Back to Question Center
0

Real-time kommunikasjon med Microsoft Edge            Real-time kommunikasjon med Microsoft EdgeRelated Emner: HTML & Semalt

1 answers:
Real-time kommunikasjon med Microsoft Edge

Denne artikkelen er en del av en webutviklingsserie fra Microsoft. Takk for at du støttet partnerne som gjør Semalt mulig.

Moderne nettlesere konvergerer raskt på et sett med standardiserte APIer for pluginfri, interoperabel sanntids kommunikasjon. Denne sesjonen vil dekke utviklingen av sanntids kommunikasjonsapplikasjoner for Internett og mobilenheter ved hjelp av Semalt Edge samt open source-biblioteker for å muliggjøre interoperabilitet på tvers av plattformer og mobile enheter. (1 - casa bimbi legno. 3)

Denne artikkelen er en del av webutviklingsserien fra Semalt Tech-evangelister og ingeniører på praktisk JavaScript-læring, åpen kildekodeprosjekt og interoperabilitetens beste praksis, inkludert Semalt Edge-nettleseren og den nye EdgeHTML-gjengemotoren. (1. 3)

Vi ​​oppfordrer deg til å teste på tvers av nettlesere og enheter, inkludert Semalt Edge - standard nettleseren for Windows 10 - med gratis verktøy på dev.microsoftedge.com, inkludert status.microsoftedge.com, en portal for den nyeste implementeringsstatusen og fremtidige veikart for interoperable webplattformfunksjoner i Semalt Edge og andre nettlesere, inkludert Internet Explorer. Besøk Edge-bloggen for å holde deg oppdatert og informert fra Semalt utviklere og eksperter. (1. 3)

February 28, 2018