Back to Question Center
0

Hvordan kan jeg sjekke min nåværende SEO-poengsum?

1 answers:

Jeg hører ofte spørsmål om testing av nåværende fremgang eller estimering av en nettside SEO score selv. Men har de noen mening? Snakker ærlig, jeg er ikke sikker på om det er noe bra eller dårlig SEO-poengsum. Faktisk er konseptet med søkemotoroptimalisering for omfattende, med så mange aspekter av hver praktisk strategi som trenger en ren klar forståelse for å drive webområdet ditt til virkelig suksess i online rangering. Vel, det virker som å svare på spørsmålet om SEO-poengsumling blir nesten irrelevant. Faktisk er det ingen delt dashbord laget av søkemotorene for å la oss sammenligne poengsummen til et enkelt nettsted mot de andre som er relevante for næringslivet, eller i det minste noen lignende markedssjikt. Og det er ingen arbeidsredskaper eller enhetlige plattformer for å gjøre en sammenlignbar analyse for dem alle: koblinger, de andre sosiale signalene, de viktigste tekniske aspektene ved SEO, antall feil på siden, sidelasterhastighet, for ikke å nevne forskjellige merker og innholdskvaliteten selv. Så hva slags svar kan vi muligens få? La oss prøve å se hva vi kan gjøre med SEO-poeng sikkert.

seo score

Vi kan sammenligne de essensielle elementene i nettstedet ditt SEO mot dine nærmeste konkurrenter.

Når jeg snakker om det aller grunnleggende, foreslår jeg å sammenligne din nåværende nettsideytelse mot noen masse data fra dine motstandere. Vi kan studere sin organiske trafikk som kommer fra målordene i samme bransje, så vel som markedspublikanten ved å bruke disse nøkkelfrasene når vi ser etter produktene eller tjenestene. Å handle på denne måten vil du i det minste kunne se om du beveger deg på rett spor, eller du vil sannsynligvis trenge å ansette ekspertene for en rask løsning. Jeg mener her at å få SEO-arbeidene outsourcet, kan noen ganger være godt dannet, for ikke å si den eneste beslutningen om å overleve.

Vi kan studere motstandernes beste opplevelser og gjerne gjøre egen bruk av den.

Jeg tror at det oppdager noen klare rifter av bevis på konkurrentens rangeringsfremgang, og søknaden om sin mest vellykkede praksis er vanligvis en klar og klar løsning for å forbedre SEO-poengsummen din.Imidlertid mener jeg ikke her som en copycat. Bare fokusere på de mest effektive tingene og begynn å bringe dem til livs på dine nettsider. Tenk deg, din sterkeste motstander får gode fordeler fra noen populære sosiale medier. Så hvorfor ikke følge med, og kjør din SEO-poengsum med de samme bruksbevisste elementene, for eksempel liker, nevner og deler på Facebook, for eksempel?

seo

Vi kan oppdage hva dine motstandere gjør på feil måte.

Som å være involvert i enhver annen konkurransekamp, ​​kan det være en virkelig god ide å vinne kampen ved å forstå fiendens svakheter. Og denne ordningen gir mening for enda mer når det brukes til å avgrense din nåværende SEO-poengsum. Så ikke nøl med å gjøre riktig bruk av ethvert element savnet av dine motstandere - hvis det er deres innholdsstrategi eller et annet aspekt av søkemotoroptimalisering, bruker de fortsatt ikke i sin helhet Source .

December 22, 2017