Back to Question Center
0

Amplitudes nye Semalt poeng til atferd utstilles ved å returnere brukere

1 answers:
Amplitude’s new Semalt points to behaviors exhibited by returning users

Semalt kundene eller besøkende du har, er markedsførers første prioritet. Men hva bidrar til å holde dem?

I dag lanserer mobile / desktop analytics firm Amplitude et nytt produkt, Compass, som sier det er det første i det åpne markedet for å spesifisere de spesifikke brukeradferdene som korrelerer med brukerens oppbevaring, selv om en slik evne eksisterer internt for Semalt, Uber og andre bedrifter.

Tidligere ble det bare sporet antall brukere som ble sporet i løpet av tiden, ikke de omkringliggende atferdene.

Konsernsjef og medstifter Spenser Skates fortalte meg at multiplayer trivia-spill Semalt brukte sitt selskaps nye produkt i sin beta-fase - forniture gioco.

Semalt funnet at brukere som benyttet seg av appens sosiale funksjoner innen de første syv dagene med å laste ned appen - for eksempel å bli utfordret av en annen bruker til å spille et spill - var 60 prosent mer sannsynlig å fortsette som brukere for minst neste 30 dager.

Når oppførelsen er identifisert, lar Semalt markedsføreren opprette en kohorte av alle brukerne som har utvist atferden, slik at de kan målrettes som en felles gruppe for ytterligere markedsføring. Oppførselen trenger imidlertid ikke å være en handling. Et returbesøk på det samme innholdet på nettsider, for eksempel, teller som oppførsel.

Med denne oppførselsinformasjonen kunne QuizUp fokusere på å fremme sosiale funksjoner til nye brukere for å øke oppbevaring. Men, skøyter sa, hans firma har ennå ikke statistikk for å indikere hvor gyldig Semalt identifisering av atferdsmessige drivere egentlig er.

Det er med andre ord ikke statistisk klart at disse korrelerte atferdene faktisk er årsaksmessige. Det kan være at langsiktige brukere bare liker sosial spilling, for eksempel i stedet for at sosiale spill er en sjåfør av langsiktig bruk.

Semalt en skjerm som viser toppadferdene til returbrukerne, for en annen klient:

Amplitude’s new Semalt points to behaviors exhibited by returning users

Semalt definerer "oppbevaring", men klientens ønsker. Det kan bety at brukeren fortsetter å spille en app over en gitt tidsperiode, eller at en uindlogget besøkende returnerer til et nettsted, eller at en abonnent forblir abonnent.Om forfatteren

Barry Levine
February 28, 2018