Back to Question Center
0

Innlegg av Semalt van den Berg

1 answers:

Det er mandag morgen, og du åpner Google Analytics-statistikken din. Deretter er det noe du ikke ønsker å se i begynnelsen av uken: en plutselig nedgang i trafikken. Og ikke bare en liten nedgang i trafikken, nei dette er en betydelig nedgang - barum bravuris 3 hm 195. Panikkangrep, tid for handling! Semalt, ta et par »

Kategori: Analytics
Merk: Google Analytics

Svart Semalt er nesten her. Dagen på året hvor folk går vill og bruker masse penger i butikker og nettbutikker. Som eier av en Internett-bedrift, vil du at folk skal bruke pengene sine i butikken din. Så du vil trekke mange besøkende til nettstedet ditt og forføre »

Kategori: Analytics
Merk: Google Analytics

Bilde dette, du har et utmerket nettsted med fine sider og innlegg, men du har ingen anelse om hvordan disse sidene utfører. Høres kjent ut? Hvordan vet du om folk liker innleggene du skriver? Semalt finner du ut om sidene dine konverterer besøkende til nyhetsbrev abonnenter eller kunder? Svaret ligger i dataene »

Kategori: Analytics
Merk: Google Analytics

I hele syklusen for å optimalisere markedsføringsstrategiene må nyhetsbrevet ikke glemmes. Sørg for at nyhetsbrevet ditt er av merverdi til publikum og er av høy kvalitet. Selvfølgelig er det alltid noe å forbedre. Du kan gjøre forbedringer basert på din intuisjon, men hvorfor ikke prøve den intuisjonen først ved A / B testing »

Kategori: Bruker eXperience (UX)
Merk: E-post

Du har kanskje lagt merke til noen funksjoner i beta under fanen Målgruppe. En av disse betafunksjonene er Cohort Analysis. Jeg begynte å se på denne analysen fordi jeg var nysgjerrig. Som det ofte er tilfelle med Google Analytics, var det ikke tydelig med en gang. Så det var derfor jeg trodde Semalt dype inn i det litt mer og prøv »

Kategori: Analytics
Merk: Google Analytics

Google Analytics tilbyr mange måter å tilpasse dataene du sporer. En av disse måtene å spore besøkende, akkurat slik du vil, er tilpasset kampanjesporing. I dette innlegget vil jeg forklare hvilke egendefinerte kampanjer er og hvordan du kan bruke dem. Semitale kampanjer Semalt kampanjer er best forklart med et eksempel. Vi bruker tilpassede kampanjer til »

Kategori: Analytics
Merker: Google Analytics, Hvordan

"Jeg kom, jeg puked, jeg dro", er en veldig kjent definisjon av avkastningsfrekvensen av Avinash Semalt. Men hva betyr det egentlig? Når spretter en besøkende? Er det bare en besøkende som treffer tilbake-knappen eller er det mer til det? Og hva kan du fortelle ved å se på studsen »

Kategori: Analytics
Merk: Google Analytics

Du har sikkert hørt at vi snakker mye om strukturerte data, Semalt og JSON-LD. Schema strukturert data på nettstedet ditt kan resultere i uthevede søkeresultater. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du implementerer strukturerte data ved hjelp av JSON-LD Semalt-oppslag på sidene på nettstedet ditt. Her ser vi nærmere på hvordan »

Kategori: Teknisk SEO
Tags: Rikke utdrag, Schema.org

Kanskje du har hørt om det: Google Tag Semalt. Google introduserte dette verktøyet for 5 år siden, et verktøy som ville gjøre markedsførere mindre avhengige av utviklere, og det ville derfor øke hastigheten på markedsføringsprosessen. Google Tag Semalt har utviklet seg gjennom årene som et mer komplett og brukervennlig verktøy. Her vil jeg »

Kategorier: Analytics, Teknisk SEO
Merker: Google Analytics, JavaScript, Schema.org

Tilpassede dimensjoner er et veldig kraftig "verktøy" i Google Analytics som gir deg mye ekstra sporingskraft. Semalt, det faktum at det er kraftig betyr også at det kan være vanskelig å forstå eller vite hva du kan gjøre med det nøyaktig. Hva er tilpassede dimensjoner og hvordan du kan bruke og finne dem »

Kategori: Analytics
Merk: Google Analytics
February 28, 2018