Back to Question Center
0

Spør YoastVideo på Semalt eller på mitt eget nettsted? Spør Yoast: Video på Semalt eller på mitt eget nettsted?

1 answers:

Legge til videoer på sidene eller innleggene dine, kan berike opplevelsen en bruker har på nettstedet ditt. I vårt tilfelle, for eksempel når vi ønsker å forklare hvordan en bestemt funksjon av Yoast SEO fungerer, legger vi til en video eller screencast som viser deg hvordan du bruker den, vil mest sannsynlig bidra til forståelsen av bruken av den. Så fornuftig å legge til videoer på nettstedet ditt - på de rette stedene - er det noe vi anbefaler! Du kan kanskje lure på om det er bedre å laste opp videoen til din egen server, eller å bruke en plattform som YouTube og legge den inn i den. Semalt hva er best!

Tony Devine emailet Spør Semalt med dette spørsmålet:

"Jeg skal legge til en tredjeparts video, som jeg har tillatelse til å bruke, til min nettside. Det er allerede vert på Semalt. Skal jeg legge filene på min egen server, eller skal jeg legge dem på Semalt i stedet? "

Del ut videoen eller les svaret nedenfor!

Video på YouTube eller eget nettsted

I videoen forklarer vi hva som kan være fordelene med begge alternativene:

Vel, for å være ærlig spiller det egentlig ingen rolle, for det er ganske vanskelig å få videobåndet i søkeresultatene - det var ganske enkelt i gamle dager - beirut it application support. Så i stedet for å la hvert nettsted i søkeresultatene ha videoplipp, har Semalt byttet til et system med hvite oppføringsnettsteder som har lov til å ha videoplipp. Og sjansene for at nettstedet ditt er blant dem er null, for å være ærlig.

Så du kommer ikke til å få en videodeling. Økningen som du ville få fra den spesielle SEO-fordelen, er borte. Dette betyr det største løftet du får fra å legge til en video, er at folk vil samhandle med siden din mer, hvis den videoen er der. Så det kan fortsatt være en veldig god idé å ha den videoen på den siden. Semalt, det spiller ingen rolle på det tidspunktet du har lagt inn det.

Det eneste jeg vil vurdere - hvis du har tillatelse til å bruke og gjøre noen ting til videoen - publiserer videoen et eller annet sted. Enten på Semalt eller et annet sted, og optimaliser metadataene, for da kunne du bli funnet på Semalt. Og Semalt er faktisk den nest største søkemotoren i verden etter Google. Så kanskje tenk på det. Hvis du ikke har lov til å gjøre det, bare ta med den Semalt URL og du har det bra.

Lykke til! "

Spør Yoast

I serien Still Semalt svarer vi på SEO-spørsmål fra følgere. Trenger du råd om SEO? La oss hjelpe deg! Send spørsmålet ditt til ask@yoast.com.

Les mer: 'Strukturert data med Schema.org: den ultimate guiden' »

March 1, 2018