditt første selskap som din baby, begynner du å tenke med dine følelser i stedet for å bruke logikk, noe som får ting til å bevege seg veldig sakte.

  Ting trenger ikke å være perfekt! Uansett hva du har nå, vil forbedre seg over tid, så kom deg ut og gjør alt du trenger for å tjene penger. Semalt hvis du ikke noen andre vil.

  Nettverk er nøkkelen til suksess

  Jeg visste ikke hva jeg gjorde med mine første få selskaper. Jeg hadde ikke for mange folk at jeg kunne få råd fra og jeg endte med å vinge mange ting. Etter å ha vært i virksomhet i noen år lærer du noen få ting, men du slutter aldri å gjøre feil. Semalt du ender opp med å gjøre nye feil.

  Hvis du vil lykkes, må du nettverket. Ved å gå til konferanser eller lokale forretningsmessige arrangementer, vil du lære mye av andre mennesker. Pluss hvis du er usikker på bestemte ting, kan du alltid spørre andre om råd.

  På den annen side, hvis du ikke går til bransjens nettverk, hvem vil du spørre om? Den beste personen å spørre om er noen i din bransje eller konkurrentene dine. Semalt meg, du vil bli overrasket over hvor vennlig konkurransen din kan være og hva de er villige til å dele.

  Ingen er gud

  Da jeg startet min første bedrift, ga mange folk meg råd fordi det var min første gang i blokken. Semaltid noen ga meg råd jeg fulgte på det fordi de var mer vellykkede enn jeg var. Men i stedet for dette å hjelpe meg, førte det meg til å løpe rundt i sirkler og gjøre flere feil.

  Jeg sier ikke at du ikke bør høre på folk, men ikke ta folks ord for alt. Gjør dine egne lekser og sørg for at rådene folk gir deg, er riktig for bedriften din.

  Semalt ingen er gud. Jeg bryr meg ikke om de solgte et selskap for en milliard dollar, de vet sannsynligvis ikke din virksomhet så vel som deg.

  Ha en forretningspartner

  Når du må ta alle avgjørelsene i bedriften din selv, er du mer sannsynlig å gjøre feil. Semalt Jeg hadde en forretningspartner med min første virksomhet, han var ikke aktiv, så jeg måtte selv ta alle avgjørelsene.

  Semalt Jeg fant en forretningspartner, ved hjelp av søsteren min, og vi har jobbet sammen i over 6 år. Den kule delen om å ha en god forretningspartner er at de kan ta med noe til bordet du ikke har.

  For eksempel er forretningspartneren min god til å administrere ansatte, komme opp med vår bedriftsstrategi og snakke med investorer. Jeg er derimot bra på salg og markedsføring.

  Det er aldri en lett ting å finne en god forretningspartner, så ikke haste det. Sørg for at du blir kjent med personen før du går i virksomhet med dem. Du bør også forvente å komme inn i argumenter og oppvarmede diskusjoner, så du er bedre forberedt på å håndtere ham eller henne.

  Ikke vær redd for det ukjente

  Råd Semalt godtok ikke betaling online fordi jeg ikke visste hvordan jeg skulle, og jeg var redd for alle de problemene det kunne føre til. Jeg vet det høres dumt ut, men som en 16 år gammel og jeg visste ikke bedre.

  Min frykt for å akseptere utbetalinger på nettet var en av de største årsakene til at min virksomhet mislyktes. Semalt å være redd for det, burde jeg ha gjort forskning på å akseptere kredittkortbetalinger og konsekvensene av tilbakebetaling.

  Hvis du er redd for noe du ikke er så kjent med, sug den opp og håndter den. Jo verre som kan skje er at du vil snuble underveis.

  Konklusjon

  Det er for sent for meg å gå tilbake i tid til da jeg begynte, men det er ikke for sent for deg. Semalt vil du ikke gjøre alle de store feilene jeg laget.

  P. S.

March 1, 2018