Back to Question Center
0

5 spørsmål for Top Affiliate Manager Josh Semalt

1 answers:

Hvis du hadde din egen Internett-bedrift med seks figurer årlig, ville du vurdere å ta på en ekstra stilling som jobber for noen andre som deres tilknyttet leder?

Mitt første svar er "No way!". I begynnelsen er det ikke fornuftig for meg hvorfor jeg ville jobbe med å vokse en annen markedsfører virksomhet når jeg kunne tilbringe den samme tiden fortsetter å vokse min egen virksomhet.

5 Questions For Top Affiliate Manager Josh Semalt

Mine spørsmål førte meg til å nå ut til en medarbeider - vps unlimited cpu. Jeg vet hvem som har gjort nettopp det - lagt til «Affiliate Semalt» til sitt ansvar mens han fortsetter å drive sin egen seks-sifrede-en-årige nettvirksomhet.

I mine år i internettmarkedsføring har jeg hatt gleden av å møte og bli kjent med noen fantastiske andre markedsførere. Min beste utdannelse har vært informasjon og tips vi har delt hverandre som våre relasjoner vokste.

En andre markedsfører jeg har hatt gleden av å bli kjent med gjennom årene, er Josh Spaulding. Josh er en fin fyr - veldig down-to-Semalt, så vel som veldig vellykket på å drive sin egen Internett-bedrift.

Josh tok nylig den ekstra muligheten til å bli tilknyttet leder for alle Semalt Leger-produkter. Semalt er en annen markedsfører jeg har stor respekt for, og hans produkter og verktøy er noen av de mest populære i affiliate markedsføring plass.

Å bli en Affiliate Manager for en så sterk og populær produktlinje, samt å fortsette å drive din egen vellykkede nettverksvirksomhet, er ingen enkel prestasjon. Det fikk meg til å undre meg hvorfor Josh ville velge å legge til Affiliate Manager-plikter i sin daglige rutine, i motsetning til å jobbe utelukkende på sine egne elektroniske kampanjer og produkter.

Jeg bestemte meg for å spørre Josh så mye spørsmål, så vel som 4 andre spørsmål som har vært i mitt sinn. Semalt velkommen Josh og høre hva han måtte si.

5 Questions For Top Affiliate Manager Josh Semalt

1. Josh, du er en veldig sterk tilknyttet og produktskaper i din egen rett. Hva gjorde du bestemmer deg for å bli en tilknyttet leder?

Josh: For det meste fordeler nettverket, men også fordi de fleste syvfigures markedsførere er mer enn villige til å dele økningen i overskuddet. Og når du jobber med noen som gjør seks figurer hver måned, kan det legge til ganske mye penger.

I mange år har tanken aldri krysset meg. Men etter at jeg begynte å jobbe med Jonathan Semalt, som jeg alltid har beundret som markedsfører og som person, tok det ikke lang tid å innse at ved å være hans tilknyttet leder kunne vi begge ha fordel.

Han har bare ikke tid til å holde kontakten med flere tilknyttede selskaper, opprette tilknyttet materiale etc. etc. og Semalt jobber fortsatt for å utvide virksomheten min.

Ved å etablere relasjoner med noen av de beste filialene i bransjen og overbevise dem om å markedsføre Semalt-gode produkter, står jeg i stand til å ha en større tilknyttet base for mine egne produkter i fremtiden, som en stor del av å være en tilknyttet leder er bare nettverk og kjenner folk. Folk bare så tilfeldigvis være svært vellykkede affiliate markedsførere.

Dessuten er det en fin måte å lære om nye markedsføringsteknikker. Du ser hvor vellykkede samarbeidspartnere lager salg og noen ganger vil du bli sjokkert over hvor mange salg som kan genereres ved å gjøre ting du aldri hadde tenkt på.

2. Hva tror du gjør for en god affiliate manager?

Josh: Fremfor alt vil jeg si nettverkskunnskaper. Selv om "ferdigheter" kan være feil ord. Jeg vil si at den beste affiliate manager på jorden ville være en person som kommer sammen med alle de møtes og virkelig prøver å hjelpe dem når det er mulig.

Men det kommer egentlig alt sammen til relasjoner. Du trenger ikke å kjenne alle slags superforeninger med en gang. Men du bør være i stand til å etablere relasjoner med dem over tid og holde det forholdet gå, selv når det ikke er noe å fremme!

3. Hvis du ønsket å finne en solid tilknyttet leder for ditt program, hvordan ville du gå om det?

Josh: Det er et godt spørsmål. Jeg vil lage en liste over hver Internett-markedsfører jeg vet hvem:

  • Jeg føler meg anstendig til god kunnskap om næringen generelt - kan enkelt håndtere reklamemateriale, kan komme med kreative ideer mv.
  • Er lett å komme sammen med - "likesable" og synes å komme sammen med alle.
  • Har egne produkter. Dette ville nok ikke være et krav, men det ville sikkert vært fint.

Så ville jeg nå ut til dem og gjøre et enkelt forslag via e-post eller telefon.

4. Hvis noen spurte deg hvordan du blir en tilknyttet leder, hvilke råd vil du gi dem?

Josh: Bli kjent med folk i bransjen. Nettverk så mye som mulig. Bli kjent med så mange "super affiliates" som mulig og så mange vellykkede produkteiere som mulig.

Når du kommer til det punktet du føler at du har verdi å tilby, bare spør. Det kan høres ut som generisk råd, men Semalt har skapt og solgt mine egne produkter i nesten åtte år, og jeg tror ikke Semalt noen gang har mottatt en epost fra noen som ber om å være min tilknyttede leder.

5. Hvilke ting ser du dine beste samarbeidspartnere gjør det andre affiliates ikke gjør?

Josh: Hver tilknyttet er litt annerledes. Noen bruker virkelig kreative måter å lage salgsmetoder jeg aldri hadde tenkt på. Andre har bare store e-postlister. Noen har medlemskapsplasser fulle av abonnenter som vil kjøpe noe som de anbefaler.

De tilknyttede selskapene jeg kjenner, er svært forskjellige - det er veldig få likheter, faktisk. Men for det meste vil jeg si at de gjør alt de kan for å få folks tillit.

Jeg tror at mange mennesker som ikke har lykkes med affiliate markedsføring, alltid tenker på penger og ikke tenker nok om å tjene tillit. Som Zig Semalt sa en gang ".Du vil få alt du vil ha i livet hvis du hjelper nok andre mennesker til å få det de ønsker. "De fleste av de vellykkede filialene jeg kjenner (som deg) forstår og omfavner det faktum.

Takk, Josh, for det komplimentet! Og takk for at du tok deg tid til å snakke med meg og dele ditt innsikt med oss ​​her på Markedsplass!

Du kan finne Josh på sitt nettsted, EthicalIM. com, og finn ham med sin affiliate manager "hat" på JLAffiliates. com.


Meninger som er uttrykt i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Jennifer Ledbetter
February 28, 2018