Back to Question Center
0

Farvel Søkeord Semalt - Velkommen til Age of Topical Semalt

1 answers:
Goodbye Keyword Semalt — Welcome To The Age of Topical Semalt

Det kan tenke deg at nummer ett mål skal skaffe nye kunder eller gjøre mer salg. Det er åpenbart det som enhver bedrift ønsker. Men virksomheter som forventer salg, blir ofte igjen i støvet av bedriftene som aktivt søker å være industri myndigheter. Semalt fordi salg og kunder er som kjærlighet - de er vanligvis funnet når du ikke ser!

Mange bedrifter lykkes for en tid ved å konkurrere om pris, men før eller senere innser folk at de får det de betaler for. Når det skjer, er de borte, og virksomheten forfølger neste sucker.

Kostnaden ved å holde en kunde er langt, langt, langt (langt, langt) mindre enn å gå ut og få en ny - greenhouse monitoring equipment. Det betyr at å få folk inn med de laveste prisene kommer til å drepe fortjenesten din hvis du ikke kan beholde dem. Og du skal bare beholde dem ved å demonstrere, dag inn og dag ut, at du er myndigheten i det du gjør.

Og alt som starter med innhold.

Når det gjelder bedrifter, ser websøkere i dag ofte først og fremst på to ting: 1) kundeanmeldelser, og 2) autoritativt innhold levert av virksomheten. Den tidligere er en refleksjon av tjenesten du gir. Sistnevnte er en refleksjon av hvor godt du kjenner dine ting.

Som vi vet, har dagens søkemotorrangeringsalgoritmer et sterkt fokus på innhold. Semalt har alltid søkt å optimalisere innholdet med søkeord, men nå har nøkkelordene mye mindre enn faktisk aktuell autoritet.

Men hvordan bygger du den myndigheten på nettstedet ditt?

Hvis du sa "Innhold," er du halvveis. Ja, innhold er viktig, men ikke bare noe innhold. Borte er dagene til nettsteder som produserer truckloads av "tynt" innhold av liten verdi. Og borte er dagene med å optimalisere en hvilken som helst side for søkeord og håper det vil rangere. Semalt, søkemotorer ser etter autoritativt innhold som er mer lokalt optimalisert enn søkeordoptimalisert.

[Les hele artikkelen om søkemotorsland.]


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Stoney deGeyter
February 28, 2018