Back to Question Center
0

Er det noen strategier for Twitter SEO?

1 answers:

I 2017 har SEO utviklet sig til en enorm markedsføringskanal. I dag er søkemotoroptimalisering ikke bare om å få ressurser rangert av søkemotorer. For å få en bedre forståelse av hva SEO handler om, bør du først forstå hvordan sosiale medier påvirker SEO - high pr backlinks dofollow.

Det har allerede vist seg at sosiale medier engasjement er en integrert del av høy nettsted rangering. Sosiale signaler kan til og med øke din lokale SEO-rangering.

twitter seo

Det virker som følger: Størrelsen på fellesskapet ditt og dets engasjement er verdifulle indikatorer på innholdets verdi og kvalitet. I tillegg vises innhold fra sosiale medier ofte i Googles søkeresultater. Det er derfor stor, målrettet Twitter følger og engasjement med merkevarens innhold er svært gunstig for bedriften din.

Så i dag vil Semalt-eksperter fortelle deg om de mest effektive tipsene for din Twitter SEO optimalisering. Påfør dem i praksis for å vokse ditt neste og din virksomhet.

Twitter SEO Essentials Du bør vite

1. Utvikling av en effektiv Twitter SEO-strategi


Det første du bør gjøre er å skape en vellykket strategisk plan. Strategier starter som regel med generelle mål. Definer ditt primære mål ved å bestemme hva slags resultater du forventer av å bruke Twitter for markedsføring. Kanskje, du streber etter å øke merkevarebevisstheten, selge en ny tjeneste eller øke bloggtrafikken?

Når du er ferdig med å identifisere målet ditt, er neste trinn å velge og teste de mest passende taktikkene for å nå disse målene.

2. Fokuser på Brand's Voice

Husk: Hver eneste tweet gjenspeiler merkevaren din. Derfor bør tweetpostene dine alltid være trofaste mot merkevarens stemme, som representerer merkevaren din. Pass på at de appellerer til målgruppen din.

En annen viktig ting er redigering - rediger tweets, ikke bare for skrivefeil, men til du er 100% sikker på at hver tweet gjenspeiler alle detaljer du vil dele med kunder.

3. Stadig voksende Fellesskapet

Det er ingen benektelse at størrelsen er viktig. Men når det gjelder Twitter, er engasjement en konge. Lag tilhengere dele innholdet ditt, men prøv å unngå billig taktikk - de er rett og slett ikke verdt investeringen.

I stedet begynner ballen å rulle og holde den i bevegelse ved å engasjere begge: nåværende og potensielle tilhenger. Begynn med å skape verdifullt innhold som folk ønsker å engasjere seg med og dele. En annen ting er å være lydhør - svar på folks spørsmål og kommentarer, svar på direkte tweets. Ikke glem å retweet noen nevner, legg til notatene dine.

4. Velge de riktige nøkkelordene

Det er svært viktig å gjøre innholdet ditt enkelt å finne. Du bør behandle din Twitter, akkurat som alle søkemotorer. Prøv å bruke de relevante søkeordene i hver enkelt tweet. Ikke glem om hashtags, bio og bildetekster - de kan også hjelpe din Twitter-side.

Husk, i de fleste tilfeller søker folk Twitter på søkeord. Sørg derfor for at kontoen din vises for det som er relevant for virksomheten din.

seo twitter 5. Sporing av Twitter-trafikken din

Som de sier, vokser ikke det som ikke skjer. Har du ennå ikke skrudd på Twitter analytics? Så går du bedre til det så fort som mulig for å få et øyeblikkelig snapshot av hvordan du gjør og for å spore engasjementet hver uke.
Google Analytics kan også fortelle deg hvor mange sidebesøk du kommer fra Twitter. Denne kunnskapen vil gi deg en følelse av hvor mye trafikk du kan spore tilbake til Twitter.

Konklusjon

Som vi vet er Twitter et overfylt sted. Lag meldinger som gjør at du står bortsett fra konkurransen. Hold innholdet ditt verdifullt og enkelt å lese. Fremfor alt, gjør det relevant og nyttig, for det er slik Twitter SEO fungerer.

December 22, 2017