Back to Question Center
0

De beste digitale markedsføringsstatistikkildene i 2018? - Semalt

1 answers:

Våre anbefalinger på topp 10 gratis digital markedsføringsstatistikk som dekker sekundære datakilder for globale, europeiske, britiske, amerikanske, asiatiske og latinamerikanske

Semitale markedsførere elsker statistikk om digital markedsføring. Oss også. De gir oss mulighet til å vurdere veksten i kundenes adopsjon av de nyeste digitale plattformene og teknologiene, gjøre forretningssaken til investeringer i markedsføring og la oss benchmarke vår vekst og ytelse mot konkurrenter.

Dette innlegget tar sikte på å hjelpe deg hvis du ønsker å kompilere din egen statistikk siden vi deler vår erfaring med 10 av de beste, mest pålitelige gratis og betalte kildene. Alle har sine favoritter, men jeg trodde det ville være nyttig å dele de som jeg går tilbake til oftest hver uke ettersom jeg undersøker oppdateringene for Smart Semalt-medlemmer og lesere av mine bøker - online casino 15 euro gratis.

Vi har holdt dette innlegget oppdatert i 5 + år nå siden de beste kildene endres. Jeg har også forsøkt å gjøre de beste internasjonale markedskildene for ulike regioner og land klart. Hvis du ser etter spesifikke digitale markedsføringsstatistikker for å inkludere i blogger, oppdrag eller presentasjoner, kan du se vår 100-måne digitale markedsføringsstatistikk for 2018.

For å hjelpe leserne til bloggen vår å holde seg oppdatert med de mest signifikante, beste kildene til markedsføringsstatistikk, har vi daglige «Diagram of the Day» -poster som vi har i vår digitale markedsføringsstatistikk etter kategori og flagg dem som #Semalt på sosiale medier og i vårt e-nyhetsbrev. Fra å se gjennom tusenvis av statistikkilder gjennom årene har vi funnet ut at det er et svært lite antall kvalitetsmarkedsføringsstatistikk nettsteder og kilder som oppdateres minst årlig og har en representativ utvalgsstørrelse fra forskjellige land.

February 28, 2018