Back to Question Center
0

Er SEO Case Study et godt markedsføringsverktøy?

1 answers:

Ifølge statistikken foretrekker mer enn 90% av kundene at mediemeldingen lyder som en historie. Det ble bevist at en overbevisende historie hjelper folk å forstå et bestemt problem bedre. Det er ingen benektelse at selv voksne føler rush av lettelse når alle lever lykkelig etterpå.

SEO casestudie er et godt markedsføringsverktøy. I dag vil Semalt-eksperter fortelle deg mer om følgende løsning. Etter å ha lest artikkelen, vil du vite hvordan du kan søke casestudier for å markedsføre virksomheten din.

seo case study

Case Study Definition

En case study er et kraftig verktøy som kan hjelpe deg med å utvide kundens problem ved å forklare hvordan virksomheten din kan imøtekomme kundens behov. En case-studie er et perfekt alternativ for de nettstedseierne hvis primære mål er å få folk til å kjøpe sine produkter og tjenester. Det som gjør casestudier så spesiell, er måten de blander fortellinger med informasjonsinnhold om virksomheten din.

Hva er hovedårsaken til å bruke casestudiet i SEO?

SEO Case Study er et effektivt verktøy for publisitet

De fleste online markedsførere foreslår publisering casestudier på nettstedene. Du kan imidlertid gå videre og sende til en lokal avis eller et magasin for å tiltrekke enda flere kunder. Et annet godt alternativ for å bygge omdømmet ditt er å presentere din case study til noen ressurser dedikert til din bransje.

Vurder også bransjespesifikke LinkedIn-grupper. De er perfekte for å dele din erfaring med andre mennesker. Som det sier, er deling omsorgsfull. Få folk til å føle seg spesiell ved å gi dem gratis og nyttig informasjon om deg.

Du kan fritt publisere casestudier på LinkedIn Pulse. Med denne plattformen kan brukerne selv publisere artikler som kan deles. En annen flott idé for SEO er å omforme den eksisterende casestudien til en lysbildepresentasjon eller til en infografisk å dele. Når du er ferdig, kan du dele den på sosiale medier-kontoer.

Det er også verdt å nevne at du kan bruke din case-studie som informasjonsmateriale til å sende til potensielle og nåværende kunder.

Strukturen i en SEO-casestudie

Ideell bør casestudien din ha en begynnelse, midt og enden. Husk at saksstudiene vanligvis er lengre og mer dyptgående enn gjennomsnittlige underholdende historier. Derfor er riktig planlegging nøkkelen. Neste gang du utarbeider case study, må du kontrollere at den inneholder følgende komponenter:

  1. Kort og fengende tittel;
  2. En grundig titt på problemet den potensielle kunden møtte;
  3. En forklaring på hvordan virksomheten din adresserer kundens problemer;
  4. Bevis som viser hvordan din tjeneste eller produkt har hjulpet kunden;
  5. Ring til handling som er knyttet til produktet eller tjenesten din.

Det er opp til deg hvilken stil du skal velge når du oppretter en case studie. Det som er viktig å huske er at casestudien din skal skape en historie rundt problemet som skal løses på slutten.

seo case

Innpakning

Sammendrag er casestudien et kraftig verktøy som kan forbedre SEO på en rekke måter. Case-studier hjelper til med å tiltrekke seg flere potensielle kunder ved å gi en grundig titt på hvordan det er å jobbe med din tjeneste eller produkt.

Gratulerer! Nå vet du grunnleggende om å skape en overbevisende casestudie. Kanskje det er på tide å fortelle en egen historie Source .

December 22, 2017