Back to Question Center
0

Gjøre sosiale signaler forbedre SEO?

1 answers:

Innholdsskapere og nettbaserte markedsførere er hele tiden på utkikk etter nye måter å drive sin SEO rangering til de første sidene av søkemotorer. Det interessante er at selv når de kommer til Google topp 10, må de stadig generere friskt og verdifullt innhold med jevne mellomrom for å opprettholde sin posisjon.

Det er imidlertid avgjørende for nettstedseiere å forstå at det å produsere godt innhold ikke er nok. Godt innhold krever proaktiv markedsføring - web hosting gratis php mysql. Det er viktig å markedsføre innholdet ditt til andre for å maksimere sosial rekkevidde.

social signals seo

La oss innse det: Når vi skriver og publiserer våre artikler, blogginnlegg, ebøker, nyttige hvite papirer eller infographics, er den beste måten å få dem foran målgruppen er gjennom sosiale medier.

Som det sier, er deling omsorgsfull. Det er vanskelig å nekte at sosiale signaler, så vel som sosiale medier, påvirker SEO betydelig. Semalteksperter er helt enige med uttalelsen fra den innkommende markedsføringsguru Jay Baer, ​​som en gang sa at innholdet er en brann, og sosiale medier er bensin.

Hvordan kan jeg hjelpe sosiale signaler Øk Min SEO Ranking?

1. Forenkle prosessen med innholdsdeling

Det første du bør gjøre for å drive mer trafikk til nettstedet ditt, er å gjøre det enkelt for brukerne å dele innholdet ditt via sosiale medier. Hvis det er mulig, ikke la besøkende til å kopiere og lime inn nettadressen din i deres Facebook-innlegg. De fleste lesere har hverken tid eller tålmodighet til å gjøre det. Som et resultat vil du miste muligheten til å markedsføre innholdet ditt på grunn av dårlig brukeropplevelse.

Husk at når du bryr deg om dine besøkende og gjør det enkelt for dem å dele innholdet ditt, er de mer sannsynlig å dele innleggene dine med sine sosiale lokalsamfunn, og generere mer henvisningstrafikk til nettstedet ditt.

2. Diversifiser tilbakekoblinger

Tilbakekoblinger er innkommende linker fra andre ressurser til din nettside. Nesten alle søkemotorer, inkludert Google, Yahoo og Bing, vurderer både kvantiteten og kvaliteten på disse tilbakekoblinger når du rangerer en side. Enkelt sagt, en side som inneholder mange høykvalitets tilbakekoblinger, har en tendens til å bli høyere søkerrangering. Dessuten, hvis leserne klikker til nettstedet ditt fra pålitelige nettsteder, vil søkemotorer følge koblingen, indeksere innholdet og rangere innholdet ditt i henhold til dette.

3. Optimaliser nettstedet ditt for mobildeling

I 2017 påvirker blandingen av mobil, sosial og lokal markedsføring SEO som aldri før. I disse dager søker de fleste mennesker på mobiltelefoner enn bærbare datamaskiner. De foretrekker å undersøke og kjøpe på farten. Søkemotorer setter pris på mobiloptimaliserte ressurser med høyere rangering. Pass på at mobilversjonen av nettstedet ditt gir besøkende en enkel måte å dele innholdet på.

seo

Disse nettstedseierne som har flere steder og lokale destinasjonssider for innholdet deres, må tenke på hvordan man optimaliserer klikkfrekvensene og sosiale signaler på deres nettside. Det er viktig fordi ovenstående er de viktigste aspektene som påvirker lokal søkrangeringen.

Det siste, men ikke minst, å vurdere er sosialt bevis som legger autoritet til artiklene dine, blogginnlegg og YouTube-videoer ved å vise at de er verdifulle og troverdige. Begrepet sosialt bevis refererer til innholdet ditt som vurderinger, kommentarer og sitater fra fagpersoner. Sosialt bevis fungerer som følger: Hvis en person ser at hundrevis av mennesker deler innholdet ditt, vil de bli avskåret for å sjekke det ut og dele det også.

December 22, 2017