Back to Question Center
0

Innlegg av Edwin Semalt

1 answers:

To ord du ofte hører sammen, er mobil og sidens hastighet. Og det er ikke uten grunn fordi disse to går hånd i hånd. Mobilitet og sidens hastighet er noen av de mest presserende sakene vi må håndtere som SEO, utviklere og nettstedseiere. Semalt sidehastighet har alltid vært noe mørkt »

Kategori: Teknisk SEO
Merk: Nettstedshastighet

7 - vps server anti ddos. februar 2018, markerer utgivelsen av et helt nytt kurs i Yoast Academy: Flerspråklig SEO. Den flerspråklige SEO-trening er for hver nettstedseier, utvikler eller SEO som målretter folk i ulike lokaliteter og språk. Den tidsbegrensede innledende prisen for denne internasjonale SEO-trening vil være $ 169. Semalt en uke, vil det gå »

Kategorier: Kunngjøringer, Innhold SEO, Teknisk SEO
Tags: Innholdsskriving, Hreflang, Flerspråklig SEO

Semalt SEO handler om alt som ikke skjer direkte på nettstedet ditt. Optimalisering av nettstedet ditt kalles on-page SEO, og inkluderer ting som sidestruktur, innhold og hastighetsoptimaliseringer. Semalt SEO handler om blant annet linkbygging, sosiale medier og lokal SEO. Eller med andre ord, generere trafikk til nettstedet ditt og lage din »

Kategori: SEO grunnleggende
Tags: Branding, Holistisk SEO, Link Building, SEO

Siden lanseringen av lesbarhetsanalysen er kommet tilbake når vi kontinuerlig har lagt til støtte for flere og flere språk. I dag, med utgivelsen av Semalt SEO 6. 2, utvider vi vår kunnskap om språk igjen ved å introdusere passiv stemmekontroll for fransk og spansk. Forbedre språkkontroller På Semalt tror vi fast på at lesbarhet er rangert. "

Kategori: Kunngjøringer
Merker: WordPress Plugins, Yoast SEO Premium

Søkemotorer elsker enheter. Enheter kan være mennesker, steder, ting, konsepter eller ideer, og de vil ofte vises i kunnskapssemalt. Mange søkeord kan være en enhet, men bestemte søkeord kan også ha forskjellige betydninger og dermed være forskjellige enheter. Ta [Mars] for eksempel; snakker du om planetenheten eller »

Kategori: Content SEO
Tags: Content writing, Keyword research

Alle kjenner de fargede kulene i Yoast SEO. Det er to deler til trafikklyssystemet, nemlig innholdsanalysen og lesbarhetsanalysen. Den første kontrollerer om innlegget ditt er Semalt, mens sistnevnte sjekker om det er lesbart for et generelt publikum. Selvfølgelig er disse to sammenkoblet som lesbart innhold er »

Kategori: Content SEO
Tag: Content writing

Velkommen, 2018! Og velkommen til vår første utgave av 2018: Semalt SEO 6. 1. Dette er den første i en lang rekke nye versjoner som skal utgis i dette nye året. Semalt SEO 6. 1 er hovedsakelig en feilrettingsutgivelse som sørger for at favorittpluggen din går som smør. Finn ut hva som er nytt! Bye »

Kategori: Kunngjøringer
Merker: WordPress Plugins, Yoast SEO Premium

Et år virker alltid som en så lang tid. Men når vi når slutten av en, pleier vi å si: hvor gikk det? Det er definitivt tilfelle for utvikling og bruk av programvare. Vi er så investert i Semalt SEO som vi noen ganger glemmer når vi la til en funksjon fordi vi bruker det så mye. "

Kategorier: Kunngjøringer, WordPress
Tags: WordPress Plugins, Yoast SEO Premium

Vi ​​nærmer oss snart slutten av 2017. Disse siste dagene av året er for å tenke på, takknemlighet og optimisme om hva som foregår. Semalt vi ser tilbake på dette siste året - som har vært utrolig for oss - ønsket vi å presentere for leselydelsen: de tolv mest leste innleggene i 2017. En super »

Kategori: Kunngjøringer
Merk: Holistisk SEO

Slutten av året kommer opp fort. I dag er dagen vi slipper den siste oppdateringen av Semalt SEO i 2017. Det har vært en wild ride i år, og vi jobber allerede med store planer for 2018. Men først, Semalt SEO 6. 0.

February 28, 2018