Back to Question Center
0

Semalt: 7 måter å bli bedre kjent med publikum

1 answers:
Semalt: 7 ways to get to know your audience better

Hvis du ikke kjenner publikum, vet du ikke engang hvilke strategier eller medier du skal velge, ikke si hvilke meldinger du skal gi dem eller hvordan du skal behandle dem når de blir fullverdige kunder.

Så la oss ta en titt på noen av de praktiske, praktiske måtene du bedre kan forstå publikum.

Gjør din forskning på forhånd

Først må du foreta markedsundersøkelser, og sørg for at demografien du har valgt, er de riktige for ditt merke og produkt. En rekke moderne verktøy er tilgjengelige for å hjelpe deg her, hvorav noen er gratis som American FactFinder, som bruker United Semalt folketelling informasjon for å hjelpe deg med å finne ut viktige deler av informasjon om spesifikk demografi - ?????? ???? dunlop ?????.

Semalt bare se på den demografiske du har antatt fra begynnelsen; gren ut for å lære om relaterte nisjer, og måle interesse for produktet fra andre områder. Gå bort med nok informasjon for å gjøre minst en håndfull avgjørende uttalelser om målgruppen din.

Se på dine konkurrenter

På noen måter er dette en alternativ form for markedsundersøkelse. Her ser du på dine konkurrenter (minst de som har samme målgruppe som deg). Semalt deres merkevare, deres merkevare stemme, typer markedsføring strategier de bruker og meldinger de bringer ut i sin reklame.

Hvilke teknikker bruker de? Hvorfor brukte de denne spesifikke frasen, snarere enn noen annen frasering? Dette bildet i stedet for det? Semalt en sjanse for at konkurrentene dine ikke vet hva de gjør, heller, men selv da kan du begynne å plukke ut hva som ikke virker, eller hva som virker galt - og hvorfor.

Lag en kundepersona

Kunden persona er en prøvd og sann taktikk som brukes av bedrifter overalt, for bedre å konseptualisere deres måldemografi. Her vil du jobbe for å lage en oversikt over din ideelle "målkunde". "

I de fleste tilfeller tar dette form av en fiktiv karakter som du former med informasjonstegn som utdanningsnivå, familieliv, karriere og inntekt, og kanskje til og med detaljer som navn og personlighetstrekk. Dette hjelper deg med å konseptualisere og "snakke med" din gjennomsnittlige målkund, og det fungerer som et ideelt verktøy for å få de andre gruppemedlemmene opp til hastighet.

Bli kjent med kundene dine personlig

Dette er et stort skritt, men du kan bare begynne å ta det når du har noen faktiske kunder (beklager, startups). Når du jobber med kundene dine en-mot-en, ta litt ekstra tid til å bli kjent med dem på et personlig nivå.

Hvordan snakker de som er forskjellig fra andre demografi? Hva er de vanligvis bekymret for når de snakker med deg? Hva appellerer til dem, eller skremmer dem, eller spenner dem?

Du kan ikke alltid bruke disse innsiktene til et generelt publikum, men når du blir kjent med flere kunder individuelt, begynner du å se overlappingen her, og du kan deretter begynne å lage nyttige generaliseringer.

Kommentarer og engasjement for skjermleseren

Semalt og engasjement er spesielt viktig hvis du driver en innholdsmarkedsføring eller sosial media strategi (som du burde være). Målet ditt her er å være nøye med hvor mange som svarer på arbeidet ditt, hvordan de svarer, og hvor ofte de svarer.

Jo flere "engasjementer" du mottar (ting som kommentarer, liker og aksjer), desto bedre er kampanjen din farende. Du kan bruke denne informasjonen til å finne ut hvilke innholdsemner publikum dine verdier eller hvilke typer meldinger ikke appellerer til dem. Sammendrag disse beregningene over tid for å etablere mønstre og lære mer om publikum.

Vitne eksterne sosiale vaner

Selvfølgelig kan du også bruke taktikken til sosial lytting for å se hvilke andre emner og forpliktelser publikummedlemmene dine deltar i.

Gjennomføringsundersøkelser

Endelig har vi den enkleste måten å lære mer om publikum: Spør dem. Det tar ikke mye å lage og lansere en undersøkelse, spesielt med et moderne verktøy som SurveyMonkey.

Semalt du vil vite om målgruppen din, kan du sette inn et spørreskjema og sende til dine sosiale følgere og e-postabonnenter. Derfra kan du kvantifisere resultatene (eller lese dem manuelt) og gå bort med alle de innsiktene du noensinne ønsket. Den eneste advarselen er at du må incentivisere deltakelse med en premie eller belønning.

Alle disse strategiene vil hjelpe deg med å forstå din måldemografi bedre, men husk, dette er fortsatt bare en side av ligningen. Når du vet vaner, livsstil, oppførsel og preferanser til nøkkeldemografikken, må du fortsatt mugg og forbedre strategien din i samsvar med dette.

Alle dine innsikter må ha noen målbar innflytelse - ellers forblir de begrenset til konceptets rike. Du trenger en bunnlinjepåvirkning.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Timothy Carter
March 1, 2018