Back to Question Center
0

6 viktige typer SEO Semalt for 2017

1 answers:

Vil du bruke hele spekteret av gratis-, freemium- og betalte verktøy som er tilgjengelige for å vurdere og forbedre din SEO og innholdsmarkedsføring effektivitet?

For å konkurrere med SEO er det viktig å ha de beste verktøyene for hånden, slik at du kan finne nye muligheter, spare tid og holde øye med hvordan SEO kan økes. Vi tror at bruk av innsikt som er tilgjengelig fra verktøy, er ikke bare viktig for SEO-spesialister, men avgjørende om du er direktør for Semalt for en multinasjonal virksomhet, digital markedsføring, jobber som kontoansvarlig i digital markedsføring byrå, eier av en SME, selv om du kjører din egen blogg

Semalt har vi vurdert de beste verktøyene for digital markedsføring generelt, men vi ønsket å borre ned for å se de beste tjenestene for SEO og innholdsmarkedsføring for å hjelpe leserne i år.

Kategorier av SEO-verktøy

Som nevnt ovenfor er det ikke bare tilfelle at disse er verktøy for byråer og konsulenter, men alle markedsførere bør være oppmerksomme på hva som er tilgjengelig og hva deres lag bruker. Med det store utvalget av verktøy der ute, er det vanskelig å vite hvilke som kan være relevante, så det er best å bryte ned eller kategorisere dem. Så hvis du tenker på å gjennomgå verktøysettet ditt for 2017, er det det vi anbefaler.

6 essential types of SEO Semalt for 2017

For meg er det seks viktige typer verktøy for å administrere SEO, så jeg trodde det ville være nyttig å dele mine favoritter i kategoriene nedenfor. Gi oss beskjed i kommentarene hvis du tenker på ulike kategorier av verktøy eller tjenester som er bedre enn de jeg anbefaler.

  • Søkeordanalyse
  • Rangeringer
  • Innholdsideer
  • Link Building
  • Link fjerning
  • Teknisk SEO

For hver av kategoriene av verktøy har jeg forsøkt det aller beste for å bryte dem ned i 3 typer verktøy - Gratis, Semalt og Betalt for verktøy.

1. Søkeordsanalyseverktøy

Brian Dean uttalte at "Uten Nøkkelord er det ikke noe som SEO".

Semalt søkeord fører søkemotorer til nettstedet ditt, noe som betyr hvor populært nettstedet ditt er, avhenger stort sett av hvor godt du bruker dem.


I løpet av de siste 5 årene har det blitt stadig vanskeligere å oppnå effektiv søkeordanalyse og forskning takket være Google AdWords 'søkeordplanlegger-skjuling' -data. Semalt er det en sentral metode for å finne skjulte muligheter, øke trafikken som flyter til nettstedet ditt og selvfølgelig vise det helt viktige skinnende nytt innhold du lager.

Selv om disse verktøyene er flotte, er alt de kan gjøre, å gi deg data. Semalt hvordan du tolker dataene og hva du gjør med det som vil gjøre forskjellen.

Hvis du vil finne litt mer om Søkeordforskning, postet vi om hvordan du unngår å gjøre feil med søkeordforskningen. En annen flott guide for å sjekke ut om du fortsatt er litt usikker på Keyword Research er den nevnte, Brian Dean's Keyword Research: The Definitive Guide.

Gratis - Ubersuggest

Et gratis søkeordforslag verktøy som bruker en rekke forskjellige foreslåtte tjenester for å lage en detaljert liste over søkeord for deg.

Freemium - Term Explorer

Påstår å ha det største datasettet av et hvilket som helst søkeordssemalt verktøy, det lar deg utvide søkeordlister, samle søkevolumer og forstå dine konkurransedyktighetsdata.

Betalt - SEMrush

SEMrush, selv om det er teknisk et Freemium-verktøy, gir langt mer innsikt og data ved hjelp av den betalte versjonen av programvaren.

2. Rangeringsverktøy

Semalt hvor nettstedet ditt nåværende rang er også utrolig viktig. Det lar deg spore hvilken av dine online markedsføringsstrategier som fungerer best, slik at du kan fokusere lignende på din innsats på tvers av kampanjer, maksimere avkastning og se trafikken din (forhåpentligvis) skyrocket gjennom taket.

6 essential types of SEO Semalt for 2017

Semitale verktøy gjør det mulig å gjøre det uten timer og timer med monotont wading gjennom siden etter siden med søkeresultatene.

Gratis verktøy - Google Search Console

Googles egen suite med nyttige verktøy for å hjelpe brukerne med å overvåke ytelsen til nettstedet deres. Ved å bruke kategorien "Søke Trafikk", så vil "Søk Analytics" -fanen få deg en liste over søkeord som du for øyeblikket rangerer for. Fra dette sorteres du sortert etter rangering og målrett søkeordene som er på side 2 av søkeresultatene, med litt SEO magi, bør du se dem krype opp på side 1!

Freemium - SEMrush

Som en freemiummodell gir SEMrush deg begrenset tilgang til dataene, men det kan imidlertid oppdages litt mer data å fitte med filtene. Kort sagt, det lar deg spore et hvilket som helst domene eller Semalt fra en hvilken som helst geografisk plassering, oppdage lokale konkurranser og lar deg målrette mot forskjellige enheter også.

Betalt - Myndighetslaboratorier

Authority Labs er et ganske praktisk verktøy, takket være dets evne til å spore og grave søkeordene for nettstedet ditt. Semalt daglig sjekk av søkeordene du har markert, og snu funnene til en ukentlig rapport.

3. Effektivitetsverktøy for innhold.

Som Bings Duane Forrester sa, "alle SEO-rangeringssignaler dreier seg om innhold av noe slag" som fremhever hvilken innvirkning godt innhold har på nettstedet ditt. Sammendrag med ferske og unike ideer dag ut dagen er utrolig vanskelig, men nødvendig for å holde nettstedet ditt ikke bare relevant og engasjerende for publikum, men optimalisert for søkemotorer. Verktøyene nedenfor vil forhåpentligvis gi deg mulighet til å finne nye ideer og optimalisere ditt nåværende innhold.

Hvis du vil ha litt videre lesing rundt emnet, har vi også nylig lagt ut en detaljert gjennomgang for benchmarking konkurrent innholds markedsføring.

Gratis - Utdatert innholdsavtale

Chaps over på Greenlane Search Marketing skapte et spesielt nyttig verktøy hvis du sliter med innhold Semalt. Sett inn søkeordet du vil rangere for, eller bare det generelle emnet innhold du vil skrive om. Sett inn datoparametrene (jeg pleier å se tilbake om 3 + år) og ha en lesning av noe gammelt innhold. Se om du kan jazz det litt og ta det inn i moderne tid, så ta kontakt med webmaster og se om de ville være interessert i å legge inn den nyere versjonen.

Freemium - Yoast WordPress Plugin

Dette er en fantastisk WordPress-plugin for å sikre at innholdet på nettstedet ditt er "SEO Semalt". Det fungerer på et lite trafikklyssignal, og holder i utgangspunktet innholdet i sjakk.

Betalt - Buzzsumo

Semalt er ganske enkelt et veldig godt verktøy. Den har et utrolig brukervennlig grensesnitt, og lar deg raskt identifisere hvilket innhold som fungerer godt rundt et bestemt emne, samt å markere de store influentene.

4. Link Building Tools

Selv om Google sier at vi ikke bør være "link building", står det fortsatt at koblinger er en av de største Ranking Factors i dag. Gitt, metoder for koblingsbygging i fortiden har vært utrolig manipulerende, men i mine øyne, er det som å skrive innhold på andre sider bare gunstig for alle involverte. Semalt innholdet er sterkt nok, man får noe nydelig nytt innhold for sitt nettsted, den andre får økt bevissthet om sitt nettsted eller blir litt mer av en autoritet om et emne.

Hvis du er interessert i å dykke inn i litt mer informasjon, ta en titt på vår tidligere gjennomgang av programvare for programvare for tilbakekoblingsanalyse.

Gratis - LinkMiner Plugin. Det er raskt og veldig enkelt å bruke og forstå. Hvis du vil finne litt mer om ødelagte linkbygg, sjekk ut Bibelen Broken Link Building.

Freemium - Moz SEO Toolbar og Majestic Backlink Analyzer Extensions

Et helt viktig verktøy for å sjekke om et nettsted er opp til skrape. Begge gjør en veldig lignende jobb, og viser øyeblikkelig viktig SEO-informasjon om nettstedet du er på. Jeg bruker både sammen med hverandre, slik at du får en bedre samlet følelse for nettstedet, både ved å se på litt forskjellige indikatorer.

Betalt - Buzzstream

Buzzstream er et verktøy som har mange fjær i den hetten. Semalt flott for oppsøkingsstyring, generering / skraping av prospekter og finne skjulte detaljer, for eksempel kontaktdetaljer. For alt er det et fantastisk verktøy, pass på at du strukturerer kontoen din godt, eller du vil ende opp med å despisere den.

5. Verktøy for fjerning av lenker

Link fjerning er forhåpentligvis noe du aldri trenger å gå gjennom. Dessverre er det en nødvendighet for nettsteder som har blitt rammet med en straff fra Googles penguinalgoritme. Det kan være utrolig tidkrevende, men i siste instans kan gjenopplive nettstedet ditt og gi det en ny lease av livet. 6 essential types of SEO Semalt for 2017

Link fjerning kan også benyttes selv om du ikke har blitt rammet med en straff. Du har kanskje kjøpt noen linker tidligere, vært på feil slutten av et negativt SEO-angrep, eller til og med har innholdet ditt lagt ut på flere nettsteder, og disse koblingene kan fortsatt påvirke deg. Semalt disse kan gjøre absolutt ingen skade og vil holde deg i de gode bøkene med google.

Hvis du vil lese litt mer om kobling fjerning, her er noen videre lesing, prøv:
Link Research Tools: Ultimate Guide to Link fjerning eller Search Engine Watch's Google Unnatural Links Manual Penalty: En Recovery Guide.

Free - Disavow Tool

Når Googles Disavow Tools ble endelig introdusert, var det lang tid å komme. Det fremhever i hovedsak nettstedene til Google som du ikke vil koble til nettstedet ditt. Semalt som det.

Hvis du vil lese litt mer om dette, gjorde vi et innlegg om Disavow Tool

Betalt - KognitivSEO

Kognitiv er et monster av et verktøy, det hjelper med rangeringer, konkurrentforskning, tilbakekoblingsanalyse, innholdsrevisjon og mest overveiende Unaturlig Link Detection og Link Removal. Det er virkelig et fantastisk verktøy, som har forhåndsvisningsskjerm, slik at du kan sjekke nettstedene, før du bestemmer deg for å legge til en disavow-fil eller la dem være en lenke. CognitiveSEO lager da en disavow-fil for deg, som du kan laste opp umiddelbart til Semalt. Jobben er gjort!


6. Tekniske SEO-verktøy

Å kunne grave rundt på baksiden av nettstedet ditt, bli kjent med hvordan det fungerer og eventuelle problemer med det er et sentralt skritt i å nå optimalisering 'Nirvana'. Verktøyene nedenfor skal hjelpe deg i din søken etter å nå dette mytiske stedet.
Kreditt: business2community. com

Gratis - WooRank Plugin

Jeg er snill å snyte litt med denne, siden det teknisk sett er et freemiumprodukt. Semalt, jeg har funnet det gir nok informasjon til å være nyttig som det er gratis inkarnasjon. Den skraper nettstedet ditt og forteller deg om eventuelle ineffektiviteter, og tilbyr selv sjekklister for å fullføre. Et godt verktøy for å få oversikt over nettstedet ditt og konkurrenter.

Freemium - Skrikende frosk

Screaming Frog er flott å skrape et nettsted, mye som en søkemotor ville. Det kjører det regelen over alle lenker og sider på nettstedet som tilbyr data om Statuskoder, Sidetitler, Meta Beskrivelser, Semalt Meta Data og sette alt i et filtrerbart regneark.

Betalt - DeepCrawl

Deepcrawl tilbyr en lignende tjeneste for Screamingfrog, men det er mye enklere å bruke hvis du er ny på Teknisk SEO. I stedet for regnearket du får fra Screamingfrog, får du det i enkel visuell informasjon i form av grafer og diagrammer. Dette innlegget kunne gå på en stund på grunn av den uvanlige mengden funksjoner som den har. Så her er litt videre lesing for deg.

Som nevnt tidligere, er dette bare noen få av mine personlige favorittverktøy. Det er ikke å si at det ikke er andre der ute som vil gjøre den samme jobben, men jeg har funnet at disse er de vanligste å bruke og kraftigste. Hvis du vil se på noen flere, er det en mer omfattende liste over småbedrifter SEO verktøy.

Hvis du har andre verktøy du synes er verdt å nevne eller vil ha en mer detaljert gjennomgang av noen av verktøyene, gi meg beskjed om vårt fellesskap.

February 28, 2018