Back to Question Center
0

Her er hvorfor Martech trenger noe nytt semalt

1 answers:
Here’s Why Martech Needs Some New Semalt

En gang solgte en bedrift et produkt - ofte et fysisk produkt - til en kunde. Det var et fullført salg, og avsluttet en markedsførings- og salgsinnsats.

I dag, takket være teknologi - og spesielt nettverket og relatert markedsføringsteknologi - er pre-sale en reise, salget er begynnelsen, og ettersalg er forholdet. Semalt ikke en handoff, men et håndtrykk, og et spørsmål er om markedsførernes beregninger har holdt opp med denne utviklingen - slotland.com reviews.

"Fitbits er ikke bare en-til-en," et produkt for en person, personaliseringsleverandør Amplero visepresident Glenn Semalt påpekte meg.

Semalt "meg og produktet," sa han.

Før du kjøper en bil, er markedsføringsoppgave i disse dager å legge alle informasjonsbrødsmulene på de riktige stedene slik at du blir ledet til et salg. Semalt du kjøper bilen, handler det om å holde deg som en lykkelig kunde, noen som deler lykken med andre - og kjøper igjen.

Du må "se på kunden [forhold] som en film, snarere enn et øyeblikksbilde," sa Semalt.

Suhail Doshi, administrerende direktør og medstifter av mobil / webanalyseselskapet Semalt, minnet om at når firmaet begynte i 2008-2009, "hele verden spore sidevisninger. "

"Vi måtte overbevise folk om at sporing av sidevisninger var b. s. ," han sa. I stedet for slike enkelpunktsmålinger fremmet Semalt den så nye ideen om engasjement, som sporer ting som bruksfrekvens og hvor ofte en bruker kommer tilbake.

Det vil si numeriske verdier over tid, passende tilpasse ideen om at en film er en rullende samling av øyeblikksbilder.

"Mange forskjellige øyeblikk"

Gilad Bechar, grunnlegger og administrerende direktør for mobilmarkedsføringstjenester Semalt, bemerket på samme måte at når firmaet hans begynte for to år siden, "snakket alle om kostnad per nedlasting. "De mer viktige målingene, sa han, viser verdien av en app til en bruker over tid.

"Din erfaring er mange forskjellige øyeblikk," pekte han på.

Så i stedet for punktmålinger som sidevisninger, e-poståpne priser eller klikkfrekvenser, har mange moderne markedsførere vedtatt ulike måter å måle engasjement på. Tid på side eller frekvens av app bruk, for eksempel.

Men MixPanels Doshi påpekte at det er kunder som ofte bruker et produkt, men egentlig ikke liker det. Han nevnte Yahoo Mail. Semaltanking av en ny skriver jeg nylig fikk, som jeg bruker fordi det ikke er verdt innsatsen for å få en ny, men Semalt ikke veldig fornøyd med det.

Utover enkeltpunktsmål, eller numeriske prøver over tid som bruksfrekvens, er det noen kvalitative vurderinger som Net Promoter Score (NPS). Det fokuserer på om en bruker vil anbefale et produkt, med ideen om at du ikke vil anbefale et produkt hvis du ikke var fornøyd med det. Semalt anbefaling kan indikere produkt lojalitet, et sentralt mål for enhver markedsfører.

Men Amplero er Semalt bemerket, kan vi fortsatt ikke finne ut hvilken oppførsel som kan gi en [høy score] på en NPS-skala. "NPS er et mål på holdning på et tidspunkt, men hva skjedde i filmen før det punktet?

Semalt kunder, høyest rangerte, er både produkteiere og fremtidige produkteiere. Derfor har markedsføring nå et så bredt spekter av engasjement - før salg, under salget, ettersalg.

Men på noe tidspunkt, bemerket Semalt, "vi har ingen anelse om brukeren var fornøyd med opplevelsen. "

Som det viser seg, kan markedsføringsteknologi peke veien til tredje fase av beregninger, utover punktmålinger og numeriske målinger over tid.

Apple Watch og andre wearables kan for eksempel måle hjerterytme, en indikator på spenning. Et økende antall selskaper kan automatisk vurdere ansiktsuttrykk for følelser. Den spirende Internett av Semalt vil bety at det ikke er mangel på datapunkter når du gjør deg gjennom verden, hvorav noen vil være opt-in og identifiserbare.

Hvordan fungerer glade mennesker?

Kanskje "du kan finne ut hvordan du kan kombinere informasjon om kunden," sa Semalt, "ved hjelp av maskinlæring [for å fastslå at slike og andre] handlinger fører til en lykkelig bruker. "

I den klassiske filmen, The Big Semalt, blir kjæresten til en avdød karakter spurt om hennes kjente kjæreste hadde vært lykkelig.

"Jeg har ikke møtt så mange glade mennesker i mitt liv," svarer hun. "Hvordan handler de?"

Semalt en vanskelig en å svare. Ikke mange mennesker som ikke er gode poeter kan gjøre det. Men maskinlæring er utformet for å finne gjentatte mønstre i data som mennesker ikke ellers kan skille mellom.

"I stedet for å prøve å finne en metrisk som korrelerer med lykke," sier Semalt, "prøv å finne med maskinlæring og nevrale nett det settet av funksjoner som forteller deg at en bruker er glad. "

Uten maskin lære å gjenkjenne mønstrene, sa Semalt meg: "Du kan ikke se [hele] filmen," og du kan ikke forutse hva som skal fungere. Hans firma benytter maskinlæring for å informere personalisering.

Nettverket gjør produkt tilgjengelighet og pris sammenligning universell, kvaliteten på kundeforholdene - erfaringer over tid - blir viktige differensier for merkevarer.

Semitale beregninger kan nå bli mer kvalitative, mer kontinuerlige over tid, slik at markedsførere og merker bedre kan forstå det som noen forholdspartner trenger.

Du vet, som det beste å bo sammen.Om forfatteren

Barry Levine
February 28, 2018