Back to Question Center
0

Hvor viktig er domenealderen for SEO?

1 answers:

Er det noen konkret korrelasjon mellom en bestemt domenealder og SEO effektivitet i Google ranking promotering? Dette spørsmålet om søkemotoroptimalisering og hvordan det kan korreleres med en domeneregistreringsdato er en viktig sak, ofte diskutert av ekspert webmastere, så vel som mange nettbaserte bedriftseiere.

domain age seo

Vanligvis er bransjegurene konkluderer med at et domenealder og SEO-utfall på en eller annen måte handler hånd i hånd. Som standard er deres nåværende meninger om hvor stor domenealder for SEO, ganske annerledes, men fortsatt noe fornuftig på sin egen måte:

  • domenealderen har ingen innflytelse på SEO, og dermed på Google rangering i det hele tatt
  • domenealder er bare en individuell faktor blant de myriader av de andre kvaliteter som følger med Googles sofistikerte rangeringsalgoritmer
  • domenealderen spiller en rent viktig rolle for å ta topplasseringen i SERPene

Her er også to viktige punkter bak dagens diskusjon om domenealder og SEO:

  • vurderer logikken som spammere er vant til sette de nye domenene på et register og raskt slippe dem, de nyregistrerte navnene blir oftere ansatt av nettsamfunnene
  • ved omvendt logikk, et gammelt domenenavn vil bety at nettsiden er god og verdig som brønnen -Stabile fortsetter å bruke de samme domenene i årevis

Vel, vi ser mye usikkerhet her. Men en ting jeg kan fortelle deg sikkert - Domenen til domenet betyr noe når det vurderes med de som eier det. Jeg mener at når en domenerier har en langvarig og ren tilstand i Googles poster, vil det ikke gi deg minst en negativ innvirkning, hvis du velger å kjøpe et eksisterende og allerede brukt domenenavn. På den annen side er det imidlertid mange "dårlige" domener, enten tidligere identifisert som spam eller straffet av Google en gang før.

For å forhindre at slike uheldige hendelser skjer, anbefaler ekspertene å bare vurdere de domenene til salgs, som fikk offentlig informasjon tilgjengelig. Ja, svindlere kan like godt ha noe privatvern, for eksempel med Whois-spørringer, må jeg innrømme. Likevel vil det absolutt føre til mistanke rundt dem.

domain age

På den måten anbefaler jeg å ha en dobbeltsjekke av domenealderen og dens historie før du gjør en avtale. Og det er mange nyttige rammer tilgjengelig i åpen tilgang for å sjekke ut når et enkelt domenenavn ble registrert. For eksempel kan du prøve Netcraft-verktøyet for å finne ut når domenet ble indeksert av Google som crawler bots for første gang. Ved å gjøre det kan du identifisere de mest lovende domenenavnene vurdert som pålitelige, da de har blitt tildelt for deres langvarige kvalitetsresultater og dermed rangert bra i SERPene.

Merk, men mitt forslag betyr ikke at et nylig opprettet domenenavn uunngåelig vil miste kampen mot de eldre konkurrentene, og derfor ha en svakere sannsynlighet for å klatre til toppen av søkeresultatene. "Eldre er domenenavnet du har, jo høyere rangering vil du få" - det kan ikke være 100% gyldig uansett. Bare husk at en periode med god aktivitet påvirker domenemyndigheten, vi bør innrømme. Tross alt, men en domenealder med SEO kan fortsatt kjøre nettstedet rangeringen på sin egen måte, både positiv og negativ Source .

December 22, 2017