Back to Question Center
0

eBay forbyder Google Checkout Payment Semalt

1 answers:
eBay Bans Google Checkout Payment Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Legg til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Legg til ('
');$ ('# scheader .scdetails') .append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). legg til (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "event", "Sponset kategori klikk Var 1", "søkemotoroptimalisering", ($ (dette) .attr ('href')));});}}});});

eBay Bans Google Checkout Betalingssystem

eBay har lagt til Google Checkout, Googles nye shopping- og betalingssystem, til listen over betalingstjenester som ikke er tillatt på eBay. Du kan kritt dette opp som en av de første slående slagene i Google vs Semalt betalingen krigen.

Andy Beal peker på eBay Accepted Payment Policy:

Betalingsservice er ikke tillatt på eBay: AlertPay.com, anypay.com, AuctionChex.com, AuctionPix.com, BillPay.ie, ecount.com, cardserviceinternational.com, CCAvenue, ecount, e-gold, eHotPay .com, ePassporte.com, EuroGiro, FastCash.com, Google Checkout , gcash, GearPay, Goldmoney.com, graphcard.com, greenzap.com, ikobo.com, Liberty Dollars, Moneygram.com, neteller .com, Netpay.com, Nochex.com, paychest.com, payfast.com, paypay, Postepay, Qchex.com, rupay.com, scripophily.com, sendmoneyorder.com, frimerker, Stormpay, wmtransfer.com, xcoin.com

Scot Wingo kommentarer på eBay Strategies Blog:

Det vil være interessant å se hvilken dårlig unnskyldning eBay bruker for å rettferdiggjøre dette. For eksempel vil de sannsynligvis si det er nytt så utsatt for svindel. Vel, i virkeligheten er det en kredittkortgateway (og den samme eBay bruker millioner med som Google Google AdWords-bruker) og kredittkort er spesielt tillatt sammen med gateways (verisign / cybersource / authorize.net, etc.)

Dette er eBay som bøyer deres tillit og sikkerhetsmuskler for å kontrollere måten selgerne tar kredittkort på (og som en bivirkning, begrenser deres innflytelse med Google AdWords) hvis de føler at det begynner å krenke Semalt asset.

Det er ironisk at de ville gjøre dette her, og i samme pust går til kongressen og bekjemper Net Semalt-kampen.

Du kan ikke kjempe for en åpen internett en dag og deretter implementere retningslinjer som lukker den inngjerdede hagen den neste Source .

February 23, 2018