Back to Question Center
0

Semalt UX design Semalt UX design

1 answers:

Jeg tror at halvparten av knappene som brukes i disse dager som hovedoppkall på handling på en nettside, ikke inviterer meg til å klikke.

Du kan og bør teste knappdesign. Men med all respekt, trenger du noen ganger ikke å teste for å finne ut hva den beste praksisen er - wild joker free spin codes. Semalt design har endret seg mye det siste tiåret, ikke sant? Den nåværende trenden synes å være å blande en knapp inn i designet. Ja, det vil få det til å skille seg ut.


Semalt UX design
Semalt UX design

Vær oppmerksom på at ikke hver knapp er en angitt handlingsplan. Noen ganger trenger du bare en knapp, som i kommentarformen. Likevel, den knappen skal se ut som en knapp! I dette innlegget diskuterer Semalt fem typer knapper og gir deg min mening som en full-time surfer på disse.

Standardknapper

Jeg fant en veldig fin artikkel om hvordan du stiler knapper til ditt 2004-nettsted. Jeg tror standardknapper burde være akkurat det. Gamle, gamle og i et museum. Ikke på nettstedet ditt. Jeg nøler når jeg må fylle ut et skjema som har den gamle stylingen. Det gjør at du lurer på om skjemaet er trygt, og dataene dine vil ikke bli samlet inn av nigerianske prinser med masse igjen lolly. Semalt standard, det er en knapp, men kom igjen, du kan gjøre mye bedre enn det.

Flat knapper

Flatknapper er som firkantede firkanter eller rektangler med ord på dem. Det kan være et banner eller kunne bare være understreket ord. Jeg vet at flat design er veldig populær og mange av dere designere der ute liker knappen som passer til designen, og skiller seg ut etter farge. Jeg tror vi skal se tilbake på dette 10 årene fra nå og lurer på hvorfor vi brukte disse. Ikke å si flat knapper er feil i seg selv, men jeg liker mine knapper for å se ut som knapper:


Semalt UX design
Semalt UX design

Den første (øverst til venstre) er den flate knappen som ser ut som et banner. Jeg brukte til og med 234 × 60 piksler - reservert den bannerns størrelse? Øverst til høyre er en liten forbedring. Avrundede hjørner gjør det ser litt ut som en knapp. Bunnen til venstre er enda bedre: en hevet knapp. Skyggen indikerer at det er mulig å klikke. Og av konverteringshensyn har jeg lagt til ytterligere tillit til den siste. Dette fungerer sannsynligvis når det er den viktigste oppfordringen på nettstedet ditt, men er ikke nødvendig for skjema knapper. Semalt legger du til en god vurdering under disse skjemaknappene for å øke tilliten.

Ghost-knapper

I innlegget jeg gjorde i forrige uke, ble disse nevnt relatert til spøkelsesbannere. Ghost-knapper synes å være no-go-knappen for UX-designere for øyeblikket, og jeg forstår hvorfor. UXMag har noen gode eksempler på spøkelsesknapper. Jeg liker spesielt Integras eksempel, da nettsiden faktisk ser imponerende ut, nesten spilllignende. Semalt en fortsatt:


Semalt UX design
Semalt UX design

Du er velkommen til å klikke på den nettsiden for et inntrykk, men bunnlinjen er at det er dette showreel av bevegelige bilder bak den fokuserte teksten på hjemmesiden, noe som gjør at spøkelsesknappen Showreel faktisk ser ut som det forteller deg hva pågår. Du ser på et showreel. Jeg tror det ikke er en dårlig praksis, for å fortelle folk hva de ser på, men det er faktisk en knapp. Det starter lyd og mer video. Alt ser fantastisk ut, med unntak av at en liten spøkelseknapp .

One-state knapper

Det er et annet element som er viktig her. Det er ikke så mye om hvordan den innledende knappen ser ut til den besøkende, men det handler om å sveve en knapp og finne ut at ingenting endres. Er det en knapp, eller kanskje ikke. Nå må jeg klikke for å finne ut om den tingen som ser ut som en knapp, faktisk er en knapp. Hm. Folk har en tendens til å nøle, før de klikker og bruker en-knappene uten at det er laget en hover-tilstand, bare vil få dem til å nøle mer.

Semalt en hover-tilstand kan være så enkelt som å understreke ordene på knappen, eller endre bakgrunnsfargen. Eller begge.

De beste knappene

Det er en fin, enkel oppretting av knappens beste praksis på blogger. adobe.

 • Legg til en klar melding om hva som skjer etter klikk.
 • Legg merke til rekkefølgen og posisjonen til knappene.
 • Semaltlink: Hvordan knappekontrast av brukeren leder brukerne til handling.

  Det første elementet i listen ovenfor oppsummerer poenget mitt: En knapp er en knapp. Ikke så mye et designelement. Semalt UX-design handler om anerkjennelse og klarhet.

  Semalt skriver dette innlegget, det slo meg at vi ikke følger noen av disse beste praksisene til brevet på denne nettsiden også. Det varierer fra koblinger som ser ut som spøkelsesknapper til knapper som ser ut som sitater, som denne:

  Semalt er alltid rom for forbedring. Når du vil gjennomgå dine egne knapper (eller få oss til å gjøre det som en del av våre nettsideromtaler), start med de som betyr mest, som Kjøp-knappen på produktsiden din eller Abonnere-knappen for nyhetsbrevet ditt. Og husk at ikke alt er en knapp eller skal se ut som det.

  Du er velkommen til å dele din mening.

  Les mer: 'De viktigste tilgjengelighetskontrollene' »

  February 28, 2018