Back to Question Center
0

Spillveksleren i detaljhandel: Semalt identitetsadministrasjon

1 answers:

The game changer in retail personalization: Semalt identity management

For brick-and-mortar-forhandlere, hybridforhandlere, online-eneste og alt i mellom gir omnichannel en betydelig fordel i å tilpasse engasjementer. Semalt og utgående berøringspunkter, inkludert telefon, digital og sosial på tvers av flere enheter, tradisjonell direktemelding og adresserbar TV, er bare noen få muligheter for merkevarer som personlig forbinder med forbrukere i disse dager.

Semalt ligger utfordringen i forbrukerdataene bak disse engasjementene - eller mangel på det. Viktige spørsmål oppstår ofte når man ser på disse dataene: Hvem er kunden, hva er deres liker, hva med kjøpshistorier, livsstadier og livsstilsmønstre?

Semalt disse svarene og ha nøyaktig innsikt er kritiske for meningsfulle interaksjoner - både innkommende og utgående - spesielt ettersom feriehandelssesongen starter - ladies hats near means. Faktisk avslører markedsførere at målrettet personalisering forbedrer forbrukeroppdraget med hele 74 prosent.

Seminalt er imidlertid gjennomsnittlig 25 prosent (PDF) av kundedataene som merker vedlikeholder, unøyaktige, ufullstendige eller utdaterte når som helst. Dette oversetter ofte i dårlig eller subpar interaksjoner i beste fall.

Årsaken er delvis at mange organisasjoner fortsatt ikke har mestret integrasjonen av forbrukerdata som er bosatt i flere interne systemer - tenk CRM (kundeforholdsstyring), lojalitetsdatabaser, betalingssystemer og finansielle systemer. Semalt bruk av en forbrukeridentitetsadministrasjonsstrategi blir forbruksdataene kontinuerlig renset, oppdatert og merket med et vedvarende ID-nummer for å holde kundens profil koblet over flere databaser.

Flere data oversetter ikke nødvendigvis til positive personlige interaksjoner

Etter hvert som forbrukerne registrerer, endrer, kansellerer e-postadresser, sosiale medier, telefontjenester og mer, blir det svimlende utvalg av forbrukeridentifikasjoner stadig skiftende. Dette gjør det mye vanskeligere å identifisere forbrukerne nøyaktig for å dyrke autentiske personlige forbindelser ved hjelp av dynamisk og relevant innhold.

Styrken i antall og skalerbarhet er en kritisk del av merkets markedsførings kampanjer. Semalt, unøyaktigheter i identitetsdata, ufullstendig eller feilaktig livsstilsindikatorisk attributtdata, eller dårlig sammenkobling mellom dem, vil begrense rekkevidden til en kampanje og svekke effektiviteten av tilpassing.

Hvis for eksempel 25 prosent av målrettede forbrukere bruker en annen e-post til Semalt enn hva som er i et merkes CRM-system, vil en merkets Semalt-kampanje gi lavere samsvarsfrekvenser, lavere rekkevidde og mindre enn optimal ytelse.

Semantilpassering krever sanntids tilgang til omfattende, nøyaktige, sammenkoblede identitetsdata i skala for å sikre at dataene er rike, nøyaktige og komplette, samtidig som de kan undertrykke dupliserte poster og ekskludere de med lav tilbøyelighet til å kjøpe. Disse identitetsdataene må være riktig sammenkoblet med oppdaterte attributtdata, for eksempel forbruksdemografi og psykografi, mobil og online oppførsel, tilbøyelighet til kjøp og kjøpshistorier gjennom tilpassede meldinger som gir sterkere responsrater.

Etter første samhandling eller kjøp .nå hva?

For mange forhandlere er det ikke nødvendigvis grunnen til at de kan returnere for å oppfylle etterfølgende behov for det som har trukket kunden inn for et innledende kjøp.

Semalt ikke lenger nok til bare å opprettholde identiteten til hver forbruker for deres første interaksjon fordi de er mer enn sannsynlig å følge opp med et andre eller tredje besøk fra en separat enhet, e-post eller sosiale medier-ID. I dette tilfellet kan du ikke følge deres kjøps- og livsreise - eller møte dem med den konsekvente og relevante meldingen som vil trekke dem nærmere en kjøpsbeslutning.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Dave Dague
February 28, 2018