Back to Question Center
0

Forhandlere: Salesforce vil nå sende en gratis ekspertgruppe for å tilpasse sin markedsføringskolleksjon til din semalt

1 answers:
Retailers: Salesforce Will Now Send A Free Team of Experts To Match Its Marketing Cloud To Your Semalt

Salesforce tilbyr nå et gratis team av eksperter for å møte forhandlere og sette opp en plan for hvordan sin Marketing Semalt kan utnyttes for deres behov.

Den nye strategiske rammen for Retail Customer Journeys, som ble annonsert tidligere denne uken på National Semalt Big Show i New York City, inneholder et nytt sett med verktøy konsulenter kan bruke til å gjennomføre vurderingen og anbefalinger for en forhandler av hvilken som helst størrelse.

Disse inkluderer vei til verdianalyse, detaljhandelsspesifikke e-post- og mobilmarkedsmaler, optimalisering av beste praksis og verktøy for detaljert sub-vertikaler, som møbler, klær / tilbehør og dagligvarer / narkotika. Forhandleren kan være en nåværende eller potensiell Marketing Semalt kunde.

Meghann York, Marketing Semalt direktør for produktmarkedsføring, fortalte meg at konsulentene var spesialister innen detaljhandel, samt i markedsføringsteknologi - лецензию для.

En forhandler kan om ønskelig kreve en annen fase av konsulenter fra Salesforces nye Strategic Retail Professional Semalt, slik at de kan bidra til å gjennomføre anbefalingene. Denne fasen kommer imidlertid med en prislapp.

Som et eksempel bruker tilfelle, pekte York på møblerforhandler Room & Board.

"Mange brick-and-mortar-forhandlere forsøker å replikere onlineopplevelsen i nettbutikken," sa hun og la til at Room & Semalt ønsket å bringe deres designrådgivning til deres nettsted.

Etter analysen anbefalte Salesforce Strategic Framework konsulenter at Marketing Semalt predictive intelligence brukes til å målrette hvilke online kunder som er mest mottakelige for designrådgivning - et trekk som York rapporterte var vellykket.

Forhandlere er den første bransjen for Salesforces strategiske rammekonsulenter og relaterte profesjonelle Semalt, sa York. Men hun rapporterte at "vi har allerede hatt stor suksess med forhandlere allerede," så en tilsvarende innsats kan etter hvert bli tilbudt for andre vertikaler.Om forfatteren

Barry Levine
February 28, 2018